Lüftner Cruises

Lopende Actie(s)

Momenteel zijn er geen lopende acties.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Lüftner Cruises

Experience the AMADEUS difference for more than 30 years!

Als familiebedrijf erkennen zij het belang van ruimte's waar mensen zich thuis voelen en volledig kunnen ontspannen.

De AMADEUS-familie bestaat uit een perfect opgeleide bemanning die de klok rond werkt om uw reis tot een onvergetelijke ervaring te maken. U kunt vertrouwen op hun jarenlange persoonlijke ervaring op alle gebieden; van hoteldiensten, catering en entertainment aan boord tot de nautische zaken, achter de schermen. 

Aan boord van elk van de elegante schepen van de Amadeus-vloot, is gastvrijheid meer dan alleen een traditie. Het is een passie - een passie die u tot in elk detail zult ervaren. Van een prachtig ingerichte omgeving en gastronomische restaurants tot de enthousiaste professionaliteit van degenen die voor u zorgen. Het personeel dat getraind is volgens de hoogste normen van service, is de sfeer aan boord ontspannen en toch onberispelijk verfijnd, zodat u zich meteen thuis zult voelen in het hart van Europa.

Alle gemakken van een drijvend 5-sterrenhotel wachten op u aan boord van de AMADEUS-cruiseschepen: een groot zonneterras met ligstoelen en de Lido-bar, de Panorama-bar met een bijna ononderbroken 360 ° uitzicht over het voorbijtrekkende rivierlandschap, het stijlvolle Panorama-restaurant en de ontspannen Amadeus-club. De diensten aan boord worden aangevuld met fitness- en massagesalon en een kapper.

Schepen van Lüftner Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen