Ontdek de geheimzinnige plaatsen van het Midden Oosten!

Cruises naar Dubai & Midden-Oosten

Dubai is de snelst groeiende cruisebestemming op dit moment. Torenhoge wolkenkrabbers, gigantische shoppingcentra, spectaculaire attracties en de meest indrukwekkende en hyper-technologische infrastructuur ter wereld symboliseren deze stad. Maar daartussen, aan de Dubai Creek, proeft u in de oude kern nog altijd de Arabische sferen van weleer. Gezellige, eeuwenoude straatjes zijn gevuld met geurige soeks en koffiehuizen. U ruikt de wierook tussen de fraai gekleurde stoffen. Bezoek tijdens een cruise in Dubai dus zeker zo’n oude soek, een Arabische markt of de goudmarkten! U ontdekt per Dubai cruise alle geheimzinnige plaatsen van het Midden-Oosten. Nergens anders vindt zo'n harmonieuze versmelting plaats van de oude, rijke woestijncultuur en modern vakantiecomfort.

Hier blijft het echter niet bij. Het witte zand van met palmen omzoomde stranden loopt vloeiend over in het heldere, azuurblauwe water van de Arabische Golf, de toegangspoort tot paradijselijke koraalriffen. Dubai is daarmee een perfecte mix van cultuur, luxe én strand. U beleeft er een ideale cruisevakantie Dubai, die vooral in onze wintermaanden garant staat voor zonovergoten dagen en zwoele nachten. Lees snel verder en ontdek de mooiste Dubai cruise routes.

Beste periode: november t/m april.

Toon meer cruises naar Dubai & Midden-Oosten

Al vanaf € 2.990,--

 • Dubai - Dubai
  v.a.
  € 2.990,--
   

  Dubai & Midden-Oosten

  Dubai - Dubai
  11 dagen -
  Vertrekdatum: 10-11-2020
  Schip: Azamara Pursuit

Cruise Dubai: de mogelijkheden op een rij

 

In slechts enkele uren vliegt u gemakkelijk en non-stop vanuit Amsterdam naar het bruisende hart van de Golfstaten. De meeste Midden-Oosten cruises vertrekken vanuit Dubai. Een dergelijke, vaak zeer exclusieve cruise Dubai van 8 dagen geeft u een mooi overzicht van de Emiraten en de verbluffende modernisatie die deze regio doormaakt.

 

Cruise Dubai en Abu Dhabi

 

Naast Dubai is een schamele woestenij getransformeerd tot een van de welvarendste emiraten op aarde: Abu Dhabi. Terwijl dadelpalmen het straatbeeld vol wolkenkrabbers frisgroen kleuren, vervullen de bloementuinen deze zelfde opfleurende functie in de meest schitterende stadsparken. U wordt compleet betoverd tijdens uw mysterieuze cruise Dubai en Abu Dhabi.

 

Cruise Dubai en Oman (Muscat)

 

Dan gooit de kapitein wederom de trossen los en geniet u van een cruise van Dubai naar Oman. Een verbluffend landschap van weelderige oases verscholen tussen machtige bergen ontvouwt zich wanneer uw luxe schip de prachtige baai van deze mooiste en meest schilderachtige Golfstaat invaart. Hoofdstad Muscat staat bekend om een verrassende mix van Arabische tradities en de nieuwste technologie.

Eveneens op het vaarprogramma van menig cruise vertrekkend vanuit Dubai staat Sir Bani Yas, het grootste eiland van de Verenigde Arabische Emiraten dat verwondering op het gezicht van elke bezoeker tovert. Sir Bani Yas heeft talloze luxeresorts en een spectaculair savanne-achtig natuurreservaat voor 16.000 dieren.   

 

Welke rederijen gaan naar Dubai?

 

Robinson Cruises werkt samen met diverse rederijen die Dubai aandoen tijdens hun prachtige cruises over de hele wereld met de mooiste en meest luxe schepen. Maak bijvoorbeeld een cruise naar Dubai met Celebrity Cruises of MSC Cruises. Zij bieden hun cruises naar Dubai en de andere Verenigde Arabische Emiraten in het Midden-Oosten enkel in het winterseizoen aan, want vanwege de aangenamere temperaturen is een cruise richting Dubai in oktober, november of december (met Kerstmis en Nieuwjaar!) ofwel februari, maart of april enorm populair.

 

Cruise Dubai: informeer en boek bij Robinson Cruises

 

Wij van Robinson Cruises helpen u graag bij het verzorgen van uw cruise naar Dubai, een Dubai cruise met Emirates vluchten of KLM vluchten, en eventueel een verblijf in een hotel in Dubai. In onze brochure en op onze website vindt u alle informatie over onze cruises met bezoek aan Dubai. Heeft u nog vragen of wilt u een cruise vanuit Dubai boeken, neem dan contact met ons op en beleef een wel héle exclusieve cruise Dubai, Abu Dhabi, Qatar (Doha) en Oman.

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze bestemmingen

Alternatieve cruises

 • Amsterdam - Amsterdam
  v.a.
  € 1.584,--
  Cruises vanuit Nederland
   

  Groenland, IJsland & Spitsbergen

  Amsterdam - Amsterdam
  13 dagen -
  Vertrekdatum: 09-06-2021
  Schip: Jewel of the Seas

 • Reykjavik - Reykjavik
  Expeditie
  v.a.
  € 13.500,--
  Expeditiecruises
   

  Groenland, IJsland & Spitsbergen

  Reykjavik - Reykjavik
  15 dagen - Seabourn
  Vertrekdatum: 04-09-2021
  Schip: Seabourn Venture (juli 2021)

 • Ushuaia - Rio de Janeiro
  Inclusief Falkland Islands en South Georgia!
  v.a.
  € 25.230,--
  Expeditiecruises
   

  Antarctica

  Ushuaia - Rio de Janeiro
  19 dagen - Scenic
  Vertrekdatum: 10-03-2022
  Schip: Scenic Eclipse

 • Ushuaia - Rio de Janeiro
  Inclusief Falkland Islands en South Georgia!
  v.a.
  € 27.360,--
  Expeditiecruises
   

  Antarctica

  Ushuaia - Rio de Janeiro
  19 dagen - Scenic
  Vertrekdatum: 09-03-2021
  Schip: Scenic Eclipse