Crystal Cruises

Lopende Actie(s)

Crystal Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

NIEUW: Crystal Flex tarieven! Dit zijn gereduceerde tarieven waarbij u uw specieke hut 24 uur voor vertrek ontvangt. Deze Flex tarieven zijn niet te combineren met andere acties en zijn van toepassing op een geselecteerd aantal afvaarten.

2,5 % Early Booking Bonus:
Op vele afvaarten geldt, dat wanneer u 180 dagen voor vertrek de gehele reissom betaald, u 2,5% korting ontvangt op uw cruise.

Slechts 10 tot 30% toeslag voor gasten die alleen reizen of een single hut willen!
Crystal Cruises biedt, op geselecteerde afvaarten van cruises, single-supplementen van slechts 10% tot 30%. Vraag naar de afvaarten die hiervoor in aanmerking komen.

Kids sail free:
Kinderen t/m 17 jaar in de hut bij 2 volw. betalen alleen de havengelden op geselecteerde cruises.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Crystal Cruises

'The difference is Crystal Clear!'

Ieder schip van Crystal Cruises heeft haar eigen atmosfeer en unieke karakter. Tijdens elke reis die u beleeft, zult u zeker aan boord iets nieuws ontdekken maar tevens het gevoel krijgen dat u  'thuis komt' bij uw Crystal-familie die u omarmt, zodra u aan boord stapt.   

Al 22 jaar op rij is Crystal Cruises volgens de lezers van het Engelse 'Condé Nast Traveler' de beste middelgrote cruisemaatschappij ter wereld. Als reizen over ontdekken gaat, is ieder Crystal-schip bij uitstek geschikt om u mee te nemen op een onvergetelijke culinaire reis. Elke bestemming die u bezoekt houdt een belofte in van de meest verse lokale ingrediënten en authentieke smaken die worden geserveerd in één van de (specialiteiten-) restaurants naar keuze.Het bedienend personeel dat in Europa is opgeleid, maakt de culinaire beleving optimaal. 

De 'Crystal Symphony' en de 'Crystal Serenity' zijn twee cruiseschepen van topniveau. Fijn ontwerp is een inherent onderdeel van de levensstijl van de Crystal-passagiers en juist deze schepen hebben een verfijnde look met een mix van Hollywood-glamour en Fifth Avenue-elegantie. Aan boord hebt u altijd een gevoel van ruimte. De stijlvolle en grote hutten beschikken over een heerlijk balkon of een groot, panoramisch raam. Crystal is tevens kenmerkend voor haar zeedagen, haar goed uitgeruste Feng Shui Spa, uitgebreide fitnessfaciliteiten met persoonlijke begeleiding, golfinitiatie, waarachtige Broadway style shows, klassieke concerten, taal- en computercursussen en lezingen...al met al; een zeer goed verzorgd programma.  Tevens hebben ze nog een klein jacht: de 'Crystal Esprit', die een groot deel van het jaar in de paradijselijke Seychellen vaart.

Sinds juli 2016 is Crystal Cruises ook op de Europese rivieren te vinden met de 'Crystal Bach, Crystal Mozart, Crystal Mahler, Crystal Debussy en Crystal Ravel'. Aan boord van deze rivierschepen is het perfecte all-inclusive concept moeiteloos overgenomen, in iedere aanleghaven zijn zelfs één of meerdere excursies bij de reissom inbegrepen. 

Bestemmingen: wereldwijd 

Schepen van Crystal Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen