Cunard Line

Lopende Actie(s)

Momenteel zijn er geen lopende acties.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Cunard Line

'The most famous ocean liners in the world!'

Geen andere rederij biedt de klassieke 'Oceanliner' ervaring. Ontspannen meereizen op één van de 3 Queens die eeuwenoude tradities oproepen, alles wat een reis zou moeten zijn!  Het is zoveel meer dan vakantie. Meevaren aan boord van de Oceanliners van Cunard is deelnemen aan een groots avontuur.

U zult genieten van de typische Britse stijl en elegantie, traditionele standaards en de legendarische White Star Service die passagiers steeds weten te appreciëren.  Aan boord zult u de geraffineerde en elegante sfeer van een meer gracieus tijdperk ontdekken in combinatie met de meest moderne nieuwigheden van deze drijvende paleizen - eerbiedwaardige iconen.  Cunard is een erfgoed van meer dan 175 jaar die reizigers wereldwijd gastvrij onthaalt op onvergetelijke reizen zoals hun welbekende transatlantische overtochten en de wereldcruises.

Cunard trekt een glamoureuze mix van passagiers aan. Vaar met Cunard mee en u kunt enkele bekende gezichten zien, waaronder schrijvers, acteurs, filmmakers, politici, ontdekkingsreizigers, wetenschappers, historici en zelfs af en toe een astronaut. Als onderdeel van 'Cunard Insights®' om u te informeren en te entertainen over hedendaagse kwesties. Er is bijna geen limiet aan wat u tijdens uw vakantie kunt leren. Alle sprekers voegen een extra dimensie toe aan uw cruise. 

De details in uw accommodatie zijn doordacht, zodat er een gastvrij thuis ver van huis wordt gecreëerd. Wat uw voorkeur ook is, een suite of een passagiershut...aan boord is er altijd een hut die precies bij u past.  Er is keuze uit staterooms en suites van Britannia, Britannia Club, Princess Grill en Queens Grill, alle gerelateerd aan een bepaald type restaurant. Alle hutten hebben een eigen badkamer (met handdoeken en toiletartikelen van Penhaligon), een haardroger, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Gratis roomservice is 24 uur per dag beschikbaar om u verfrist te houden en de regelmatige Steward-service zorgt ervoor dat uw passagiershut of -suite altijd onberispelijk is.

Bestemmingen: wereldwijd

Aanbiedingen van Cunard Line

Al vanaf 4889.00

 • Southampton - Southampton
  Reis naar de Caribbean zonder te vliegen!
  v.a.
  € 4.889,--
  Kerst en nieuwjaarscruises
   

  Caribbean

  Southampton - Southampton
  27 dagen - Cunard Line
  Vertrekdatum: 15-12-2020
  Schip: Queen Mary 2

Schepen van Cunard Line

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen