 

Cruises vanuit Nederland

Middellandse Zee (West)

11 dagen Rome - Rome

Altijd een favoriete bestemming, vanwege de aantrekkelijke combinatie van zon, zee, natuur, cultuur, geschiedenis en architectuur.

Beste periode: mei t/m oktober.

Inschepingshavens zoals Barcelona, Lissabon, Rome, Monte Carlo en Malaga liggen op betrekkelijk korte vliegafstand. Geniet van de zon en de warme zeebries terwijl u langs cultuurrijke kusten en steden vaart, die u het beste bieden op het gebied van architectuur, eten, wijnen en een ongedwongen Mediterrane sfeer. Vermijd overvolle wegen op uw reis naar het Zuiden, vaar ontspannen langs de steden van de Middellandse Zeekust terwijl u iedere dag kunt genieten van een nieuwe bestemming. Ontdek de variatie in één vakantie en bezoek meerdere landen in één cruise; Spanje, Frankrijk, Italië, Portugal en Marokko.

LAST MINUTE AANBIEDING!
 • € 998,-- p.p.
 • Holland America Line
 • Koningsdam
 • 10/05/2019

Bestemmingen

 • Rome / Civitavecchia - Italië
 • Cartagena - Spanje
 • Gibraltar - Spanje
 • Malaga / Granada - Spanje
 • Barcelona - Spanje
 • Marseille / Provence - Frankrijk
 • Monte Carlo - Frankrijk
 • Livorno / Florence / Pisa - Italië
 • Rome / Civitavecchia - Italië

De zeedagen staan niet vermeld in het vaarschema.

Koningsdam

De Koningsdam, in 2016 in de vaart genomen, zet de traditie, het nautische erfgoed en de befaamde service en stijl waar Holland America Line om bekend staat voort, terwijl de lat hoger wordt gelegd voor 2016e-eeuwse elegantie. De Koningsdam, die plaats biedt aan 2.650 gasten, is de eerste in zijn klasse en luidt een nieuw tijdperk in van cruises in de Pinnacle-klasse.

De oorsprong van de naam is, net als het schip zelf, een mix van eigentijdse en klassieke elementen: "Koning" is een eerbetuiging aan koning Willem-Alexander, de eerste Nederlandse koning in meer dan 100 jaar.

Om dit nieuwe schip mogelijk te maken gaf Holland America Line de opdracht aan twee legendarische partners: de innovatieve Adam D. Tihany, die wordt beschouwd als één van de meest vooraanstaande ontwerpers van restaurants en hotels, en Bjørn Storbraaten, de kracht achter de schepen ms Nieuw Amsterdam en ms Eurodam.

Hun stijlelementen voor Koningsdam? Ruimtes gevuld met licht. Vloeiende rondingen. Een uitgekiend samenspel van geavanceerde technologie en elegantie. Met schitterende architectonische elementen geïnspireerd door muziek. Allemaal verbonden in een ontwerp dat gekenmerkt wordt door een vooruitstrevende aanpak.

In het hart van het schip is het centrale atrium van de Koningsdam een puur visueel spektakel. De ruimte die drie verdiepingen hoog rijkt, is opgeluisterd met een luchtige roestvrij stalen sculptuur die het gevoel van een klassiek kwartet oproept met snaren, bogen en strijkstokken. Het atrium heeft een overkapping die als achtergrond dient voor subtiel veranderende HD-projecties. Kijk overdag omhoog om slierterige cirruswolken voorbij te zien drijven. Tegen de avond krijgt het atrium dramatische lichttinten of geeft het de heldere sterrenconstellaties van de nachtelijke hemel weer.

Holland America Line

'Traditionele en tijdloze luxe! Holland America Line is een rederij van grote (Nederlandse) tradities. Elk van hun ruime, middelgrote schepen heeft haar eigen karakter en ambiance. Wat ze gemeen hebben zijn sierlijke vormen, stijlvolle lounges, beperkt aantal gasten en een sfeer van tijdloze elegantie vol bijzonder details. 

Inclusief

 • Cruise incl. volpension (ontbijt. lunch, diner en snacks), roomservice en havengelden.

Vertrekdatum

2019

 • 10 mei

Prijzen

2-pers. binnenhut v.a.

 • € 998,- p.p.

2-pers. buitenhut v.a.

 • € 1.048,- p.p.

2-pers. balkonhut v.a.

 • € 1.098,- p.p.
Reserveringskosten: € 29,-- per dossier

Acties

Holland America Line heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

ANNIVERSARY SALE!
Holland America Line bestaat dit jaar alweer 146 jaar en Koningsdag mag ook alweer bijna gevierd worden! Om deze bijzondere gelegenheden te vieren biedt Holland America Line wel 50 afvaarten aan met zeer uitzonderlijke tarieven geldig tot 6 mei. 

READY TO CRUISE!
Boek vóór 15 mei en ontvang de fooien gratis + verlaagde tarieven voor de 3e en 4e persoon in de hut. Dezde actie is geldig voor geselecteerde zomer 2019 en winter 2020 afvaarten. Informeer naar de voorwaarden.

Fly & Cruise Caribbean en Cuba 2019-2020!  Fly & Cruise pakketten zijn inclusief vluchten in economy class, 1 hotelnacht en transfers.
Actie geldig tot 31 aug. '19.  Klik hier voor een aantal van de geselecteerde afvaarten.

Informeer naar de voorwaarden van deze acties.

Bekijk hier de actuele acties van alle rederijen

In dezelfde bestemming

alternatieve cruises

 • Lissabon - Barcelona
  Gratis upgrade van binnen- naar balkonhut!
  v.a.
  € 2.843,--
  All inclusive cruises
   

  Middellandse Zee (West)

  Lissabon - Barcelona
  9 dagen - Azamara Club Cruises
  Vertrekdatum: 03-05-2019
  Schip: Azamara Journey

 • Barcelona - Monaco
  Inclusief drankpakket, fooien, internet, 2 excursies p.p. en $200 p.p. boordtegoed!
  v.a.
  € 2.357,--
   

  Middellandse Zee (West)

  Barcelona - Monaco
  8 dagen - Oceania Cruises
  Vertrekdatum: 03-05-2019
  Schip: Marina

 • Rome - Monte Carlo
  v.a.
  € 2.539,--
   

  Middellandse Zee (West)

  Rome - Monte Carlo
  8 dagen - Oceania Cruises
  Vertrekdatum: 03-05-2019
  Schip: Riviera

 • Barcelona - Rome
  Inclusief drankpakket, fooien, internet, 4 excursies p.p. en $400 p.p. boordtegoed!
  v.a.
  € 4.419,--
   

  Middellandse Zee (West)

  Barcelona - Rome
  15 dagen - Oceania Cruises
  Vertrekdatum: 03-05-2019
  Schip: Marina