MSC Cruises

Lopende Actie(s)

MSC Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

MSC Voyagers Clubkorting
Indien u reeds eerder met MSC Cruises heeft gevaren, geldt een MSC Voyagers Clubkorting van 5% voor alle personen in dezelfde hut welke het gehele jaar door geldig is. Daarnaast is er een exclusieve ledenkorting op ‘Voyages Selection’ afvaarten. Dit kan oplopen tot een korting van 15%.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

MSC Cruises

'Een zuiderse glimlach als welkom!' MSC Cruises heet u hartelijk welkom aan boord en nodigt u uit om te genieten van een onvergetelijke, vakantie die eer doet aan de beste Italiaanse tradities.

De comfortabele schepen van deze gastvrije en kindvriendelijke Italiaanse rederij biedt fascinerende vaarroutes het hele jaar door tegen uitermate betaalbare prijzen. Zo vaart ieder kind jonger dan 12 jaar (in de hut van de (groot)ouders) gratis mee en betaalt u voor hen alleen de havengelden en het vervoer van en naar de haven. Ideaal om met familie en vrienden te reizen in het seizoen dat u verkiest. Zo kunt u allemaal genieten van een zorgeloze reis en de mooiste plekjes van de wereld verkennen.  Alle luxe resortfaciliteiten aan boord zijn gratis tijdens uw cruise zoals het Aqua Park, zwembaden, waterglijbaan en de spelgames (PS3, Xbox en Wii) zijn slecht een aantal voorbeelden. Er is dus genoeg te doen voor uw kind of tiener. 

Maar niet alleen aan de kinderen wordt gedacht.  Ook de ouders die van luxe, conform & intimiteit houden maar voor hun kinderen toch graag op een groot schip verblijven hebben zij de MSC Yacht Club gecreeerd. Een cruise-ervaring als geen ander.  Ontdek een schip in een schip. Een plek waar u van exclusiviteit en privacy in een wereld van keuze geniet. Waar u zich overgeeft aan de luxe van een privéclub en u bovendien toegang krijgt tot de talloze recreatie- en entertainmentmogelijkheden van de rest van het schip zoals eigen zwembad met whirpools en cocktailbar, lounge met panoramisch uitzicht, 24-uur concierge desk

Bestemmingen: Europa, Caribbean, Zuid Amerika, Zuid Afrika, Midden Oosten en Transatlantisch. 

Schepen van MSC Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen