Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Friendship Cruises

Riviercruiseschip Grace, 5-sterren superior
De Grace behoort tot een van de mooiste hotelschepen van Europa, 5-sterren superior. Een royale keus uit maar liefst 58 suites van 17, 21 of 28 m² met een ruime badkamer, een apart zitje en een panorama schuifpui met Frans balkon. Ook de sfeervolle salon met panoramabar en het luxe restaurant zijn royaal opgezet.

Bekijk de Grace

Welkom aan boord van het ultra-luxe suiteschip Grace
De verzorging aan boord is op basis van volpension. Het restaurant is gelegen op het Rubindek. De sfeervolle salon met panoramabar vindt u op het Diamantdek. De Grace biedt plaats aan maximaal 142 passagiers, echter kiest Friendship Cruises ervoor om met max. 100 personen te varen. Aan boord van hotelschip Grace is gratis Wi-Fi beschikbaar. 

Royale keus uit 58 vorstelijke suites
Alle suites en cabines zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Elke suite en cabine heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De suites en cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek zijn 22 grand suites van maar liefst 28 m² en twee mini suites van 17 m² gelegen. Op het Rubindek vindt u 24 suites van 21 m², twee mini suites van 17 m² en drie cabines van 14 m². Op het Smaragddek liggen acht suites van 21 m² en tien cabines van 14 m². Alle suites en cabines op het Diamantdek en op het Rubindek beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon. De suites op het Smaragddek beschikken over een horizontale panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden. De cabines op het Smaragddek beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Diamant-, Rubin- en Smaragddek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u via een trap.

- A-grand suites van maar liefst 28 m² en B-suites van maar liefst 21 m²
- Alle suites en cabines op het Diamant- en Rubindek beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon
- Gratis Wi-Fi aan boord 
- Bouwjaar 2016   

Maatregelen i.v.m. Corona
Vanwege de corona-maatregelen zijn aan boord van de Grace services / faciliteiten waar sociale distantie niet mogelijk is niet beschikbaar. D.w.z. dat de fitness, wellness en kapsalon gesloten zijn. Daarnaast zijn de gemeenschappelijke toiletten niet in gebruik. Betalingen kunnen alleen per creditcard worden gedaan, uitgezonderd de fooien die in een fooienpot kunnen worden gedaan. De hotellift is beschikbaar voor degenen die dat nodig hebben, op aanvraag. Een crewmember vergezelt u, het dragen van een mondkapje in de lift is verplicht.

Aanbiedingen van Friendship Cruises

Al vanaf 1595.00

 • Rotterdam - Rotterdam
  Muziekcruise met sopraan Miranda van Kralingen!
  v.a.
  € 1.595,--
  Riviercruises
   

  Nederland

  Rotterdam - Rotterdam
  6 dagen - Friendship Cruises
  Vertrekdatum: 05-10-2020
  Schip: HS Grace

Schepen van Friendship Cruises

Ontdek de vloot

 • HS Grace
   
Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen