 

All inclusive cruises

Azië

8 dagen Singapore - Bali

Tenzij u al concreet weet waar uw volgende reis u gaat brengen, is een cruiseschip de ultieme manier om een groot aantal Aziatische bestemmingen te bezoeken. Het exotische Oosten lokt met zijn enorme verscheidenheid.

Beste periode: Het gehele jaar door is er een aangename temperatuur. Afhankelijk van de bestemming zijn er periodes dat er meer neerslag valt. Informeer ernaar.

Ervaar de fascinerende culturele mix van het traditionele en ultra-moderne leven in de steden van Azië. Bezoek de wonderen van China, Cambodja, Vietnam, Japan en Thailand. Geniet van de prachtigste stranden, idyllische baaien, een heerlijk klimaat en de verrukkelijkste keukens. Vermijd de overvolle luchthavens, de verkeersopstoppingen en het chaotische reizen, stap aan boord en geniet van een ontspannen reis langs steden als Singapore, Manilla, Bangkok en Hong Kong terwijl u geniet van al het comfort van uw drijvende hotel. Welk ander hotel garandeert u iedere morgen een nieuw vergezicht!

 • € 2.999,-- p.p.
 • Seabourn
 • Seabourn Encore
 • 27/11/2019

Bestemmingen

 • Singapore - Singapore
 • Semarang - Indonesië
 • Surabaya - Indonesië
 • Probolinggo - Indonesië
 • Celukan Bawang - Indonesië
 • Benoa / Bali - Indonesië

De zeedagen staan niet vermeld in het vaarschema.

Seabourn Encore

Met hun ongeëvenaarde gevoel voor stijl, elegantie en gratie, nodigen Seabourn-schepen u uit om over de grenzen van de verbeelding te reizen. Aan boord van de Seabourn Encore wordt elk verlangen snel en met een verwelkomende glimlach bevredigd. Of het nu gaat om een ​​warme deken en een kopje warme chocolademelk tijdens het varen langs de Noorse fjorden of een ontspannende nekmassage aan het zwembad, u zult het gevoel hebben lid te zijn van een zeer exclusieve club. Stap aan boord en u zult genieten van een gesofisticeerde en luxueuze reis als geen ander. U zult het gevoel hebben dat u bent uitgenodigd om op een privéjacht te varen.

De Seabourn Encore en Seabourn Ovation bouwen voort op het succes van de Odyssey-klasse. Deze bekroonde scheepscategorie heeft een revolutie teweeggebracht in ultra-luxe cruises met verbeterde accommodaties en innovatieve voorzieningen toen ze tussen 2009 en 2011 werden geïntroduceerd. Deze 2 schepen vervoeren slechts 604 gasten naar een aantal van de meest wenselijke bestemmingen op aarde in hoge comfort.  Seabourn Encore en Seabourn Ovation zullen de hoge ruimteverhouding per gast behouden, waardoor een zeer persoonlijke service mogelijk wordt door bijna één personeelslid voor elke gast aan boord. Met de toevoeging van deze twee nieuwe schepen heeft Seabourn de jongste en modernste ultra-luxe vloot in de branche. Elk schip biedt all-suite accommodaties, de kenmerkende watersport Marina van Seabourn, een open-bar beleid met premium wijn, champagne en sterke drank en gerenommeerde menu's.

Om haar missie verder te ontwikkelen met Seabourn Encore, heeft Seabourn de medewerking gevraagd van hoofdontwerper Adam D. Tihany. Hoewel de architectuur van Seabourn Encore niet radicaal verschilt van de andere drie schepen van Seabourn, is het visioen van Tihany overal in het schip aanwezig. Er is een nieuwe zachtheid en een gewelfde elegantie in zijn ontwerpen, die een merkbaar op maat gemaakte esthetiek weerspiegelen. Het schip straalt ultra-luxe uit met elementen die vaak te vinden zijn in privéjachten. 

Een van de meest ongewone kenmerken van de Seabourn-schepen is The Square, een ingenieuze 'woonkamer' die de traditionele lobby van het cruiseschip vervangt door een uitnodigende lounge vol gemakkelijke stoelen, banken en tafeltjes. Een enclave in het centrum herbergt bekwame conciërges die discreet op individuele bureaus zitten, klaar om allerlei zaken te doen of advies en informatie te geven.

De winkels van het schip zijn gunstig gelegen vlak bij het plein.  De Spa is de grootste op elk ultra-luxe schip; 4.000 m2 en beslaat binnen- en buitenruimte's over twee dekken. Een verscheidenheid aan open terrassen is verspreid over zeven dekken en biedt plaats om samen te komen met een paar vrienden of om een ​​afzonderlijk uur met een goed boek door te brengen. Seabourn Encore  biedt 6 bubbelbaden en 2 zwembaden een informele Patio Grill en de Patio Bar. Op het zonnedek boven zit de populaire Sky Bar van Seabourn. Hoog bovenop dek 11 is een zonneterras met dubbele zonnebedden. De panoramische Observation Lounge op dek 10 biedt 270 ° uitzicht op zee. De club is een levendige plek om te dansen voor en na het diner, terwijl de grotere Grand Salon wordt gebruikt  voor lezingen, vocalshows, cabaretvoorstellingen en klassieke concerten. 

Seabourn

Wensen in vervulling doen gaan ... daar draait het bij Seabourn om!

Seabourn verwelkomt u aan boord om een cruise-ervaring op te doen in de meest verfijnde en pure vorm.  Zorgvuldig geselecteerde routes brengen u naar plaatsen die buiten het bereik van grotere schepen liggen. Intuïtieve service overtreft uw verwachtingen.

Inclusief

 • Cruise op basis van All-inclusive; maaltijden, dranken, roomservice, havengelden, fooien, div. watersporten en een gevulde mini-bar.

Vertrekdatum

2019

 • 27 november

Prijzen

2-pers.suite met balkon v.a.

 • € 2.999,- p.p.
Reserveringskosten: € 29,-- per dossier

Acties

Seabourn heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Summer Sales Event 
Boek voor 15 augustus en ontvang:
- Veranda suite voor Ocean view Suite.     
- Tot drie categorie Veranda Suite Upgrades.  
- Tot $500,- scheepskrediet per suite.
- Tot €650,- p.p.korting op de vluchten.
- 300 Minuten internetpakket p.p.
Boek een Penthouse of Premium Suite en ontvang $1.000,- scheepskrediet per Suite en een onbeperkt internetpakket.

Deze acties zijn van toepassing op een geselecteerd aantal afvaarten.

Bekijk hier de actuele acties van alle rederijen

In dezelfde bestemming

alternatieve cruises

 • Tokyo - Tokyo
  v.a.
  € 4.516,--
  All inclusive cruises
   

  Azië

  Tokyo - Tokyo
  15 dagen - Azamara
  Vertrekdatum: 04-09-2019
  Schip: Azamara Quest

 • Tokyo - Hong Kong
  Aanbieding
  v.a.
  € 2.935,--
  All inclusive cruises
   

  Azië

  Tokyo - Hong Kong
  17 dagen - Azamara
  Vertrekdatum: 18-09-2019
  Schip: Azamara Quest

 • Tokyo - Tokyo
  v.a.
  € 5.400,--
  All inclusive cruises
   

  Azië

  Tokyo - Tokyo
  15 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 27-09-2019
  Schip: Silver Muse

 • Tokyo - Tokyo
  v.a.
  € 3.870,--
  All inclusive cruises
   

  Azië

  Tokyo - Tokyo
  11 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 11-10-2019
  Schip: Silver Muse