Celebrity Cruises

Lopende Actie(s)

Celebrity Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Celebrity Cruises

'Het beste van twee werelden!' Een Celebrity cruise belooft exotische bestemmingen, luxe interieurs en een unieke 'lifestyle' aan boord. De prachtig ingerichte schepen en onze buitengewone service zorgen ervoor dat u van ieder moment kunt genieten.

Bij Celebrity Cruises vinden we dat u nooit met minder genoegen zou moeten nemen dan met het buitengewone. De lat is hoog gelegd, met de slogan ‘Modern Luxury lives here’ willen zij de gasten verwelkomen met onder andere excellente service en culinaire maaltijden zodat u als gast een onvergetelijke cruise ervaring rijker bent. Met de hulp van 's werelds beste ontwerpers en architecten hebben ze niets onverlet gelaten om droomvoorzieningen te creëren die u niet voor mogelijk hield op een schip. 

Naast de gebruikelijke faciliteiten op hun schepen zoals buitenzwembaden, het solarium en de Spa bieden wij zij ook de Lawn Club. Op het bovenste dek treft u dit stukje natuur waar u als gast gratis gebruik van kunt maken. Plant u een polo of golf rondje? Of wordt het toch picknicken? 

Van uw persoonlijke hutsteward tot de kelner bij het zwembad en de sommelier in het restaurant, overal treft u vriendelijke gezichten, die als enig doel hebben uw wensen te vervullen. Lang genieten van een onvergetelijke maaltijd is één van de grootste geneugten in het leven. De maaltijden op Celebrity zijn dan ook een verrijkende ervaring. 

Het kleinste schip van de rederij 'Celebrity Xpedition', spreekt de avontuurlijke reiziger aan die op zoek is naar een alternatieve cruise ervaring. Het schip vaart het hele jaar door naar de ongerepte Galapagos eilanden. Het schip, ontworpen om ecologisch verantwoorde luxe te bieden, biedt ook een knusheid die alleen maar aangetroffen wordt op een schip die slechts 98 gasten aan boord neemt. Excursies aan land, bereikt met zodiacs, worden in kleine groepjes onder leiding van ervaren gidsen gemaakt.

Bestemming: Europa, Caribbean, Zuid Amerika, Alaska, Australië/Nieuw Zeeland, Hawaii, Canada/New England, Panamakanaal, Galapagos eilanden. 

 

Schepen van Celebrity Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen