Crystal Cruises

Lopende Actie(s)

Crystal Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Crystal Confidence 3.0
Deze actie is verlengd t/m december 2021. Geniet nu van soepelere annuleringsvoorwaarden. U betaalt het restantbedrag slechts 60 dagen voorafgaand aan de eerste servicedag voor alle nieuwe en bestaande boekingen.

2,5 % Early Booking Bonus:
Op vele afvaarten geldt, dat wanneer u 180 dagen voor vertrek de gehele reissom betaald, u 2,5% korting ontvangt op uw cruise.

Slechts 10 tot 30% toeslag voor gasten die alleen reizen of een single hut willen!
Crystal Cruises biedt, op geselecteerde afvaarten van cruises, single-supplementen van slechts 10% tot 30%. Vraag naar de afvaarten die hiervoor in aanmerking komen.

Kids sail free:
Kinderen t/m 17 jaar in de hut bij 2 volw. betalen alleen de havengelden op geselecteerde cruises.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Crystal Cruises

'The difference is Crystal Clear!'

Ieder schip van Crystal Cruises heeft haar eigen atmosfeer en unieke karakter. U zult tijdens elke cruise met Crystal Cruises aan boord dan ook iets nieuws ontdekken maar tevens het gevoel krijgen dat u 'thuis komt' bij uw Crystal-familie, die u omarmt zodra u aan boord stapt. Het is het unique selling point van Crystal Cruises; de reden waarom u telkens weer kiest voor Crystal Cruises.

Slimme reizigers over de hele wereld blijven Crystal cruises erkennen als een van de beste cruisemaatschappijen ter wereld. Als reizen over ontdekken gaat, is ieder Crystal Cruises schip bij uitstek geschikt om u mee te nemen op een onvergetelijke culinaire reis. Elke bestemming die u bezoekt houdt een belofte in van de meest verse lokale ingrediënten en authentieke smaken die worden geserveerd in een van de (specialiteiten-)restaurants naar keuze. Het bedienend personeel, dat in Europa is opgeleid, maakt de culinaire beleving optimaal. 

De Crystal Cruises vloot

De Crystal Symphony en de Crystal Serenity van Crystal Cruises zijn twee zeecruiseschepen van topniveau. Het fijne ontwerp is een inherent onderdeel van de levensstijl van de Crystal Cruises passagiers en juist deze schepen hebben een verfijnde look met een mix van Hollywood-glamour en Fifth Avenue-elegantie. Aan boord heeft u altijd een gevoel van ruimte, want u verblijft bij Crystal Cruises in stijlvolle en grote hutten die beschikken over een heerlijk balkon of een groot, panoramisch raam. Crystal Cruises staat tevens bekend om haar zeedagen, haar goed uitgeruste Feng Shui Spa, haar uitgebreide fitnessfaciliteiten met persoonlijke begeleiding, golfinitiatie, ongekend Crystal Cruises entertainment in de vorm van heuse Broadway style shows en klassieke concerten, taal- en computercursussen en lezingen, oftewel, een zeer goed verzorgd programma.

Tevens heeft Crystal Cruises nog een klein jacht genaamd Crystal Esprit, dat een groot deel van het jaar in de paradijselijke Seychellen vaart. Een pareltje onder de Crystal cruiseschepen.

Sinds juli 2016 is Crystal Cruises ook op de Europese rivieren te vinden met de riviercruiseschepen Crystal Bach, Crystal Mahler, Crystal Debussy en Crystal Ravel. Aan boord van deze Crystal Cruises schepen is het perfecte all inclusive concept moeiteloos overgenomen. In iedere aanleghaven zijn zelfs één of meerdere excursies bij de reissom inbegrepen. 

In 2020 heeft Crystal Cruises een nieuw schip in de vaart genomen, en wel een hele bijzondere! Expeditieschip Crystal Endeavor biedt plaats aan 200 gasten die verblijven in een van de 100 suites met veranda en een persoonlijke butler.

De Crystal Cruises bestemmingen

Tot het programma van Crystal Cruises behoren niet alleen de riviercruises vanaf bijvoorbeeld Amsterdam over de Rijn, Main, Moezel en Donau door Noord- en Centraal-Europa. Crystal Cruises vaart letterlijk over de hele wereld, en het aanbod is navenant: werelds! Van Crystal cruises naar Alaska, de Arctic en de Northeast Passage tot Crystal cruises naar Antarctica, en van Crystal cruises naar Hawaii, de Caribbean en Zuid-Amerika tot Crystal cruises over de Middellandse Zee, aan u de keuze! Maar ook de andere continenten Afrika, Azië, Oceanië (Australië en Nieuw-Zeeland) en het Midden-Oosten worden niet overgeslagen tijdens Crystal cruises. Of ga mee op een van de Crystal cruises door het Panamakanaal en langs de Mexicaanse kust. Prachtig om te zien hoe twee werelddelen op zo’n ingenieuze wijze met elkaar worden verbonden! In Noord-Amerika biedt Crystal Cruises reizen aan tussen Quebec en New York, langs de Atlantische kust via Canada en New England, maar ook cruises vanaf Los Angeles langs de Pacifische kust, waarbij u soms zelfs de oversteek maakt naar West-Europa. De echte cruiseliefhebbers kiezen voor de crème de la crème uit het Crystal Cruises programma: de Crystal Cruises wereldcruise.

De Crystal Cruises prijzen

Hoeveel de Crystal cruises kosten, is natuurlijk geheel afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, maar één ding is zeker: wat u ook wenst, het is allemaal inbegrepen. Bij Crystal Cruises boekt u een all inclusive cruise inclusief:

 • maaltijden
 • dranken
 • roomservice / butlerservice
 • havengelden
 • fooien
 • een gevulde minibar

Boek uw cruise met Crystal Cruises bij cruisespecialist Robinson Cruises

Robinson Cruises biedt alle Crystal cruises aan, ook voor 2021 en 2022. Al sinds 1993 zijn wij dé cruisespecialist wereldwijd en kennen wij alle grote rederijen en hun schepen als geen ander. Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van de Crystal cruise van uw dromen, dus neem contact met ons op en beleef met Crystal Cruises de meest luxe cruise ter wereld. Van de service tot de schepen en van de excursies tot het entertainment, al uw verwachtingen worden overtroffen!

Bestemmingen: wereldwijd 

Schepen van Crystal Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen