Holland America Line

Lopende Actie(s)

Holland America Line heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

BLACK FRIDAY TOP 10!
Boek tussen 27 november en 3 december één van de TOP 10 afvaarten! 
Klik hier voor het overzicht

NOVEMBER = ALASKA MAAND INCLUSIEF €500,- KORTING OP VLUCHTEN!
WE ARE ALASKA! Als absolute expert in Alaska, zowel op zee, als over land, heeft Holland America Line november omgedoopt tot Alaska Maand! En om dat te vieren presenteert de rederij de Alaska Exploration Event promotie! Boek voor 30 november 2019 een Alaska Cruise of Land + Sea Journey en ontvang behalve scherpe tarieven vanaf € 999,- per persoon, ook nog eens €500,- korting op vluchten geboekt via Holland America Line. Ook afvaarten naar Canada/New England 2020 komen in aanmerking voor deze actie.

WAAROM NIET NU? Noord Europa:
Boek uw cruise naar Noord Europa voor 2020 tussen 7 november '19 en 28 februari '20 en ontvang:
• hut upgrades  • Signature Beverage Package • Gereduceerde tarieven voor 3/4e gast in de hut • 10% korting op geselecteerde excursies(te boeken voor 15 maart 2020) Plus, boek een suite en ontvangt tevens de fooien gratis.

WAAROM NIET NU? + FLY & CRUISE Middellandse zee:
Boek uw cruise naar de Middellandse zee vóór 28 februari '20 en ontvang en ontvang tevens de vluchten en transfers gratis. 
Informeer naar de voorwaarden en afvaarten die in aanmerking komen voor deze actie. 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Holland America Line

'Traditionele en tijdloze luxe! Holland America Line is een rederij van grote (Nederlandse) tradities. Elk van hun ruime, middelgrote schepen heeft haar eigen karakter en ambiance. Wat ze gemeen hebben zijn sierlijke vormen, stijlvolle lounges, beperkt aantal gasten en een sfeer van tijdloze elegantie vol bijzonder details. 

Een rederij met het meest gracieuze scheepsontwerp; een marineblauwe scheepsromp, het promenadedek met teakhouten dekstoelen, ruime lounges gedecoreerd met verse bloemen, kunst en antiek afkomstig uit de gehele wereld, popcorn in de bioscoop, ruime hutten met zeer comfortabele bedden, weelderige handdoeken en badjassen, het uitnodigende geluid van de gong die u aan tafel vraagt, de ervaren wijnsteward en de supervriendelijke Indonesische tafelbediening in het restaurant.  Dat is waar de Holland America Line voor staat!

De schepen van de Holland America Line behoren tot de categorie middelgroot. Het meest intieme schip uit de vloot -voor slechts een 800-tal medepassagiers- is de 'Prinsendam'. De overige schepen variëren van 1.400 tot maximaal 2.650 passagiers. In 2016 heeft H.M. Koningin Maxima de 'Koningsdam' gedoopt en begin er 2018 komt het zusterschip de 'Nieuw Statendam' in de vaart.

Echter het meest unieke is dat de kapitein en zijn officieren de Nederlandse nationaliteit hebben. Op de meeste afvaarten werkt er tevens een Nederlandstalige receptionist(e) die u kan assisteren bij al uw vragen en hij/zij zorgt er dan ook voor dat de menukaarten en dagprogramma's voor u vertaald worden in het Nederlands. Een rederij waarbij het thuiskomen is als u (weer) aan boord stapt!

Bestemming: wereldwijd

Schepen van Holland America Line

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen