Hapag-Lloyd Cruises

Lopende Actie(s)

Hapag-Lloyd Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.
Vroegboekkorting:
Wanneer u ca. 7 maanden voor de aanvang van de cruise reserveert, ontvangt u 5% vroegboekkorting op de prijs van de cruise.

Slechts 20% toeslag voor gasten die alleen reizen!
Op alle Antarctica afvaarten geldt slechts een single-supplement van 20% in de categorieën 1 t/m 8. Geldig zo lang de voorraad strekt. 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Hapag-Lloyd Cruises

Verken verre landen en continenten diepgaand met Hapag-Lloyd Cruises. Kom oog in oog met exotische soorten, maak kennis met fascinerende culturen en beleef spannende avonturen tegen adembenemende natuurlijke achtergronden. En op de schepen zijn ontspannende dagen gevuld met exclusieve smaakervaringen. Dat is waar Hapag-Lloyd Cruises voor staat! 

De schepen van Hapag-Lloyd Cruises

De Hapag-Lloyd Cruises vloot bestaat uit vijf schepen:

 • EUROPA
 • EUROPA 2
 • HANSEATIC nature
 • HANSEATIC inspiration
 • HANSEATIC spirit

Er zijn geen grenzen aan boord van de schepen van de Duitse rederij Hapag-Lloyd Cruises, omdat ze zich overal thuis voelen op de blauwe planeet. Elk schip vaart zijn eigen koers met een geheel eigen karakter. Maar hoe individueel en uniek ze ook zijn, de Hapag-Lloyd Cruises schepen hebben één ding gemeen: u reist steeds in een kleine groep van maximaal 199 tot 500 passagiers. Deze rederij streeft er niet naar om de meeste passagiers te vervoeren - enkel naar de meest tevreden passagiers. Dit is al zo sinds de oprichting van het bedrijf in 1891 en blijft onveranderd tot op de dag van vandaag.

Hapag-Lloyd cruises met de EUROPA

Reizen naar 's werelds mooiste bestemmingen aan boord van de EUROPA van Hapag-Lloyd Cruises zal een ervaring op zich zijn: of u nu de kapitein de hand schudt of naar een oogverblindende gala-avond gaat, geniet van de traditionele luxe van een klassieke cruise. U kunt uitkijken naar de hoogste normen voor service en gastronomie, die al voor de achttiende keer op rij door de Berlitz Cruise Guide zijn bekroond met 5 sterren plus. U kunt altijd vertrouwen op de Duitstalige bemanning die met haar discrete aandacht en oog voor detail graag uw individuele wensen vervult.

Hapag-Lloyd cruises met de EUROPA 2

Aan boord van de EUROPA 2 van Hapag-Lloyd Cruises kunt u genieten van het hoogste niveau van casual luxe. Hier vindt u alle beloften van een jacht en de sereniteit van een klein resort. In een van de zeven restaurants met open zitting wordt u getrakteerd op stijlvolle culinaire ontdekkingen. Bovendien wacht de reisconciërge u op om aan al uw verzoeken voor persoonlijke reisarrangementen te voldoen. Ook gezinnen zullen zich thuis voelen aan boord dankzij uitstekende voorzieningen voor kinderopvang en speciale activiteiten voor ouders en kinderen. Het schip is bekroond met de felbegeerde 5 sterren plus status door de Berlitz Cruise Guide 2020.

Op de afvaarten van de EUROPA 2 is er voor de internationale gast een tweede voertaal toegevoegd: het Engels, zodat Engelstalige passagiers zich direct op hun gemak voelen vanaf het moment dat zij aan boord stappen. Alle documentatie (waaronder de bevestiging, reisdocumenten, dagprogramma's, menu's en aankondigingen), evenals de lezingen, de veiligheidsoefening en de zodiak-instructie worden in het Engels gegeven. Excursies worden in sommige aanloophavens ook in het Engels begeleid.  

Hapag-Lloyd cruises met de HANSEATIC nature, HANSEATIC inspiration en HANSEATIC spirit - de nieuwe expeditieklasse

De HANSEATIC nature is voor het eerst gaan varen in april 2019 en is puur gericht op Duitssprekende gasten. Een half jaar later volgde de HANSEATIC inspiration. Op dit schip is de voertaal voor het internationale publiek het gehele jaar door Duits en Engels. In 2021 zal het nieuwste schip van Hapag-Lloyd Cruises, de HANSEATIC spirit, in de vaart komen.

Deze nieuwste schepen van Hapag-Lloyd Cruises zijn een prachtige en juiste mix van avontuur en comfort. De wind in het gezicht en de dauw op uw huid, dit beleeft u als ontdekkingsreiziger in de open lucht. Dat vrije gevoel is van groot belang voor Hapag-Lloyd Cruises en dat is waarom deze schepen meer open dek hebben dan welk ander expeditieschip dan ook.

Wat maakt voor u een expeditie tot een echte expeditie? De vrijheid om te kunnen kiezen! Als u helemaal vooraan op de boeg bent, hoort u het ijs kraken. Ontdek de dichte mangrovebossen van de Amazone vanuit verschillende perspectieven terwijl u er langzaam voorbij vaart. De nieuwe expeditieschepen bepalen de standaarden op het gebied van variëteit, comfort en persoonlijke vrijheid.

De bestemmingen van Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises neemt u mee naar de verste uithoeken van onze aarde, waar ’s werelds mooiste regio’s zich als ware droombestemmingen aan u zullen presenteren. Er bestaat geen groter contrast tussen het ijzige wit-blauwe wonderland dat u ziet op Hapag-Lloyd cruises naar Antarctica en de Arctic en de paradijselijke tropische stranden die u aandoet gedurende een van de Hapag-Lloyd cruises naar Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Tahiti in de Pacific of een van de eilanden in de Caribbean. In een ambiance van joie de vivre herbeleeft u de rijke cultuurgeschiedenis van het Middellands Zeegebied. Of begeef u in het koninkrijk der wilde dieren: Afrika. Laat u verrassen door de stedelijke charme en diversiteit tijdens Hapag-Lloyd cruises naar Canada en de Verenigde Staten, Midden- en Zuid-Amerika, Azië, de Noordzee en de Oostzee.

De prijzen van Hapag-Lloyd Cruises

De prijzen van Hapag-Lloyd Cruises zijn inclusief:

 • Volpension verzorging
 • Welkomstchampagne en dagelijks bijgevulde minibar in uw cabine of suite
 • Hapag-Lloyd Cruises entertainment in de vorm van presentaties en lezingen (en op de EUROPA en EUROPA 2 zelfs ook concerten en live shows)
 • Alle Hapag-Lloyd Cruises excursies per zodiak
 • Vrij gebruik van de wellness- en fitnessfaciliteiten aan boord
 • 24-uur roomservice
 • Televisie met informatie- en entertainmentprogramma
 • Havengelden
 • Fooien

Boek uw cruise met Hapag-Lloyd Cruises bij cruisespecialist Robinson Cruises

Een cruise met Hapag-Lloyd Cruises boekt u bij Robinson Cruises, al meer dan 25 jaar dé cruisespecialist. Wij kennen de schepen en routes op onze duim. Neem contact met ons op en beleef in de meest verre oorden de wonderlijkste avonturen tijdens een cruise met Hapag-Lloyd Cruises.

Bestemmingen: wereldwijd   

Schepen van Hapag-Lloyd Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen