 

Transatlantische oversteek

15 dagen Miami - Barcelona

Een oceaancruise is een onvergetelijk ervaring. Vaar van het ene werelddeel naar het andere werelddeel en ervaar meerdere verwendagen op zee in combinatie met bezoeken aan prachtige steden onderweg.

Beste periode: Voor- en najaar met uitzondering van de Oceanliners van de rederij Cunard, die het gehele jaar door afvaarten maken van Southampton (UK) naar New York en terug.

Zo kunt u van Europa naar Zuid Amerika of de Verenigde Staten varen, van winter- naar zomerbestemming of andersom uiteraard. Ontdek de vele mogelijkheden van de transatlantische cruises, zowel in het voor- als in het naseizoen!

Bestemmingen

 • Miami - Verenigde Staten
 • Royal Naval Dockyard - Bermuda
 • Royal Naval Dockyard - Bermuda
 • Funchal - Madeira
 • Tanger - Marokko
 • Barcelona - Spanje

De zeedagen staan niet vermeld in het vaarschema.

Riviera

De prachtige Riviera is ontworpen om op vele manieren onderscheidend en speciaal te zijn; o.a. met de indrukwekkende Lalique Grand Staircase en de verfijnd ingerichtte Owners's Suites door Ralph Lauren Home.  Riviera's prettige ambiance belichaamt echt de ongeëvenaarde Oceania-ervaring.

Ideaal geproportioneerd, omarmt Riviera nog steeds dezelfde warmte en charme van de kleinere schepen in de vloot; Regatta, Insignia, Nautica en Sirena. Hoewel het onberispelijke niveau van persoonlijke service en de informele ambiance van een Countryclub hetzelfde blijven, biedt Riviera nog meer keuzemogelijkheden, evenals royale nieuwe voorzieningen. Riviera is ontworpen met de ultieme levensgenieter en reiskenner in gedachten en biedt gasten meerdere eetgelegenheden, waarvan er 6 restaurants met een open zitting zijn en zonder bijbetalng. La Reserve by Wine Spectator biedt verhelderende seminars, proeverijen en combinaties van gastronomische gerechten. Riviera beschikt ook over The Culinary Centre, de enige praktijkgerichte kookschool op zee met een scala aan kooklessen door meesterkoks. In de Artist Loft geven getalenteerde artists-in-residence stapsgewijze instructies in alles, van fotografie tot schilderen. Baristas, onze karakteristieke koffiebar, serveert illy®-espresso, koffie en dagelijks vers gebak. Intieme ruimtes door het hele schip zorgen voor ontspannende ontsnappingen. Ruime accommodaties in elke categorie presenteren luxe designelementen en luxe badkamers.

Met name de comfortabele vertrouwdheid is een ervaring die haar gasten koesteren aan boord.  Ze hebben alles bewaard wat hun gasten op hun schepen waarderen en blijven naar nog hoger streven. De Riviera kijkt  er naar uit u aan boord te verwelkomen.

Oceania Cruises

'Your World, your Way'  

Een spectaculaire menagerie van diverse en exotische bestemmingen. Uw wereld wacht erop om ontdekt te worden en er is geen betere manier om het te verkennen dan op de elegante schepen van Oceania Cruises. Hun unieke routes zijn speciaal ontworpen om de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld te tonen.

Inclusief

 • Cruise incl. volpension (ontbijt, lunch, diner en snacks), non-alcoholische dranken, koffie- theespecialiteiten, roomservice, havengelden en WIFI.

Vertrekdatum

2019

 • 02 april

Prijzen

2-pers. balkonhut v.a.

 • € 3.009,- p.p.

2-pers. suite v.a.

 • € 4.079,- p.p.

Acties

Oceania Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Olife Choice: Geldig op cruises van 2018 en 2019.
Gratis onbeperkt internet + keuze uit één van de 3 extra voordelen:
- gratis ‘House Select Beverage Package’ (wijn, bier, champagne tijdens lunch en diner)
- boordtegoed (per hut: $400<10dgn, $600<14dgn, $800>15dgn)
- gratis excursies (pp: 2<10dgn, 3<14dgn, 4>15dgn)

OLife Ultimate
Op een geselecteerd aantal afvaarten, ontvangt u het O'Life Ultimate pakket. U ontvangt alle onderstaande extra’s bij boeking van een balkonhut categorie B4 t/m PH1!  Internet  - tot 4 excursies p.p. - House Beverage drankpakket -  tot $400 p.p. boordtegoed  - fooien
Deze actie is geldig tot 4 januari 2019.  Informeer naar de afvaarten die hiervoor in aanmerking komen.

Single supplement vanaf 50%: Op geselecteerde afvaarten geldt een single supplement vanaf 50%. 

Bekijk hier de actuele acties van alle rederijen

In dezelfde bestemming

alternatieve cruises

 • Miami - Barcelona
  v.a.
  € 5.099,--
  All inclusive cruises
   

  Transatlantische oversteek

  Miami - Barcelona
  15 dagen - Regent Seven Seas Cruises
  Vertrekdatum: 22-03-2019
  Schip: Seven Seas Voyager

 • Singapore - Fort Lauderdale
  v.a.
  € 17.699,--
  Grand Voyages
   

  Transatlantische oversteek

  Singapore - Fort Lauderdale
  55 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 23-03-2019
  Schip: Amsterdam

 • Singapore - Barcelona
  v.a.
  € 9.879,--
  Grand Voyages
   

  Transatlantische oversteek

  Singapore - Barcelona
  27 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 23-03-2019
  Schip: Amsterdam

 • Fort Lauderdale - Lissabon
  v.a.
  € 2.799,--
   

  Transatlantische oversteek

  Fort Lauderdale - Lissabon
  19 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 25-03-2019
  Schip: Prinsendam