MSC Cruises

Lopende Actie(s)

MSC Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Fly & Cruisepakket met MSC Cruises naar de Emiraten winter 2018/2019!
Klik HIER voor meer info en prijzen.

Gratis all-inclusive drankpakket:
Het gratis all-inclusive drankpakket wordt aangeboden op een geselecteerd aantal afvaarten voor de zomerperiode 2018.  Deze actie is geldig voor de 1ste en 2de persoon in de hut. De overige personen in de hut dienen dit all-inclusive pakket verplicht af te nemen.
De actie is van toepassing bij boeking van een Bella, Fantastica of Wellness Experience. Het all-inclusive drankpakket is ook van toepassing op de familiehutten welke een hutprijs kent i.p.v. een per persoonsprijs -> alle personen in de hut ontvangen een gratis all-inclusive drankpakket.
Bij boeking van een Aurea of Yacht Club Experience, ontvangt men een ‘on board credit’ t.w.v. € 100,-- p.p. voor de 1ste en 2de persoon in Aurea en € 150,-- voor de 1ste en 2de persoon in de Yacht Club.
Deze actie is combineerbaar met de MSC Voyagers Club Korting, maar niet met Promotargets Young & Young, Honeymoon, Senior Club & All-in One en Voyages Selection.
Actie geldig voor nieuwe boekingen gemaakt tussen 1 maart en 30 april 2018.

Minicruises inclusief Lunch & Diner restaurant drankpakket:
Het gratis Lunch & Diner restaurant drankpakket wordt aangeboden op een geselecteerd aantal minicruises. Deze actie is geldig voor de 1ste en 2de persoon in de hut. De overige personen in de hut dienen dit drankpakket verplicht af te nemen.
De actie is van toepassing bij boeking van een binnen-, buiten- en balkonhut  in de Bella of Fantastica Experience.
Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere lopende acties.
Actie geldig voor nieuwe boekingen gemaakt voor 30 april 2018 of tot zo lang de voorraad strekt.

15-daagse Fly & Cruisepakket vanaf Martinique (Caribbean) 
MSC Cruises biedt komende winter (2018-2019) Fly & Cruisepakketten aan op de 14 nachten routes met de MSC Preziosa vanaf Fort de France, Martinique. Wekelijks vertrek van 8 december 2018 tot en met 23 maart 2019. Vluchten met Lufthansa/Condor vanaf Amsterdam, vertrek op zaterdag en terug op zondag. Vroegboek tarief Fly & Cruise vanaf € 1.949,- p.p. Klik HIER voor meer info. 

5% vroegboekkorting MSC Grandiosia
Boek voor 04 september 2018 een cruise met de MSC Grandiosia (vanaf 05/11/19 in de vaart) en ontvang 5% vroegboekkorting.

MSC Voyagers Clubkorting
Indien u reeds eerder met MSC Cruises heeft gevaren, geldt een MSC Voyagers Clubkorting van 5% voor alle personen in dezelfde hut welke het gehele jaar door geldig is. De korting kan worden gecombineerd met alle acties en aanbiedingen tenzij anders wordt vermeld (exclusief TANDEM en GRAND TOUR). Daarnaast is er een exclusieve ledenkorting op ‘Voyages Selection’ afvaarten. Dit kan oplopen tot een korting van 15%.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

MSC Cruises

'Een zuiderse glimlach als welkom!' MSC Cruises heet u hartelijk welkom aan boord en nodigt u uit om te genieten van een onvergetelijke, vakantie die eer doet aan de beste Italiaanse tradities.

De comfortabele schepen van deze gastvrije en kindvriendelijke Italiaanse rederij biedt fascinerende vaarroutes het hele jaar door tegen uitermate betaalbare prijzen. Zo vaart ieder kind jonger dan 12 jaar (in de hut van de (groot)ouders) gratis mee en betaalt u voor hen alleen de havengelden en het vervoer van en naar de haven. Ideaal om met familie en vrienden te reizen in het seizoen dat u verkiest. Zo kunt u allemaal genieten van een zorgeloze reis en de mooiste plekjes van de wereld verkennen.  Alle luxe resortfaciliteiten aan boord zijn gratis tijdens uw cruise zoals het Aqua Park, zwembaden, waterglijbaan en de spelgames (PS3, Xbox en Wii) zijn slecht een aantal voorbeelden. Er is dus genoeg te doen voor uw kind of tiener. 

Maar niet alleen aan de kinderen wordt gedacht.  Ook de ouders die van luxe, conform & intimiteit houden maar voor hun kinderen toch graag op een groot schip verblijven hebben zij de MSC Yacht Club gecreeerd. Een cruise-ervaring als geen ander.  Ontdek een schip in een schip. Een plek waar u van exclusiviteit en privacy in een wereld van keuze geniet. Waar u zich overgeeft aan de luxe van een privéclub en u bovendien toegang krijgt tot de talloze recreatie- en entertainmentmogelijkheden van de rest van het schip zoals eigen zwembad met whirpools en cocktailbar, lounge met panoramisch uitzicht, 24-uur concierge desk

Bestemmingen: Europa, Caribbean, Zuid Amerika, Zuid Afrika, Midden Oosten en Transatlantisch. 

Aanbiedingen van MSC Cruises

Al vanaf v.a.

 • Genua - Genua
  Aanbieding
  v.a.
  € 549,--
  Familiecruises
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Genua - Genua
  8 dagen - MSC Cruises
  Vertrekdatum: 07-12-2019
  Schip: MSC Grandiosa November 2019

 • Genua - Genua
  Aanbieding
  v.a.
  € 549,--
  Familiecruises
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Genua - Genua
  8 dagen - MSC Cruises
  Vertrekdatum: 16-11-2019
  Schip: MSC Grandiosa November 2019

 • Genua - Genua
  Aanbieding
  v.a.
  € 549,--
  Familiecruises
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Genua - Genua
  8 dagen - MSC Cruises
  Vertrekdatum: 30-11-2019
  Schip: MSC Grandiosa November 2019

 • Genua - Genua
  Aanbieding
  v.a.
  € 549,--
  Familiecruises
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Genua - Genua
  8 dagen - MSC Cruises
  Vertrekdatum: 11-01-2020
  Schip: MSC Grandiosa November 2019

Schepen van MSC Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen