Maak kennis met de koloniale historie en de weelderige natuur!

Cruises naar Canada & New England

Canada, het grootste land van het westelijk halfrond, heeft iedereen iets te bieden: immens grote, betoverende en eindeloos spannende bossen, ruige natuur, glinsterende bergmeren en vele walvissen, schilderachtige vissersdorpjes en met wilde bloemen bedekte toendra's. Ontdek de oostkust van dit spectaculaire land in combinatie met de Noord-Amerikaanse staat New England tijdens een onvergetelijke cruise naar Canada en Amerika.

Beste periode: van juni t/m oktober waarbij u in de herfstmaanden van de prachtige kleurrijke Indian Summer kunt genieten.

Cruise Canada via de mooiste locaties

 

Veelal maakt u een cruise naar Canada vanuit New York of Boston. Indien u in The Big Apple aan uw reis begint, wordt onderweg naar Boston nog Newport aangedaan. Daarna bezoekt u tijdens de cruise richting Canada locaties als Bar Harbor in Maine, gevolgd door het zeer bezienswaardige Halifax en Sydney in Nova Scotia. Het is een prachtige cruise Canada en USA pal langs de oostkust. Bij een cruise Canada én Groenland, die in de zomer wordt aangeboden, wordt zelfs helemaal rond Newfoundland gevaren.

 

Uw luxe cruiseschip volgt tijdens het laatste deel van de cruise langs Canada en New England de St. Lawrence rivier richting eindbestemming Québec of Montreal. De gehele streek omvat glooiende heuvels, vele dichte naaldbossen, ruige bergen en een erg variërende kust. Er leven veel vogels. Van vroeg in de lente tot laat in de herfst is er zelfs een kans dat u walvissen spot! Ondanks de nabijheid van grote steden is er in het landelijke gedeelte van New England dus een grote diversiteit aan wilde dieren te vinden.

 

De stad Québec wordt gezien als de meest Franse stad buiten Frankrijk. Ontdek de charme en het karakter van deze oude stad met haar kleine steegjes en oude vestingmuren. Breng tijdens uw Canada cruise ook zeker een bezoek aan de historische hoogtepunten zoals Dufferin Terrace en Château Frontenac, voor een spectaculair uitzicht op de St. Lawrence rivier.

 

is natuurlijk ook mogelijk om een cruise Canada en Amerika in omgekeerde richting te maken, dat wil zeggen een cruise van Canada (Montreal of Québec) naar New York.

 

Een cruise in Canada duurt meestal 7, 10, 11 of 14 nachten, bijvoorbeeld als u uw cruise naar Canada met Holland America Line maakt. U doet zoveel prachtige plaatsen aan dat er tijdens de Canada cruises regelmatig een extra nacht wordt verbleven in de grote steden zoals New York, Boston, Québec of Montreal.

 

Cruise Canada met de beste rederijen

 

Robinson Cruises werkt voor de cruises Canada en Amerika (New England) samen met de meest betrouwbare rederijen ter wereld. Maar welke rederijen gaan er nu precies naar Canada en New England? Welnu, dat zijn eigenlijk alle rederijen waar Robinson Cruises mee samenwerkt en die dus worden genoemd op onze website. Celebrity Cruises, Crystal Cruises, Cunard, Holland America Line, Norwegian Cruise Line, Seabourn en Silversea zijn slechts enkele voorbeelden van rederijen die Canada en New England aandoen. Er is dus een royale keuze uit cruises naar Canada en New England met een grote diversiteit op het gebied van schip, route en reisduur.

 

Cruise Canada & New England in de herfst

 

De mooiste tijd voor een cruise langs Canada en New England is de herfst, oftewel de beroemde Indian Summer. U geniet nog van aangename temperaturen terwijl de bomen aan de oevers uitbarsten in een magische symfonie van alle schakeringen rood, oranje, goudgeel en groen. Alle rederijen bieden hun Canada & New England cruises dan ook minimaal aan tussen september en november.

 

Cruise Canada & New England boeken? Neem contact op met Robinson Cruises!

 

Bij Robinson Cruises boekt u enkel een cruise langs Canada en New England op basis van volpension / 4-sterren luxe of all inclusive / 5-sterren luxe. Graag ontzorgen we u en we stellen dan ook met plezier een Canada & New England cruise inclusief vlucht, hotel (indien van toepassing), excursies en transfers voor u samen. Neem contact met ons op en wij helpen u graag uw cruise te boeken naar Canada en Amerika.

 

Een cruise langs Canada en New England in de USA maken? Kies voor Robinson Cruises. Wij tonen u de mooiste plekken en laten u genieten van luxe aan boord!

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze bestemmingen

Alternatieve cruises

 • Rotterdam - Rotterdam
  Spitsbergen en Ijslandse Fjorden
  v.a.
  € 5.399,--
  Cruises vanuit Nederland
   

  Groenland, IJsland & Spitsbergen

  Rotterdam - Rotterdam
  22 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 12-06-2022
  Schip: Volendam

 • Amsterdam-Amsterdam
  v.a.
  € 1.519,--
   

  Noorse Fjorden

  Amsterdam-Amsterdam
  8 dagen - Celebrity Cruises
  Vertrekdatum: 19-06-2022
  Schip: Celebrity Apex

 • Rotterdam - Rotterdam
  Verkenningsreis Britse eilanden
  v.a.
  € 3.299,--
  Cruises vanuit Nederland
   

  Britse Eilanden

  Rotterdam - Rotterdam
  15 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 29-05-2022
  Schip: Volendam

 • Sint Petersburg - Moskou
  v.a.
  € 3.998,--
  Riviercruises
   

  Riviercruises - Wolga

  Sint Petersburg - Moskou
  13 dagen - Friendship Cruises
  Vertrekdatum: 04-09-2022
  Schip: Volga Dream