 

Middellandse Zee (Oost)

8 dagen Athene - Athene

Een cruise over de Middellandse Zee is bij menig cruiseliefhebber dé favoriet. Eindeloze stranden, prachtige baaien, zuidelijke culturen met een heerlijke keuken en vooral heel veel zon. En juist die zon zorgt ervoor dat u maar liefst de helft van het jaar een heerlijke cruise kunt maken langs fantastische steden en eilanden zoals Italië, Griekenland, Kroatië, Turkije, Israël en Egypte. 

Beste periode: mei t/m oktober.

Cruise Middellandse Zee via de mooiste routes

Bij Robinson Cruises kunt u kiezen uit zowel een cruise naar de oostelijke Middellandse Zee als een cruise naar de westelijke Middellandse. Gemiddeld is de duur van een cruise Middellandse Zee 8 tot 12 dagen. Vlieg voor uw cruise vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven of Brussel naar de Middellandse Zee en geniet slechts enkele uren later, direct na aankomst in het fijne zuiden, van een perfecte start van uw Middellandse Zee cruise bij vertrek uit Barcelona, Venetië, Rome of Athene. In veel gevallen liggen de volgende bestemmingen op de route van uw cruise langs de Middellandse Zee:

 • Griekenland (Athene, Santorini, Mykonos, Rhodos, Zakynthos)
 • Kroatië (Dubrovnik, Split)
 • Italië (Rome, Venetië, Napels, Sicilië, Sorrento)
 • Spanje (Barcelona, Mallorca, Ibiza)
 • Malta (Valletta)
 • Turkije (Istanbul, Kusadasi)

Cruise Middellandse Zee met de beste rederijen

Voor de beste cruise op de Middellandse Zee werkt Robinson Cruises samen met diverse, zeer betrouwbare rederijen, zoals Celebrity Cruises, alsmede Norwegian Cruise Lines, Royal Caribbean, MSC Cruises of Holland America Line (HAL). Kiest u liever voor een cruise langs de Middellandse Zee met een klein schip? Kijkt u dan eens naar de rederijen Silversea, Seabourn, Hapag-Lloyd Cruises, Crystal Cruises, Ponant, Oceania Cruises en Regent Seven Seas, waar slechts zo’n driehonderd tot achthonderd passagiers aan boord verblijven. 

Kindvriendelijke cruise langs de Middellandse Zee

Zelfs een kindvriendelijke cruise langs de Middellandse Zee behoort tot ons ruime aanbod. Met de enorme keuze aan activiteiten voor jong en oud tijdens de speciale familiecruises beleeft het hele gezin een onvergetelijke tijd aan boord. Een bijkomend voordeel: vaak geldt er op een dergelijke Middellandse Zee cruise een kinderkorting!

Cruise op de Middellandse Zee boeken? Neem contact op met Robinson Cruises!

Bij Robinson Cruises boekt u enkel een cruise Middellandse Zee o.b.v. volpension/4-sterren luxe of all inclusive/5-sterren luxe. Graag ontzorgen we u en we stellen dan ook met plezier een cruise inclusief vlucht, hotel en transfers voor u samen. Het kan zijn dat er op uw cruise een aanbieding van toepassing is. Door gebruik te maken van deze promotieacties van de rederijen zorgen wij ervoor dat wij uw cruise op de Middellandse Zee altijd tegen een juiste prijs voor u reserveren. Neem contact met ons op en wij helpen u graag uw cruise te boeken naar de Middellandse Zee.

 • € 5.499,-- p.p.
 • Seabourn
 • Seabourn Ovation
 • 02/10/2021

Bestemmingen

 • Athene / Piraeus - Griekenland
 • Patmos - Griekenland
 • Paphos - Cyprus
 • Rhodos - Griekenland
 • Santorini - Griekenland
 • Spetses - Griekenland
 • Athene / Piraeus - Griekenland

De zeedagen staan niet vermeld in het vaarschema.

Seabourn Ovation

De Seabourn Encore en Seabourn Ovation bouwen voort op het succes van de Odyssey-klasse. Deze bekroonde scheepscategorie heeft een revolutie teweeggebracht in ultra-luxe cruises met verbeterde accommodaties en innovatieve voorzieningen toen ze tussen 2009 en 2011 werden geïntroduceerd. Deze 2 schepen vervoeren slechts 604 gasten naar een aantal van de meest wenselijke bestemmingen op aarde in hoge comfort. Seabourn Encore en Seabourn Ovation zullen de hoge ruimteverhouding per gast behouden, waardoor een zeer persoonlijke service mogelijk wordt door bijna één personeelslid voor elke gast aan boord. Met de toevoeging van deze twee nieuwe schepen heeft Seabourn de jongste en modernste ultra-luxe vloot in de branche. Elk schip biedt all-suite accommodaties, de kenmerkende watersport Marina van Seabourn, een open-bar beleid met premium wijn, champagne en sterke drank en gerenommeerde menu's.

Om haar missie verder te ontwikkelen met Seabourn Ovation, heeft Seabourn de medewerking gevraagd van hoofdontwerper Adam D. Tihany. Hoewel de architectuur van Seabourn Encore niet radicaal verschilt van de andere drie schepen van Seabourn, is het visioen van Tihany overal in het schip aanwezig. Er is een nieuwe zachtheid en een gewelfde elegantie in zijn ontwerpen, die een merkbaar op maat gemaakte esthetiek weerspiegelen. Het schip straalt ultra-luxe uit met elementen die vaak te vinden zijn in privéjachten. 

Seabourn Ovation biedt 6 bubbelbaden en 2 zwembaden een informele Patio Grill en de Patio Bar. Op het zonnedek boven zit de populaire Sky Bar van Seabourn. Hoog bovenop dek 11 is een zonneterras met dubbele zonnebedden. De panoramische Observation Lounge op dek 10 biedt 270 ° uitzicht op zee. De club is een levendige plek om te dansen voor en na het diner, terwijl de grotere Grand Salon wordt gebruikt  voor lezingen, vocalshows, cabaretvoorstellingen en klassieke concerten. 

Seabourn

Wensen in vervulling laten gaan... daar draait het bij Seabourn om!

Seabourn verwelkomt u aan boord om een cruise-ervaring op te doen in de meest verfijnde en pure vorm. Zorgvuldig geselecteerde routes brengen u naar plaatsen die buiten het bereik van grotere schepen liggen. Intuïtieve service overtreft uw verwachtingen.

Inclusief:

 • vluchten in economy class, toeslag Business class € 199,-- per persoon / enkele reis
 • 2 transfers via de rederij luchthaven - haven v.v.
 • alle maaltijden aan boord
 • alle dranken aan boord, inclusief champagne
 • gevulde minibar in uw suite
 • roomsservice
 • alle entertainment aan boord
 • fooien
 • WIFI pakket: 300 minuten per persoon
 • havengelden en taksen
 • diverse watersporten

 

Exclusief:

 • excursies
 • persoonlijke uitgaven
 • reis- en annuleringsverzekering
 • reserveringskosten à € 29,-- 
 • calamiteitenfonds à € 2,50
 • SGR-consumentenbijdrage à € 5,00 per persoon

Vertrekdatum

2021

 • 02 oktober

Prijzen

2-pers.suite met balkon v.a.

 • € 5.499,- p.p.
Reserveringskosten: € 29,-- per dossier

Extra's

De afvaarten met de  'Seabourn Ovation' naar de Griekse eilanden  met vertrekdata van 3 juli - 16 oktober 2021 zijn enkel toegankelijk voor gasten die volledig gevaccineerd zijn voor COVID-19, ongeacht hun leeftijd. 

Voor deze cruises is de definitie van "volledig gevaccineerd" een minimum van 14 dagen na de laatste dosis in de vaccinatiereeks van een goedgekeurd COVID-19-vaccin. Bewijs van vaccinatie en de gegeven data zullen vereist worden en moeten worden getoond in de terminal voor het inschepen.

Gasten dienen er altijd voor te zorgen dat ze op de hoogte zijn van de vereisten om te reizen, voor hun thuisland en de bestemmingen die ze van plan zijn te bezoeken. Details worden regelmatig bijgewerkt en officiële websites en apps ontwikkeld door overheidsinstanties en ministeries van toerisme zijn de aanbevolen bronnen.

Het afsluiten van een reisverzekering wordt sterk aangeraden.

Seabourn COVID-19 Gast Protocollen:
Een veiligere manier om te cruisen en te reizen.
Seabourn is bezig met het afronden van alle vereiste COVID-19 protocollen voor gasten. Hieronder vindt u de momenteel geplande maatregelen, die onderhevig zijn aan verandering naarmate verdere details worden vastgesteld. Ze zullen worden bijgewerkt in overeenstemming met de richtlijnen van de volksgezondheidsautoriteiten.

