Cunard Line

Lopende Actie(s)

Momenteel zijn er geen lopende acties.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Cunard Line

'The most famous ocean liners in the world!'

Geen andere rederij biedt de klassieke 'ocean liner' ervaring. Ontspannen meereizen op een van de drie Queens die eeuwenoude tradities oproepen, het is alles wat een reis zou moeten zijn! Maar het is zoveel meer dan vakantie. Meevaren aan boord van de ocean liners van Cunard is deelnemen aan een groots avontuur.

U zult genieten van de typische Britse stijl en elegantie, traditionele standaards en de legendarische White Star Service die passagiers keer op keer weten te waarderen. Aan boord van de Cunard schepen zult u de geraffineerde en elegante sfeer van een gracieus tijdperk ontdekken in combinatie met de meest moderne innovaties van deze drijvende paleizen - eerbiedwaardige iconen. Cunard Line, opgericht in 1840, is een erfgoed van 180 jaar dat reizigers wereldwijd gastvrij onthaalt op onvergetelijke reizen.

Cunard trekt een glamoureuze mix van passagiers aan. Vaar met Cunard mee en u kunt enkele bekende gezichten zien, waaronder schrijvers, acteurs, filmmakers, politici, ontdekkingsreizigers, wetenschappers, historici en zelfs af en toe een astronaut, dit als onderdeel van 'Cunard Insights®' om u te informeren en te entertainen over hedendaagse kwesties. Er is bijna geen limiet aan wat u tijdens uw vakantie kunt leren. Alle sprekers voegen een extra dimensie toe aan uw Cunard cruise. 

De details in uw accommodatie zijn doordacht, zodat er een gastvrij thuis ver van huis wordt gecreëerd. Wat uw voorkeur ook is, een suite of een passagiershut, aan boord van de Cunard cruiseschepen is er altijd een hut die precies bij u past. Er is keuze uit staterooms en suites van Britannia, Britannia Club, Princess Grill en Queens Grill, allemaal gerelateerd aan een bepaald type restaurant. Alle hutten hebben een eigen badkamer (met handdoeken en toiletartikelen van Penhaligon), een haardroger, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Gratis roomservice is 24 uur per dag beschikbaar om u verfrist te houden en de regelmatige steward service zorgt ervoor dat uw passagiershut of -suite altijd onberispelijk is.

De Cunard vloot

Cunard Line heeft drie schepen. In elke haven vallen ze direct op door hun kenmerkende zwarte en rode schoorstenen.

  • Queen Mary 2
  • Queen Victoria
  • Queen Elizabeth

Het grootste schip van Cunard is de Queen Mary 2. Met ruimte voor meer dan 2.600 cruiseliefhebbers was het bij de tewaterlating in 2003 zelfs het grootste passagiersschip ooit gebouwd. Haar stijl en elegantie zijn legendarisch. In 2007 werd er een tweede schip toegevoegd aan de Cunard schepenlijst: de Queen Victoria. Unieke faciliteiten gecombineerd met een ongekende gastvrijheid aan boord van dit schip laten u op een bijzondere manier de wereld zien in een warme en uitnodigende ambiance. Het nieuwste schip van Cunard is de Queen Elizabeth uit 2010, dat eenieder imponeert met haar gracieuze art deco look.

De Cunard cruises

Er zijn volop mogelijkheden om met Cunard Europa te ontdekken. Sta versteld van de wonderlijke schoonheid van het noorderlicht en de Noorse fjorden, laat Cunard u meenemen naar de Baltische Staten in Oost-Europa of geniet van een van de Cunard Line cruises over de Middellandse Zee dan wel rond de Canarische Eilanden of Britse Eilanden.

In Azië vaart Cunard met name naar Japan, maar ook naar Indonesië, Zuid-Korea, China, Vietnam, Taiwan, Maleisië en Singapore. Daarnaast kunt u met Cunard naar Afrika en Australië maar ook naar zowel Noord-Amerika (inclusief Alaska en Canada) als Midden-Amerika en / of de Caribbean en Zuid-Amerika. Maar nog het meest bekend zijn de trans-Atlantische overtochten van Cunard naar New York, en de Cunard wereldcruises.

De Cunard prijzen

Robinson Cruises biedt Cunard cruises aan inclusief volpension verzorging (ontbijt, lunch, diner en snacks), roomservice en havengelden, alsmede eventuele vluchten. Fooien, excursies en drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs van de Cunard cruises.

Boek uw cruise met Cunard bij cruisespecialist Robinson Cruises

Voor een cruise met Cunard bent u bij Robinson Cruises aan het juiste adres. Als dé cruisespecialist met meer dan 25 jaar ervaring adviseren wij u graag over alle mogelijke Cunard cruises voor 2021 en 2022. Uw Cunard boeking is bij ons in vertrouwde handen. Of het nu gaat om de Cunard mini cruises, kerstcruises of wereldcruises, om een Cunard cruise voor singles of een Cunard cruise met (kleine) kinderen, neem contact met ons op en geniet van de luxe en grandeur aan boord van een van de vorstelijke Cunard Line schepen.

Bestemmingen: wereldwijd

Schepen van Cunard Line

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen