 

Familiecruises

Alaska

8 dagen Vancouver - Vancouver

Westelijk Canada en de Verenigde Staten laten zich uitstekend combineren met een cruise naar Alaska. Alaska heeft een spectaculair landschap met indrukwekkende bergen, fascinerende wildernis en prachtige gletsjers.

Beste periode: de zomermaanden mei, juni, juli en augustus. De temperatuur is dan aangenaam, gemiddeld 18-20 graden.

Tijdens de cruise hebt u de gelegenheid één van de Nationale Parken te bezoeken zoals bv. Glacier Bay National Park met in zee uitlopende gletsjers. Uw gehele reis zult u versteld staan van de imposante natuur van bossen, besneeuwde bergtoppen en gletsjers waar u kunt genieten van dieren zoals beren, adelaars, walvissen en zeeleeuwen.

Een aantal rederijen bieden u, naast de cruise, ook verschillende landtours aan. Zo gaat u nog dieper in het hart van Alaska en ontdekt u nog meer facinerende landschappen en wilde dieren. Bezoek het Denali National Park met de schitterende Mount McKinley, de hoogste berg van Noord Amerika. Het Canadese Vancouver is één van de mooiste steden van dit continent en Vancouver Island is wereldberoemd vanwege de unieke natuurparken, evenals de Queen Charlotte Islands, waar nog veel cultuur van de Native Americans te vinden is.

 • € 909,-- p.p.
 • Holland America Line
 • Koningsdam
 • 16/05/2020

Bestemmingen

 • Vancouver - Canada
 • Inside Passage - Alaska/VS
 • Juneau - Alaska/VS
 • Skagway - Alaska/VS
 • Glacier Bay - Alaska/VS
 • Ketchikan - Alaska/VS
 • Inside Passage - Alaska/VS
 • Vancouver - Canada

De zeedagen staan niet vermeld in het vaarschema.

Koningsdam

De Koningsdam, in 2016 in de vaart genomen, zet de traditie, het nautische erfgoed en de befaamde service en stijl waar Holland America Line om bekend staat voort, terwijl de lat hoger wordt gelegd voor 2016e-eeuwse elegantie. De Koningsdam, die plaats biedt aan 2.650 gasten, is de eerste in zijn klasse en luidt een nieuw tijdperk in van cruises in de Pinnacle-klasse.

De oorsprong van de naam is, net als het schip zelf, een mix van eigentijdse en klassieke elementen: "Koning" is een eerbetuiging aan koning Willem-Alexander, de eerste Nederlandse koning in meer dan 100 jaar.

Om dit nieuwe schip mogelijk te maken gaf Holland America Line de opdracht aan twee legendarische partners: de innovatieve Adam D. Tihany, die wordt beschouwd als één van de meest vooraanstaande ontwerpers van restaurants en hotels, en Bjørn Storbraaten, de kracht achter de schepen ms Nieuw Amsterdam en ms Eurodam.

Hun stijlelementen voor Koningsdam? Ruimtes gevuld met licht. Vloeiende rondingen. Een uitgekiend samenspel van geavanceerde technologie en elegantie. Met schitterende architectonische elementen geïnspireerd door muziek. Allemaal verbonden in een ontwerp dat gekenmerkt wordt door een vooruitstrevende aanpak.

In het hart van het schip is het centrale atrium van de Koningsdam een puur visueel spektakel. De ruimte die drie verdiepingen hoog rijkt, is opgeluisterd met een luchtige roestvrij stalen sculptuur die het gevoel van een klassiek kwartet oproept met snaren, bogen en strijkstokken. Het atrium heeft een overkapping die als achtergrond dient voor subtiel veranderende HD-projecties. Kijk overdag omhoog om slierterige cirruswolken voorbij te zien drijven. Tegen de avond krijgt het atrium dramatische lichttinten of geeft het de heldere sterrenconstellaties van de nachtelijke hemel weer.

Holland America Line

'Traditionele en tijdloze luxe! Holland America Line is een rederij van grote (Nederlandse) tradities. Elk van hun ruime, middelgrote schepen heeft haar eigen karakter en ambiance. Wat ze gemeen hebben zijn sierlijke vormen, stijlvolle lounges, beperkt aantal gasten en een sfeer van tijdloze elegantie vol bijzonder details. 

Inclusief

 • Cruise incl. volpension (ontbijt. lunch, diner en snacks), roomservice en havengelden.

Vertrekdatum

2020

 • 16 mei

Prijzen

2-pers. hut v.a.

 • € 909,- p.p.
Reserveringskosten: € 29,-- per dossier

Acties

Holland America Line heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

WAAROM NIET NU? Noord Europa:
Boek uw cruise naar Noord Europa voor 2020 tussen 7 november '19 en 28 februari '20 en ontvang:
• hut upgrades  • Signature Beverage Package • Gereduceerde tarieven voor 3/4e gast in de hut • 10% korting op geselecteerde excursies(te boeken voor 15 maart 2020) Plus, boek een suite en ontvangt tevens de fooien gratis. Informeer naar de voorwaarden en afvaarten die in aanmerking komen voor deze actie. 

WAAROM NIET NU? + FLY & CRUISE Middellandse zee:
Boek uw cruise naar de Middellandse zee vóór 28 februari '20 en ontvang de vluchten en transfers gratis. 
Fly & Cruise is te combineren met de Waarom Niet Nu? actie. Informeer naar de voorwaarden en afvaarten die in aanmerking komen voor deze actie. 

WAAROM NIET NU? + FLY & CRUISE Buiten Europa:
Boek uw cruise naar de Middellandse zee vóór 28 februari '20 en ontvang de vluchten en transfers gratis. Geldig op een geselecteerd aantal afvaarten zomer 2020 winter/voorjaar 2021. Fly & Cruise is te combineren met de Waarom Niet Nu? actie. I.p.v. het Signature drankenpakket ontvangt u tot US $ 500,-- boordtegoed per hut. Informeer naar de voorwaarden en afvaarten die in aanmerking komen voor deze actie. 
EXTRA: Boek vóór 17 januari, en ontvang tot $250,- boordtegoed per gast (afhankelijk van categorie en lengte van de cruise).

 

Bekijk hier de actuele acties van alle rederijen

In dezelfde bestemming

alternatieve cruises

 • Seattle - Seattle
  v.a.
  € 879,--
  Familiecruises
   

  Alaska

  Seattle - Seattle
  8 dagen - Norwegian Cruise Line
  Vertrekdatum: 25-04-2020
  Schip: Norwegian Joy

 • Vancouver - Vancouver
  v.a.
  € 799,--
  Familiecruises
   

  Alaska

  Vancouver - Vancouver
  8 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 29-04-2020
  Schip: Volendam

 • Seattle - Seattle
  v.a.
  € 943,--
  Familiecruises
   

  Alaska

  Seattle - Seattle
  8 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 02-05-2020
  Schip: Eurodam

 • Vancouver - Vancouver
  v.a.
  € 949,--
  Familiecruises
   

  Alaska

  Vancouver - Vancouver
  8 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 02-05-2020
  Schip: Koningsdam