Hapag-Lloyd Cruises

Lopende Actie(s)

Hapag-Lloyd Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.
Vroegboekkorting:
Wanneer u ca. 7 maanden voor de aanvang van de cruise reserveert, ontvangt u 5% vroegboekkorting op de prijs van de cruise.

Slechts 20% toeslag voor gasten die alleen reizen!
Op alle Antarctica afvaarten geldt slechts een single-supplement van 20% in de categorieën 1 t/m 8. Geldig zo lang de voorraad strekt. 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Hapag-Lloyd Cruises

Verken verre landen en continenten diepgaand. Kom oog-in-oog met exotische soorten. Maak kennis met fascinerende culturen en spannende avonturen tegen adembenemende natuurlijke achtergronden. Ontspannende dagen gevuld met exclusieve smaakervaringen...dat is waar  Hapag-Lloyd Cruises voor staat! 

Er zijn geen grenzen aan boord van de schepen van de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises, omdat ze zich overal thuis voelen op de blauwe planeet.  Elk schip vaart zijn eigen bestemming met een geheel eigen karakter.  Maar hoe individueel en uniek ze ook zijn, de schepen hebben één ding gemeen: u  reist steeds in een kleine groep van maximaal 164 tot 500 passagiers..

Op de afvaarten van de 'HANSEATIC', de 'EUROPA 2' en op geselecteerde cruises met de 'BREMEN' is er voor de internationale gast een 2e voertaal toegevoegd: het Engels, zodat de Engelstalige passagier zich direct op haar/zijn gemak voelt vanaf het moment dat ze/hij aan boord stapt.  Alle documentatie; bevestiging, reisdocumenten, programma's van de dag, menu's, aankondigingen en lezingen, evenals de veiligheidsoefening en Zodiac-instructie worden respectievelijk in het Engels gegeven. Excursies worden in sommige aanloophavens ook in het Engels begeleid.  

Reizen naar 's werelds mooiste bestemmingen aan boord van de 'EUROPA' zal een ervaring op zich zijn: of u nu de kapitein de hand schudt of naar een oogverblindende gala-avond gaat, geniet van de traditionele luxe van een klassieke cruise. U kunt uitkijken naar de hoogste normen voor service en gastronomie, die al voor de achttiende keer op rij door de Berlitz Cruise Guide zijn bekroond met 5 sterren plus. U kunt altijd vertrouwen op onze Duitstalige bemanning die met hun discrete aandacht en oog voor detail graag uw individuele wensen vervult.

Aan boord van de 'EUROPA 2' kunt u genieten van het hoogste niveau van casual luxe; een combi van een jacht en de sereniteit van een klein resort. In één van de 7 restaurants met open zitting, wordt u getrakteerd op stijlvolle culinaire ontdekkingen. Bovendien wacht onze reisconciërge om aan al uw verzoeken voor persoonlijke reisarrangementen te voldoen. Ook gezinnen zullen zich thuis voelen aan boord,  dankzij uitstekende voorzieningen voor kinderopvang en speciale activiteiten voor ouders en kinderen. Het schip is bekroond met het felbegeerde onderscheid van 5-sterren-plus door de Berlitz Cruise Guide 2018.

De 'HANSEATIC'  en 'BREMEN' gaan op ontdekking naar de geheimen van de natuur & cultuur; expeditiereizen naar o.a. Antarctica, het Amazonegebied en de verlaten eilanden in de Pacific. Luxe comfort in een onconventionele sfeer is het handelsmerk waarbij het expeditiekarakter van het schip behouden blijft.

Deze rederij streeft er niet naar om de meeste passagiers te vervoeren - enkel naar de meest tevreden passagiers. Dit is al meer dan 100 jaar en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.

De nieuwe expeditieklasse ´HANSEATIC Nature´ en ´HANSEATIC Inspiration´

De nieuwste schepen van Hapag-Lloyd Cruises zijn een prachtige & juiste mix van avontuur en comfort. De wind in het gezicht en de dauw op uw huid, dit beleeft u als ontdekkingsreiziger in de open lucht. Dat vrije gevoel is van groot belang voor Hapag en dat is waarom deze schepen meer open dek hebben dan enig ander expeditieschip.

Wat maakt voor u een expeditie tot een echte expeditie? ......De vrijheid om te kunnen kiezen!   Als u helemaal vooraan op de boeg bent, hoort u het ijs kraken. Ontdek de dichte mangrovebossen van de Amazone vanuit verschillende perspectieven terwijl u er langszaam aan voorbij vaart.  De nieuwe expeditieklasse-schepen bepalen standaarden op het gebied van variëteit, comfort en persoonlijke vrijheid.

De ´HANSEATIC Nature´ gaat voor de eerste keer varen in april 2019, een half jaar later volgt de ´HANSEATIC Inspiration´.

Let op: het schip de ´HANSEATIC Nature´ is een puur Duitssprekend schip.  Aan boord van ´HANSEATIC Inspiration´ is de voertaal het gehele jaar door Duits & Engels boord voor het internationale publiek.

Bestemming: wereldwijd   

Schepen van Hapag-Lloyd Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen