Het laatste nieuws

Droom weg met ons cruise nieuws

Op de hoogte blijven van bijzonder cruise nieuws, nieuws over Robinson Cruises óf unieke acties en aanbiedingen? Aarzel niet en volg de nieuwspagina van Robinson Cruises. Wij inspireren u over sensationele bestemmingen en geven u meer informatie over bijzondere rederijen en schepen. Lees meer en mis nooit iets.

 • Silver Spirit / uitgebreide renovatie

  Silver Spirit / uitgebreide renovatie

  De ´Silver Spirit´ zal in maart ´18 een uitgebreide renovatie ondergaan!  Het schip wordt 15 meter langer! Dit geeft de mogelijkheid om nog meer faciliteiten aan de gasten te bieden. Er worden nieuwe restaurant concepten toegevoegd zodat er nog een ruimere diversiteit aan culinaire ervaringen kan geboden worden.

  De suites krijgen een nieuw design, in de stijl van de ´Silver Muse´ en bars en lounges worden tevens opnieuw ingericht.

  Met de nieuwe Zagara Spa en een ruimer zonnedek kunnen de gasten optimaal genieten en relaxen!

 • 2de testvaart Symphony of the Seas op 3 maart 2018

  2de testvaart Symphony of the Seas op 3 maart 2018

  Eerder deze maand vond de eerste zeetest plaats waarbij meer dan 80 testen werden uitgevoerd. De Symphony of the Seas van Royal Caribbean International zal op vrijdag 23 maart worden opgeleverd.

  De tweede zeetest voor het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, Symphony of the Seas, staat gepland op zaterdag 3 maart. Het zou gaan om een proefvaart van 24 uur. Het hoofddoel van de nieuwe reeks testen door scheepsbouwer STX France is om het voortstuwingssysteem nogmaals te controleren.

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk