 

All inclusive cruises

Canada / New England

9 dagen New York - Quebec

Canada het grootste land van het westelijke halfrond heeft iedereen iets te bieden. Immens grote, betoverende en eindeloos spannende bossen, ruige natuur, glinsterende bergmeren, loslopende beren en vele walvissen, schilderachtige vissersdorpjes en met wilde bloemen bedekte toendra's.

Beste periode: van juni t/m oktober waarbij u in de herfstmaanden van de prachtige kleurrijke Indian Summer kunt genieten.

New England is gelegen aan de Amerikaanse Oostkust. De mooiste tijd voor een cruise langs dit gebied is de herfst, oftewel de beroemde Indian Summer: aangename temperaturen terwijl de bomen uitbarsten in een symfonie van alle schakeringen rood, geel en groen. Prachtig tot ver in het Canadese Nova Scotia, waar een bezoek aan het westelijke Halifax zeker de moeite waard is. De stad Québec wordt gezien als de meest Franse stad buiten Frankrijk. Ontdek de charme en karakter van de oude stad met zijn kleine steegjes en oude vestigingsmuren. Breng zeker een bezoek aan de historische hoogtepunten zoals Dufferin Terrace en het Kasteel Frontenac, voor een spectuculair uitzicht op de St. Lawrence rivier. De gehele streek omvat glooiende heuvels, vele dichte naaldbossen, ruige bergen en een erg variërende kust. Er leven veel zee- en kustvogels. Voor de kust leven er van begin lente tot herfst walvissen. Ondanks de nabijheid van grote steden is er in het landelijk gedeelte van New England een grote diversiteit aan wilde dieren.

 • Prijs op aanvraag
 • Crystal Cruises
 • Crystal Serenity
 • 20/09/2020

Bestemmingen

 • New York - Verenigde Staten
 • New Port, Rhode Island - Verenigde Staten
 • Boston - Verenigde Staten
 • Bar Harbor - Verenigde Staten
 • Charlottetown - Canada
 • Quebec-city - Canada
 • Quebec-city - Canada

De zeedagen staan niet vermeld in het vaarschema.

Crystal Serenity

De 'Crystal Serenity' heeft in 2011 een grondige opknapbeurt gekregen. Het schip werd volledig onder handen genomen en oogt bijna weer als nieuw! De 'Crystal Serenity' is wat groter als de haar zusje de 'Crystal Symphony' maar biedt u dezelfde uitmuntende service aan boord, uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerd en uitstekend opgeleid personeel dat oog heeft voor elk detail. Naast het hoofd restaurant biedt de 'Crystal Serenity' u een aantal aantrekkelijke diner opties zoals het Italiaanse restaurant Prego, het Aziatische restaurant Silk Road en de uitermate populaire Sushi Bar onder supervisie van de beroemde Japanse Chef Nobu Matsuhisa. Tegenwoordig biedt de rederij de gasten de mogelijkheid om, naast de vaste 1ste en 2de zitting in het hoofdrestaurant, te dineren in open zitting. Een Crystal cruise biedt u een eindeloze keuze aan activiteiten en entertainment. Aan boord is er 1 zwembad, een uitgebreide Spa in Feng Shui stijl met sauna, stoombad, diverse massage- en schoonheidsbehandelingen. Er worden lezingen gehouden door beroemde gastsprekers over uiteenlopende onderwerpen, zoals politiek, kunst, literatuur en geschiedenis. Muzikanten van wereldklasse onderhouden u met muziek, variërend van Big Band tot Blues. Geniet van een Broadway musical in het theater of waag een gokje in het casino. Prefereert u de privacy van uw luxe stateroom, de meeste met eigen veranda, dan zorgt een 24-uur roomservice dat het u aan niets ontbreekt.

Crystal Serenity staat bekend als het beste cruiseschip ter wereld en krijgt consequent de hoogste onderscheidingen van de lezers van Condé Nast Traveler. 

Crystal Cruises

'The difference is Crystal Clear!'

Ieder schip van Crystal Cruises heeft haar eigen atmosfeer en unieke karakter. Tijdens elke reis die u beleeft, zult u zeker aan boord iets nieuws ontdekken maar tevens het gevoel krijgen dat u  'thuis komt' bij uw Crystal-familie die u omarmt, zodra u aan boord stapt.   

Inclusief

 • Cruise op basis van All-inclusive; maaltijden, dranken, roomservice, havengelden, fooien en een gevulde mini-bar.

Vertrekdatum

2020

 • 20 september

Prijzen

Reserveringskosten: € 29,-- per dossier

Acties

Crystal Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

NIEUW: Crystal Flex tarieven! Dit zijn gereduceerde tarieven waarbij u uw specieke hut 24 uur voor vertrek ontvangt. Deze Flex tarieven zijn niet te combineren met andere acties en zijn van toepassing op een geselecteerd aantal afvaarten.

2,5 % Early Booking Bonus:
Op vele afvaarten geldt, dat wanneer u 180 dagen voor vertrek de gehele reissom betaald, u 2,5% korting ontvangt op uw cruise.

Slechts 10 tot 30% toeslag voor gasten die alleen reizen of een single hut willen!
Crystal Cruises biedt, op geselecteerde afvaarten van cruises, single-supplementen van slechts 10% tot 30%. Vraag naar de afvaarten die hiervoor in aanmerking komen.

Kids sail free:
Kinderen t/m 17 jaar in de hut bij 2 volw. betalen alleen de havengelden op geselecteerde cruises.

Bekijk hier de actuele acties van alle rederijen

In dezelfde bestemming

alternatieve cruises

 • Nassau - Boston
  Prijs op aanvraag
  Expeditiecruises
   

  Canada / New England

  Nassau - Boston
  6 dagen - Hapag-Lloyd Cruises
  Vertrekdatum: 13-05-2020
  Schip: HANSEATIC Inspiration

 • Kangerlussuaq - Nome (Alaska)
  v.a.
  € 29.880,--
   

  Canada / New England

  Kangerlussuaq - Nome (Alaska)
  25 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 21-08-2020
  Schip: Silver Cloud

 • New York - Quebec
  Prijs op aanvraag
  All inclusive cruises
   

  Canada / New England

  New York - Quebec
  9 dagen - Crystal Cruises
  Vertrekdatum: 20-09-2020
  Schip: Crystal Serenity

 • Quebec - New York
  Prijs op aanvraag
  All inclusive cruises
   

  Canada / New England

  Quebec - New York
  9 dagen - Crystal Cruises
  Vertrekdatum: 28-09-2020
  Schip: Crystal Serenity