Holland America Line

Lopende Actie(s)

Holland America Line heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

KONINGSDAG TOP 10:
De HAL heeft weer 10 nieuwe afvaarten geselecteerd met aantrekkelijke tarieven. Deze speciale tarieven zijn slechts één week geldig, namelijk van 23 t/m 30 april en onder voorbehoud van beschikbaarheid, dus wacht niet te lang met boeken! Klik HIER voor de top 10 aanbiedingen.

READY TO CRUISE:
Boek vóór 15 juni a.s. één van de geselecteerde afvaarten met vertrek tussen september 2018 en 31 augustus 2019 (m.u.v. Grand Voyages & segmenten) en ontvang:
- aantrekkelijk verlaagde tarieven
- fooien gratis
Plus boek een suite en ontvang tot US$ 300 boordtegoed:
200 USD per suite geldig op cruises van 6 tot 13 nachten
300 USD per suite geldig op cruises van 14 nachten of langer

 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Holland America Line

'Traditionele en tijdloze luxe! Holland America Line is een rederij van grote (Nederlandse) tradities. Elk van hun ruime, middelgrote schepen heeft haar eigen karakter en ambiance. Wat ze gemeen hebben zijn sierlijke vormen, stijlvolle lounges, beperkt aantal gasten en een sfeer van tijdloze elegantie vol bijzonder details. 

Een rederij met het meest gracieuze scheepsontwerp; een marineblauwe scheepsromp, het promenadedek met teakhouten dekstoelen, ruime lounges gedecoreerd met verse bloemen, kunst en antiek afkomstig uit de gehele wereld, popcorn in de bioscoop, ruime hutten met zeer comfortabele bedden, weelderige handdoeken en badjassen, het uitnodigende geluid van de gong die u aan tafel vraagt, de ervaren wijnsteward en de supervriendelijke Indonesische tafelbediening in het restaurant.  Dat is waar de Holland America Line voor staat!

De schepen van de Holland America Line behoren tot de categorie middelgroot. Het meest intieme schip uit de vloot -voor slechts een 800-tal medepassagiers- is de 'Prinsendam'. De overige schepen variëren van 1.400 tot maximaal 2.650 passagiers. In 2016 heeft H.M. Koningin Maxima de 'Koningsdam' gedoopt en begin er 2018 komt het zusterschip de 'Nieuw Statendam' in de vaart.

Echter het meest unieke is dat de kapitein en zijn officieren de Nederlandse nationaliteit hebben. Op de meeste afvaarten werkt er tevens een Nederlandstalige receptionist(e) die u kan assisteren bij al uw vragen en hij/zij zorgt er dan ook voor dat de menukaarten en dagprogramma's voor u vertaald worden in het Nederlands. Een rederij waarbij het thuiskomen is als u (weer) aan boord stapt!

Bestemming: wereldwijd

Aanbiedingen van Holland America Line

Al vanaf v.a. 799.00

 • Amsterdam - Amsterdam
  vertrek vanaf Amsterdam
  v.a.
  € 1.158,--
  Cruises vanuit Nederland
   

  Noorse Fjorden

  Amsterdam - Amsterdam
  8 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 22-07-2018
  Schip: Koningsdam

 • Rome - Venetië
  Griekse eilanden
  v.a.
  € 1.698,--
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Rome - Venetië
  13 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 16-08-2018
  Schip: Oosterdam

 • Vancouver - Vancouver
  Incl. landarrangement
  v.a.
  € 4.347,--
   

  Alaska

  Vancouver - Vancouver
  20 dagen - Holland America Line
  Vertrekdatum: 24-07-2018
  Schip: Noordam

Schepen van Holland America Line

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen