Azamara

Lopende Actie(s)

Azamara heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

​​​​​​Slechts 25-50% toeslag voor gasten die alleen reizen of een single hut willen!
Azamara biedt, op geselecteerde afvaarten van cruises, single-supplementen van slechts 25% tot 50%. Vraag de afvaarten die hiervoor in aanmerking komen.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Azamara

'Deluxe cruise-ervaring voor kritische reizigers' Azamara Club Cruises richt zich naar de ervaren, actieve en kritische reiziger die houdt van cruisen en de wereld op een nieuwe en bijzondere manier wil ontdekken.

Azamara  is een product dat uitermate geschikt is voor cruisereizigers die zich interesseren in wereldwijde cruises aan boord van kleinere schepen. De 694 gasten die meereizen met één van deze fijnzinnig vervaardigde schepen, de 'Azamara Journey', 'Azamara Quest' of de 'Azamara Pursuit', staan op zee vele momenten van betovering te wachten. 

Met het kenmerk Longer Stays & More Overnights wil de rederij dat haar gasten optimaal van de bestemmingen genieten. De plaatsen die worden bezocht tijdens de cruises vragen om een langer verblijf vanwege de diversiteit aan bezienswaardigheden. Gezien de afmetingen van de schepen bieden zij de mogelijkheid om in kleinere havens en bijzondere locaties te komen. Zo'n 140 fascinerende bestemmingen in 50 verschillende landen. 

Aan boord wordt er tijdens de reis voor gezorgd dat het entertainment programma is afgestemd op de bestemmingen die u gaat bezoeken waardoor er een optimale sfeerbeleving wordt overgebracht.

U kunt genieten van hun all-inclusive formule. Dit houdt in dat alle maaltijden, ontbijt, lucht, diner en snacks inbegrepen zijn in uw reissom. Maar ook fooien, gratis bronwater, frisdrank, specialiteiten koffie en thee, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke drank tijdens de openingstijden van de bars, lounges en restaurants zijn reeds bij de reissom inbegrepen.

In combinatie met de gastronomische dinermogelijkheden o.a. in de specialiteitenrestaurants 'Prime C' en 'Aqualina', het hoge serviceniveau van het personeel en de sfeervolle ambiance aan boord van de schepen zijn de cruises van Azamara Club Cruises als absoluut uniek te omschrijven.

Bestemming: wereldwijd 

Aanbiedingen van Azamara

Al vanaf 1099.00

 • Dubai - Dubai
  Aanbieding
  v.a.
  € 1.304,--
  All inclusive cruises
   

  Dubai & Midden-Oosten

  Dubai - Dubai
  12 dagen - Azamara
  Vertrekdatum: 29-11-2019
  Schip: Azamara Quest

 • Buenos Aires - Buenos Aires
  3 dagen Carnaval Rio de Janeiro!
  v.a.
  € 2.530,--
  All inclusive cruises
   

  Zuid-Amerika

  Buenos Aires - Buenos Aires
  13 dagen - Azamara
  Vertrekdatum: 19-02-2020
  Schip: Azamara Pursuit

 • Tokyo - Hong Kong
  Aanbieding
  v.a.
  € 2.935,--
  All inclusive cruises
   

  Azië

  Tokyo - Hong Kong
  17 dagen - Azamara
  Vertrekdatum: 18-09-2019
  Schip: Azamara Quest

Schepen van Azamara

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen