Beoordelingen over Robinson Cruises

Lees de referenties van anderen

Lees hier de ervaringen van mensen die u voorgingen. Wilt u uw ervaringen delen?
Laat hier uw referentie achter.

 

Laat een referentie achter

 • Vorig jaar voor het eerst bij Robinson Cruises een reis geboekt. Dit was tevens ook onze 1ste cruise. Het is ons zo goed bevallen dat we gelijk weer een cruise geboekt hebben bij Robinson Cruises. Inchecken, stoelen reserveren enz. alles is vooraf door de meiden van Robinson Cruises perfect voor ons geregeld. Een echte aanrader!
  9,0
  B. Oonincx
 • Zowel zakelijk als privé heb ik al vaak een cruise gemaakt via Robinson Cruises. Hun aandacht voor detail, klantgerichtheid en enorme kennis van de cruise wereld zal me ook een volgende keer weer voor hen doen kiezen!
  10,0
  M. de Jongh
 • Wellicht reeds bijna 20 jaar kon ik beroep doen op de gespecialiseerde kennis en ervaring om cruises te vinden en de boekingen tot in de puntjes te laten verzorgen door het Robinson Cruises team, inclusief vluchten en landarrangementen. Zelfs voor de vrij zeldzaam te vinden zeereizen, zoals weleer tussen de Hebriden eilanden, kon ik bij hen voor documentatie aankloppen. Hun 100% succesvolle tussenkomst (na kantooruren) voor een reisaanpassing op 48 uur voor het vertrek naar Alaska bewees voor mij hun ultieme professionalisme en dienstbereidheid. Dank en erkenning voor onberispelijke service!
  10,0
  W. Verbrugge
 • Robinson Cruises in een unieke aanbieder van cruise reizen maar tevens ook ervaren en bedreven in de organisatie en begeleiding van bedrijfsevenementen op een cruiseschip. De opgedane kennis en ervaring evenals relaties bij de diverse rederijen, maakt dat men bij Robinson Cruises de juiste wegen weet te bewandelen om een dergelijk event goed voor te bereiden en te organiseren. Het is Astrid Nouwens, en haar team, er alles aangelegen de wens van de klant in goede banen te leiden en verliest de veiligheid hierbij niet uit het oog. De flexibele instelling en open communicatie zijn zeer prettig. Robinson cruises is een betrouwbare en waardevolle partner voor bedrijfsevenementen en/of (bedrijfs)reizen op een cruiseschip.
  9,0
  L. Kruls - Manager Hospitality & Services / BrandLoyalty International BV
 • Reeds vele jaren heeft Robinson Cruises ons op een deskundige en sympathieke wijze begeleid op gebied van cruises, hotels, vluchten, excursies, etc. Wij hebben daardoor een vriendschappelijke relatie opgebouwd met het Robinson Cruises Team. Dit team is bovendien door hun ervaring heel attent met raadgevingen op allerlei gebied. Kortom is het een aanrader om met Robinson Cruises in zee te gaan!
  10,0
  C. Pols
 • Reeds meerdere keren een cruise geboekt via Robinson Cruises. Altijd top geregeld zo ook recentelijk weer. We hebben weer een geweldige vakantie gehad. Bedankt dames van Robinson Cruises!!!
  10,0
  D. van Kaam
 • Als cruise-virgins via Dieke bij Robinson Cruises terecht gekomen. Zij hebben ons fantastisch geholpen en alles tot in de puntjes geregeld, info, vluchten, transfers, cruise,.... Het was voor ons een superervaring en Robinson ziet ons nog terug !
  10,0
  R. Vrints - D. Swaegers
 • Onze eerste cruise geboekt bij Robinson Cruises. We wisten niet precies wat we moesten verwachten. Het was een prachtige cruise met de Nieuw Statendam. Alles was perfect, het schip, de geweldige crew, de reis, de accommodatie, het eten en drinken. Het was heerlijk relaxen en ondertussen zie je de mooiste plaatsen! En je kon het zo gek niet bedenken, of het was er aan boord. We hebben ook genoten van de fantastische muziek elke avond. Elke dag en avond was een feest! Één ding is zeker, dit was de eerste, maar zeker niet onze laatste cruise. Robinson Cruises, bedankt voor jullie goede service! Het was TOP!
  9,0
  S. Wagtmans