 

All inclusive cruises

Canarische Eilanden

13 dagen Barcelona - Lissabon

Het aangename klimaat van de Canarische Eilanden zorgt ervoor dat ze het hele jaar lang een favoriete vakantiebestemming zijn. U vindt er fraaie zandstranden omringd door uitgestrekte woestijnvlaktes met talloze duinen, en in het binnenland een vulkanisch maanlandschap dat een sterk contrast vormt met de vruchtbare valleien ingetekend door bananenplantages en wijngaarden, palmen en citrusbomen. Ontdek deze zonovergoten parels in de Atlantische Oceaan tijdens een luxe cruise. 

Beste periode: oktober t/m april.

Cruise Canarische Eilanden: de mogelijkheden op een rij

Vanwege het heerlijke subtropische klimaat zijn alle maanden van het jaar geschikt voor een cruise naar de Canarische Eilanden, of het nu januari, maart, mei, juli, september of november is. Echter, de winter is het ideale seizoen om in het gebied rondom de Canarische Eilanden te varen. Tijdens de wintermaanden ligt de gemiddelde temperatuur tussen 18° en 20°. De Canarische Eilanden vormen één eilandengroep gelegen in de Atlantische Oceaan bestaande uit zeven verschillende eilanden: Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, La Palma, Fuerteventura en El Hierro. De eilanden hebben een vulkanische oorsprong en zijn als het ware toppen van vulkanen die miljoenen jaren geleden door de aardbodem boven het zeewater uit zijn gestuwd.

Uw reisavonturen blijven daarbij niet beperkt tot de belevenissen op de zonovergoten Spaanse eilanden voor de kust van Afrika. Zo duikt u bijvoorbeeld tijdens een cruise langs de Canarische Eilanden en Marokko in de magische wereld van Arabië, en aanschouwt u tijdens een cruise rond de Canarische Eilanden en Madeira een ongekende bloemenpracht.

Maakt u uw cruise Canarische Eilanden op basis van all inclusive of heeft een familiecruise Canarische Eilanden meer uw belangstelling? Beide zijn mogelijk als het gaat om een cruise Canarische Eilanden in 2020. Onder meer de rederijen Royal Caribbean en Regent Seven Seas Cruises bieden prachtige cruiseprogramma’s aan met vertrek uit Engeland (Southampton) of Spanje (Barcelona).  

Cruise Canarische Eilanden met vlucht

Te allen tijde bieden wij een cruise naar de Canarische Eilanden inclusief vluchten aan. Het kan zijn dat er voor uw Canarische Eilanden cruise een aanbieding geldt, met een bijpassend prijsvoordeel of diverse extra’s. We zorgen ervoor dat u comfortabel en onbezorgd op reis gaat.

Cruise Canarische Eilanden: informeer en boek bij Robinson Cruises

Een luxe cruise naar de Canarische Eilanden boeken doet u bij Robinson Cruises. Op onze website en in onze brochure vindt u een ruim aanbod cruises naar de Canarische Eilanden inclusief vertrekdata en prijzen, vaarschema’s, scheepsinformatie en nog veel meer. Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op en beleef een onvergetelijke cruisevakantie op de Canarische Eilanden.

Bestemmingen

 • Barcelona - Spanje
 • Alicante - Spanje
 • Motril - Spanje
 • Gibraltar - Spanje
 • Arrecife - Lanzarote
 • Santa Cruz de Tenerife - Tenerife
 • Las Palmas - Gran Canaria
 • Tanger - Marokko
 • Cádiz / Sevilla - Spanje
 • Lissabon - Portugal
 • Lissabon - Portugal

De zeedagen staan niet vermeld in het vaarschema.

Seven Seas Voyager

Alleen suites en allemaal met prive-balkon, dat is de Seven Seas Voyager. Op dit bijzonder luxueus opgezette cruiseschip worden maximaal 700 gasten volledig in de watten gelegd. Wat te denken van het restaurant onder auspicien van de prestigieuze Le Cordon Blue Academy of Paris. De Seven Seas Voyager herbergt liefst vier verschillende restaurants, wat bijzonder is voor een schip van deze grootte. Wilt u zelf aan de slag, dan biedt de Cordon Bleu kookles, verzorgd door topkoks aan boord. Dit middelgrote luxe cruiseschip biedt alles wat u van een groter schip zou verwachten. De showlounge ligt op 2 niveaus. Hier worden mini revues in Las Vegas-stijl opgevoerd, er zijn cabaretvoorstellingen en ook illusionisten, vocalisten en comedy-acteurs bieden avonden vol entertainment. Er zijn verschillende bars en lounges om aangename uurtjes in door te brengen. De suites behoren tot de grootste van de cruisewereld en ... praktisch alles aan boord is inbegrepen in de reissom; van landexcursies en fooine tot alcoholische dranken.

Vertrekdatum

2020

 • 02 november

Prijzen

2-pers. suite v.a.

 • € 4.581,- p.p.
Reserveringskosten: € 29,-- per dossier

In dezelfde bestemming

alternatieve cruises

 • Barcelona - Lissabon
  v.a.
  € 4.581,--
  All inclusive cruises
   

  Canarische Eilanden

  Barcelona - Lissabon
  13 dagen -
  Vertrekdatum: 02-11-2020
  Schip: Seven Seas Voyager