 

Expeditiecruises

Canada / New England

6 dagen Nassau - Boston

Canada het grootste land van het westelijke halfrond heeft iedereen iets te bieden. Immens grote, betoverende en eindeloos spannende bossen, ruige natuur, glinsterende bergmeren, loslopende beren en vele walvissen, schilderachtige vissersdorpjes en met wilde bloemen bedekte toendra's.

Beste periode: van juni t/m oktober waarbij u in de herfstmaanden van de prachtige kleurrijke Indian Summer kunt genieten.

New England is gelegen aan de Amerikaanse Oostkust. De mooiste tijd voor een cruise langs dit gebied is de herfst, oftewel de beroemde Indian Summer: aangename temperaturen terwijl de bomen uitbarsten in een symfonie van alle schakeringen rood, geel en groen. Prachtig tot ver in het Canadese Nova Scotia, waar een bezoek aan het westelijke Halifax zeker de moeite waard is. De stad Québec wordt gezien als de meest Franse stad buiten Frankrijk. Ontdek de charme en karakter van de oude stad met zijn kleine steegjes en oude vestigingsmuren. Breng zeker een bezoek aan de historische hoogtepunten zoals Dufferin Terrace en het Kasteel Frontenac, voor een spectuculair uitzicht op de St. Lawrence rivier. De gehele streek omvat glooiende heuvels, vele dichte naaldbossen, ruige bergen en een erg variërende kust. Er leven veel zee- en kustvogels. Voor de kust leven er van begin lente tot herfst walvissen. Ondanks de nabijheid van grote steden is er in het landelijk gedeelte van New England een grote diversiteit aan wilde dieren.

 • Prijs op aanvraag
 • Hapag-Lloyd Cruises
 • HANSEATIC Inspiration
 • 13/05/2020

Bestemmingen

 • Nassau - Bahama's
 • Boston - Verenigde Staten

De zeedagen staan niet vermeld in het vaarschema.

HANSEATIC Inspiration

 

De nieuwe expeditieklasse HANSEATIC Nature en HANSEATIC Inspiration. 

De nieuwste schepen van Hapag-Lloyd Cruises zijn een prachtige & juiste mix van avontuur en comfort. De wind in het gezicht en de dauw op uw huid, dit beleeft u als ontdekkingsreiziger in de open lucht. Dat vrije gevoel is van groot belang voor Hapag en dat is waarom deze schepen meer open dek hebben dan enig ander expeditieschip.

Wat maakt voor u een expeditie tot een echte expeditie? ......De vrijheid om te kunnen kiezen!   Als u helemaal vooraan op de boeg bent, hoort u het ijs kraken. Ontdek de dichte mangrovebossen van de Amazone vanuit verschillende perspectieven terwijl u er langszaam aan voorbij vaart.  De nieuwe expeditieklasse-schepen bepalen standaarden op het gebied van variëteit, comfort en persoonlijke vrijheid.

De HANSEATIC Nature gaat voor de eerste keer varen in april 2019, een half jaar later volgt de HANSEATIC Inspiration.

Let op: het schip de HANSEATIC-Nature is een puur Duitssprekend schip.  Aan boord van HANSEATIC-Inspiration is de voertaal het gehele jaar door Duits & Engels boord voor het internationale publiek.

Hapag-Lloyd Cruises

Verken verre landen en continenten diepgaand. Kom oog-in-oog met exotische soorten. Maak kennis met fascinerende culturen en spannende avonturen tegen adembenemende natuurlijke achtergronden. Ontspannende dagen gevuld met exclusieve smaakervaringen...dat is waar  Hapag-Lloyd Cruises voor staat! 

Inclusief

 • Cruise incl. volpension (ontbijt, lunch, diner en snacks), roomservice, havengelden, fooien en een gevulde mini-bar en (beperkte) annuleringsverzekering.

Vertrekdatum

2020

 • 13 mei

Prijzen

2-pers. binnenhut va.

 • € prijs op aanvraag
Reserveringskosten: € 29,-- per dossier

Acties

Hapag-Lloyd Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Summer Special 'EUROPA 2':
Boek uw cruise vóór 29 februari 2020 en ontvang op een geselecteerd (8) afvaarten 2020-2021 een korting tot 30%!
Informeer naar de afvaarten die hiervoor in aanmerking komen.

Tot 30% korting!
Boek vóór 30 april 2020 één van de geselecteerde afvaarten met de 'HANSEATIC Inspiration' vertrek 2020-2021 en ontvang tot 30% korting!
Aanbieding geldig op de volgende afvaarten: 
1 december 2020: Expeditie Antarctica
7 maart 2021: Expeditie Zuid Afrika
2 april 2021: Expeditie Canarische en Kaapverdische eilanden
29 mei 2021: Expeditie IJsland
22 juni 2021: Expeditie Groenland 
Informeer naar de prijzen en beschikbaarheid.

Vroegboekkorting:
Wanneer u ca. 7 maanden voor de aanvang van de cruise reserveert, ontvangt u 5% vroegboekkorting op de prijs van de cruise.

Slechts 20% toeslag voor gasten die alleen reizen!
Op alle Antarctica afvaarten geldt slechts een single-supplement van 20% in de categorieën 1 t/m 8. Geldig zo lang de voorraad strekt. 

Bekijk hier de actuele acties van alle rederijen

In dezelfde bestemming

alternatieve cruises

 • Nassau - Boston
  Prijs op aanvraag
  Expeditiecruises
   

  Canada / New England

  Nassau - Boston
  6 dagen - Hapag-Lloyd Cruises
  Vertrekdatum: 13-05-2020
  Schip: HANSEATIC Inspiration

 • Kangerlussuaq - Nome (Alaska)
  v.a.
  € 29.880,--
   

  Canada / New England

  Kangerlussuaq - Nome (Alaska)
  25 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 21-08-2020
  Schip: Silver Cloud

 • New York - Quebec
  Prijs op aanvraag
  All inclusive cruises
   

  Canada / New England

  New York - Quebec
  9 dagen - Crystal Cruises
  Vertrekdatum: 20-09-2020
  Schip: Crystal Serenity

 • Quebec - New York
  Prijs op aanvraag
  All inclusive cruises
   

  Canada / New England

  Quebec - New York
  9 dagen - Crystal Cruises
  Vertrekdatum: 28-09-2020
  Schip: Crystal Serenity