Verbeterde gezondheidsscreening:
We nemen maatregelen om COVID-19 passende screening vóór inscheping in te voeren, waaronder:

 • Verplichte verbeterde gezondheidsscreening vóór inscheping, inclusief 100% testen op COVID-19 vóór inscheping, touchless temperatuurcontroles en gezondheidsvragenlijsten, in overeenstemming met de nieuwste richtlijnen
 • We zullen iedereen met tekenen en symptomen van COVID-19, of die als risicogroep wordt aangemerkt, doorverwijzen voor aanvullend medisch onderzoek voordat ze aan boord mogen.
 • Secundaire screenings (en gezondheidscontroles tijdens de cruise) indien nodig
 • Contract tracing is gepland voor elke cruise

Verantwoorde fysieke afstand:
In de hele vloot maken we het gemakkelijker om fysieke afstand te bewaren door de timing, grootte en stroom van groepen in trefpunten aan boord en voor evenementen te beheren en u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over wat u aan boord kunt doen. Entertainmentprogramma's en restaurants zullen worden ontworpen om de fysieke afstand te vergroten.
Fysieke afstand wordt bewaard bij het inchecken en inschepen, en is vereist in terminals, aan boord van schepen, op privé-eilanden en tijdens excursies aan wal.

Mondmaskers:
Wanneer fysieke afstand niet kan worden gehandhaafd, of wanneer dit wordt voorgeschreven door de volksgezondheidsautoriteiten, zijn maskers verplicht aan boord, op privé-eilanden en tijdens excursies aan wal. Maskers moeten worden gedragen in de terminals, tijdens het inschepen en ontschepen.

Persoonlijke Hygiëne:
Gasten zullen worden aangemoedigd om gebruik te maken van de handwasbakken en handdesinfectie dispensers bij de ingangen en in drukbezochte gebieden over het hele schip. Gasten zullen worden gevraagd om gezondheidsinformatie over manieren om gezond te blijven aan boord en aan wal te volgen via de dagelijkse programmering, entertainment systemen, aankondigingen, in-stateroom literatuur en onze app. Er zal geen zelfbediening zijn voor maaltijden. Wij doen het serveren voor u.

Veilige ervaringen aan wal:
Wij werken samen met lokale autoriteiten, bestemmingen en touroperators zodat de verbeterde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen aan boord ook aan wal worden gehandhaafd. We zullen de gezondheidsprotocollen volgen voor elke haven die we aandoen. Het is mogelijk dat de capaciteit van excursies en tourvoertuigen wordt beperkt. Alleen excursies aan wal die voldoen aan onze voorgeschreven protocollen zijn toegestaan, met strikte naleving van alle gasten en weigering van de toegang tot het schip voor gasten die zich niet aan de protocollen houden.

Acties

Seabourn heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Book with Confidence wordt Worry Free Promise:
Boek met vertrouwen is beschikbaar voor boekingen gemaakt voor 30 september 2021 voor Seabourn cruises die op of voor 30 april 2022 vertrekken. Op afvaarten die vertrekken tot en met 30 april 2022 kunnen gasten tot 30 dagen voor vertrek van de cruise annuleren en ontvangen gasten een niet-terugbetaalbaaar Future Cruise Credit (FCC) gelijk aan het bedrag van de op dat moment geldende annuleringskosten. Het FCC wordt automatisch aan uw persoonlijk Seabourn Clubnummer gekoppeld. Het FCC is 1 jaar geldig na uitgifte en alleen geldig voor cruises met vertrek tot 31 december 2022.  Nu ook inclusief COVID-19 Protection Plan!
Informeer naar de voorwaarden.

Welcome onboard actie
Boek tussen nu en 31 augustus 2021 uw Seabourn cruise met vertrek tussen nu en mei 2022 en ontvang een Onboard Credit van USD 1000 per suite (USD 2000 Penthouse of Premium suite). Geldig op geselecteerde afvaarten, informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Bekijk hier de actuele acties van alle rederijen

In dezelfde bestemming

alternatieve cruises

 • Venetië - Athene
  v.a.
  € 7.920,--
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Venetië - Athene
  13 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 01-10-2021
  Schip: Silver Dawn

 • Athene - Athene
  Griekse eilanden - Gems of the Greek Isles
  v.a.
  € 5.499,--
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Athene - Athene
  8 dagen - Seabourn
  Vertrekdatum: 02-10-2021
  Schip: Seabourn Ovation

 • Athene - Athene
  Griekse eilanden - Heart of the Aegean
  v.a.
  € 5.499,--
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Athene - Athene
  8 dagen - Seabourn
  Vertrekdatum: 09-10-2021
  Schip: Seabourn Ovation

 • Venetië - Athene
  v.a.
  € 6.398,--
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Venetië - Athene
  12 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 12-10-2021
  Schip: Silver Moon