 

Noorse Fjorden

13 dagen Southampton - Southampton

Noorwegen is ongeveer 10 keer zo groot als Nederland en telt circa 4 miljoen inwoners. Deze ruimte bestaat voor het grootste deel uit natuur.

Beste periode:  mei t/m augustus

Een uitzondering zijn de schepen van de Hurtigruten. Een charmante combinatie van comfortabel passagiersschip en vrachtschip, die het gehele jaar door varen. Met zijn 34 aanloophavens is de Noorse Hurtigruten een ware levenslijn langs een kust die gekenmerkt wordt door reusachtige afstanden, dunbevolkte gebieden en overweldigende landschappen.

Het landschap is bijzonder gevarieerd en wordt gedomineerd door bergen en hoogvlakten. De afstand van noord naar zuid is hemelsbreed 1.755 kilometer. Op onze schepen kunt u de Noorse Fjorden ontdekken, honderden watervallen aanschouwen en eeuwenoude gletsjers bezoeken. Bezoek interessante havensteden als Bergen; de oudste stad van Noorwegen, Trondheim, hoofdstad van noordelijk Noorwegen, een gezellige universiteitsstad en de poort naar de Noordelijke IJszee. De indrukwekkende natuur van Noorwegen en de Middernachtzon heten u van harte welkom!

Unieke pakketreis: Aanschouw het Noorderlicht!
 • € 2.069,-- p.p.
 • Cunard Line
 • Queen Victoria
 • 16/11/2019

Bestemmingen

 • Southampton - Verenigd Koninkrijk
 • Alesund - Noorwegen
 • Tromso - Noorwegen
 • Narvik - Noorwegen
 • Stavanger - Noorwegen
 • Southampton - Verenigd Koninkrijk

De zeedagen staan niet vermeld in het vaarschema.

Queen Victoria

Herstel voor de Queen Victoria.
Van 5 mei tot 4 juni 2017 is koningin Victoria het droogdok ingegaan voor een gedeeltelijke verbouwing op de Fincantieri-scheepswerf in Palermo, Sicilië. Dit omvatte een verbeterde en toegenomen keuze aan passagiershutten, nieuwe Britannia Club-restaurant, een breder en duidelijker baraanbod, een getransformeerd zonnedek en verschillende andere nieuwe functies.

De 1ste indruk als u aan boord gaat van de Queen Victoria is meteen overweldigend wanneer u de drie dekken hoge 'Grand Lobby' betreedt. Op dek 3 bevindt zich de 'Shopping Arcade' met elegante winkels van beroemde ontwerpers. Er zijn veel lounges en bars zoals de 'Commodore Club', die een panoramisch uitzicht biedt over de boeg van het schip en is ingericht met allerlei voorwerpen uit het rijke Cunard verleden. Voor een koffiespecialiteit kunt u terecht in het 'Café Carinthia' en een typisch Engelse 'ale' wordt getapt in 'The Golden Lion pub'. In het indrukwekkende 'Royal Court Theater' worden schitterende shows vertoond. Op dek 9 bevinden zich 2 zwembaden waarvan 1 met uitschuifbaar dak en 4 whirlspools. Voor de accomodatie kunt u kiezen uit Queens Grill of Princess Grill suites, waarbij u dineert in één van de Exclusive Grill Restaurants en gebruik kunt maken van de Grill Lounge. Boekt u een stateroom, dan dineert u in het Brittannia Restaurant, een indrukwekkend restaurant verdeeld over 2 dekken. Voor een exclusief etentje uit kunt u een tafel reserveren in het Todd English Restaurant. Het Lido Restaurant heeft een informele sfeer.

 

Cunard Line

'The most famous ocean liners in the world!'

Geen andere rederij biedt de klassieke 'Oceanliner' ervaring. Ontspannen meereizen op één van de 3 Queens die eeuwenoude tradities oproepen, alles wat een reis zou moeten zijn!  Het is zoveel meer dan vakantie. Meevaren aan boord van de Oceanliners van Cunard is deelnemen aan een groots avontuur.

Inclusief

 • Cruise incl. volpension (ontbijt. lunch, diner en snacks), roomservice en havengelden.

Vertrekdatum

2019

 • 16 november

Prijzen

2-pers. binnenhut v.a.

 • € 2.069,- p.p.

2-pers. buitenhut v.a.

 • € 2.069,- p.p.

2-pers. balkonhut v.a.

 • € 2.689,- p.p.

2-pers. suite v.a.

 • € 4.769,- p.p.
Reserveringskosten: € 29,-- per dossier

Acties

Momenteel zijn er geen lopende acties.

Bekijk hier de actuele acties van alle rederijen

Extra's

Inclusief: Eurostar Brussel - Londen en transfer Londen - Southampton v.v..
Hutten en Suites zijn enkel te boeken op garantie basis.

In dezelfde bestemming

alternatieve cruises

 • Southampton - Southampton
  Unieke pakketreis: Aanschouw het Noorderlicht!
  v.a.
  € 2.069,--
   

  Noorse Fjorden

  Southampton - Southampton
  13 dagen - Cunard Line
  Vertrekdatum: 16-11-2019
  Schip: Queen Victoria