Kies uw bestemming

Ontdek de wereld met onze cruises

Wilt u genieten van een onvergetelijke cruise? Een cruise naar Hawaii, Alaska, Nieuw-Zeeland, de Galapagos Eilanden of de landen rondom de Middellandse Zee? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat: bij Robinson Cruises laten wij u wereldwijd genieten van de meest prachtige cruises. Bekijk ons aanbod met cruises en kies uw droombestemming.

 • Afrika en de Indische Oceaan

  Afrika en de Indische Oceaan

  Het Afrikaanse continent heeft schitterende vakantielanden met prachtige bergen, wijngaarden, verlaten woestijnen, uitgestrekte zoutvlakten, nationale parken, stranden, wilde dieren en een vriendelijke bevolking. 

 • Alaska

  Alaska

  Westelijk Canada en de Verenigde Staten laten zich uitstekend combineren met een cruise naar Alaska. Alaska heeft een spectaculair landschap met indrukwekkende bergen, een fascinerende wildernis en prachtige gletsjers en fjorden. Maar welke Alaska cruise is het beste? We geven hieronder het antwoord. Lees dus snel verder en ontdek de mogelijkheden voor een once-in-a-lifetime cruise richting Alaska.

 • Antarctica

  Antarctica

  Het laatste continent dat nog niet door de mensheid wordt bewoond, behalve de honderden wetenschappers die de vele geheimen van dit continent trachten te onthullen.

  Een magistraal continent dat met niets te vergelijken is. Elk jaar verzamelen zich in de voedselrijke wateren langs de kust enorme hoeveelheden pinguïns, orka's,  walvissen, zeehonden en zeevogels. Dit is een van de vele aspecten die een reis naar Antarctica uniek maken.  Machtige ijsbergen en prachtige landschappen nodigen uit voor een bezoek per zodiac. Het wildlife is overal, zo ver u maar kunt kijken. Ontdek Antarctica - een paradijs voor elke natuurfotograaf!

  De bestemming voor een onvergetelijke cruise; Elephant Island, Paulet Island, Brabant en Anvers Island, Cuverville, Pleneau Island, één voor één unieke plekjes in deze sprookjeswereld. Deze stilte moet echt even tot u kunnen doordringen, dit vindt u nergens anders meer.

  De toekomst van Antarctica is van cruciaal belang voor ons klimaat en het natuurlijke evenwicht van de wereld waarin we leven. De rederijen waar we mee samenwerken besteden hier veel aandacht aan. Alle schepen moeten voldoen aan strenge milieueisen en bij landingen worden een aantal belangrijke regels ter bescherming van de natuur gehanteerd. Antarctica is uniek en ongerept en dat moet zo blijven!

  Het continent Antarctica is tevens goed te combineren met een bezoek aan Zuid Amerika, per cruise of over land.  

 • Australië & Nieuw Zeeland

  Australië & Nieuw Zeeland

  Na een lange vlucht kunt u zich heerlijk laten verwennen aan boord van één van de cruiseschepen. Ontdek het betoverende Australië of de ongerepte kusten van Nieuw Zeeland.

 • Azië

  Azië

  Tenzij u al concreet weet waar uw volgende reis u gaat brengen, is een cruiseschip de ultieme manier om een groot aantal Aziatische bestemmingen te bezoeken. Het exotische Oosten lokt met zijn enorme verscheidenheid.

 • Baltische Zee

  Baltische Zee

  Bezoekt u graag de culturele steden aan de Baltische Zee? Stap aan boord en geniet van de kunst en architectuur in St. Petersburg, de mooie archipel van Stockholm, de orgelconcerten in Tallinn en de gezellige haven met zijn pakhuizen in Kopenhagen.

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk