Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

AmaWaterways

AmaWaterways 

Dé rederij met de hoogst geclassificeerde schepen voor riviercruises.   De schepen van deze rederij zijn modern en zeer comfortabel. De rederij is van origine Amerikaans, echter zij laten hun schepen volgens de hoogst mogelijke norm bouwen in Nederland.  

In feite is 'Ama' afgeleid van het Latijnse woord voor 'liefde'. Dit concept dat in elk aspect van hun riviercruises doordringt; van het ontwerp van hun schepen tot de ontwikkeling van hun routes evenals het hoge niveau van service die zij leveren aan de gasten. 

Ze zullen altijd innoveren, nieuwe spannende bestemmingen blijven creëren en extra waarde's voor elke gast die met hen reist proberen toe te voegen.  Zo hebben zijn sinds 2002 hun wereldwijde vloot uitgebreid tot 20 schepen en hier stopt het niet.  In 2018 komt de 'AmaLea' bij de vloot inclusief hutten met verbindingsdeuren voor families, evenals hun revolutionaire signature twin balkons. Zij introduceren ook 6 nieuwe vakkundig ontworpen routes in Europa, maar vergeten de nieuwe routes in Azië en Afrika zeker niet. Daarnaast blijven ze hun 'excursies aan wal' -die allen inbegrepen zijn - verrijken met meer keuzes. 

AmaWaterways was de eerste riviercruiserederij met gratis fietsen voor gasten om te gebruiken. Vandaag-de-dag erkennen ze dat hun gasten hun gezonde levensstijl willen voortzetten wanneer zij reizen. Daarom hebben ze een nog uitgebreidere begeleide selectie fiets- en wandeltochten-excursies bedacht, voor degenen die nog actiever willen zijn én bieden ze heerlijk menu's met meer dan gezonde gerechten.AmaWaterways is altijd hartelijk toegewijd aan het geluk van hun gasten. Welke bestemming u ook kiest, u zult zeker verliefd worden op hun riviercruises. De gehele AmaWaterways familie kijkt er naar uit u binnenkort aan boord te verwelkomen.

Aan boord: De wijnen bij lunch en diner, maar  ook tapbier en frisdranken zijn inbegrepen. Een welkomstcocktail, captain´s dinner en een gala-diner maken deel uit van iedere cruise. 

Schepen van AmaWaterways

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen