Dieke Lemmens

Dieke Lemmens

Cruise-expert

1995….  Tijdens een etentje kwam ik  in gesprek met de toenmalige eigenaar van Robinson Cruise Away – Dhr. Roffelsen. Hij vroeg me of ik interesse had om bij zijn cruisereisbureau in Hoogstraten te komen werken. Ondanks dat ik toen nog geen ervaring had, sprak het me enorm aan en greep ik die kans.

Het was een hele uitdaging om in korte tijd zoveel mogelijk rederijen en schepen te leren kennen. Na een aantal maanden mocht ik mijn eerste cruise naar de Caribbean maken met Celebrity Cruises. Zo kon ik het echte leven aan boord van een cruiseschip leren kennen. Het was in 1 woord FANTASTISCH!  Toen Astrid in 2002 het roer overnam ging ik met haar mee naar Breda. 

Het leuke en uitdagende aan mijn job is het steeds opnieuw uitzoeken van een passende cruise voor onze klanten, die volledig aansluit op hun wensen.  Het is uiteraard belangrijk dat ze de juiste beleving krijgen, want  cruisen blijft een geweldige en unieke vakantie voor de hele familie!

Elk jaar probeer ik een nieuwe route of rederij uit te zoeken om ervaring op te doen. De mooiste reis die ik tot  nu toe heb mogen maken, is de cruise naar  Alaska met de ‘Statendam’ en dit in combinatie met een landprogramma.

Vele scheepsbezoeken heb ik de afgelopen jaren meegemaakt of begeleid. Maar zelf een cruise ervaren, dat blijft het summum en geeft me inspriatie tot het beste advies.  Het was me een genoegen met de volgende rederijen te varen:

Alaska  met Holland America Line //  Caribbean met Celebrity Cruises en Holland America Line  //  Middellandse Zee met MSC Cruises, Costa Cruises, Crystal Cruises, Celebrity Cruises, Silversea, Seabourn, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, SeaDream, Europa 2 en Windstar Cruises  //  Baltische Staten met Holland America Line //  Azië met Crystal Cruises  //  Noorse Fjorden met Hollland America Line  //  Canada New England met Crystal Cruises // Canarische eilanden met Norwegian Cruise Line en Royal Caribbean // Riviercruise met Phoenix.  

Alaska

Alaska

Mijn favoriete cruisebestemming

Westelijk Canada en de Verenigde Staten laten zich uitstekend combineren met een cruise naar Alaska. Alaska heeft een spectaculair landschap met indrukwekkende bergen, een fascinerende wildernis en prachtige gletsjers en fjorden. Maar welke Alaska cruise is het beste? We geven hieronder het antwoord. Lees dus snel verder en ontdek de mogelijkheden voor een once-in-a-lifetime cruise richting Alaska.