Holland America Line

Lopende Actie(s)

Holland America Line heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Boek met VERTROUWEN!

Boek een cruise in maart of april 2020 en u kunt tot 30 dagen voor vertrek annuleren, waarbij u de annuleringskosten terugkrijgt in de vorm van een tegoed voor een volgende cruise!  Dit geldt voor alle cruise vertrekken tussen 1/4 en 15/10/2020, op nieuwe boekingen gemaakt in maart en april 2020.

Actie Noord Europa:
Boek uw cruise naar Noord Europa met vertrek in 2020 vóór 15 maart '20 en ontvang:
• hut upgrades  • Signature drankenpakket • Gereduceerde tarieven voor 3/4e gast in de hut • 10% korting op geselecteerde excursies(te boeken voor 15 maart 2020) Plus, boek een suite en ontvangt tevens de fooien gratis. 

Actie FLY & CRUISE Middellandse zee:
Boek uw cruise naar de Middellandse zee met vertrek in 2020 vóór 15 maart '20 en ontvang ook de vluchten en transfers gratis. 

EUROPE 2021 - VROEGBOEKACTIE:
Boek uw cruise naar Europa met vertrek in 2021 vóór 12 maart '20 en ontvang:
• gratis vluchten  • Signature drankenpakket • boordtegoed • gratis fooien Plus, boek een suite en ontvangt tevens gratis WIFI en een diner pakket.

Informeer naar de voorwaarden van deze acties.
 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Holland America Line

'Traditionele en tijdloze luxe! Holland America Line is een rederij van grote (Nederlandse) tradities. Elk van hun ruime, middelgrote schepen heeft haar eigen karakter en ambiance. Wat ze gemeen hebben zijn sierlijke vormen, stijlvolle lounges, beperkt aantal gasten en een sfeer van tijdloze elegantie vol bijzonder details. 

Een rederij met het meest gracieuze scheepsontwerp; een marineblauwe scheepsromp, het promenadedek met teakhouten dekstoelen, ruime lounges gedecoreerd met verse bloemen, kunst en antiek afkomstig uit de gehele wereld, popcorn in de bioscoop, ruime hutten met zeer comfortabele bedden, weelderige handdoeken en badjassen, het uitnodigende geluid van de gong die u aan tafel vraagt, de ervaren wijnsteward en de supervriendelijke Indonesische tafelbediening in het restaurant.  Dat is waar de Holland America Line voor staat!

De schepen van de Holland America Line behoren tot de categorie middelgroot. Het meest intieme schip uit de vloot -voor slechts een 800-tal medepassagiers- is de 'Prinsendam'. De overige schepen variëren van 1.400 tot maximaal 2.650 passagiers. In 2016 heeft H.M. Koningin Maxima de 'Koningsdam' gedoopt en begin er 2018 komt het zusterschip de 'Nieuw Statendam' in de vaart.

Echter het meest unieke is dat de kapitein en zijn officieren de Nederlandse nationaliteit hebben. Op de meeste afvaarten werkt er tevens een Nederlandstalige receptionist(e) die u kan assisteren bij al uw vragen en hij/zij zorgt er dan ook voor dat de menukaarten en dagprogramma's voor u vertaald worden in het Nederlands. Een rederij waarbij het thuiskomen is als u (weer) aan boord stapt!

Bestemming: wereldwijd

Schepen van Holland America Line

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen