Oceania Cruises

Lopende Actie(s)

Oceania Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Olife Choice: Geldig op cruises van 2020.
Gratis onbeperkt internet + keuze uit één van de 3 extra voordelen:
- gratis ‘House Select Beverage Package’ (wijn, bier, champagne tijdens lunch en diner)
- boordtegoed (per hut: $400<10dgn, $600<14dgn, $800>15dgn)
- gratis excursies (pp: 2<10dgn, 3<14dgn, 4>15dgn)

Single supplement vanaf 50%: Op geselecteerde afvaarten geldt een single supplement vanaf 50%. 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Oceania Cruises

'Your World, your Way'  

Een spectaculaire menagerie van diverse en exotische bestemmingen. Uw wereld wacht erop om ontdekt te worden en er is geen betere manier om het te verkennen dan op de elegante schepen van Oceania Cruises. Hun unieke routes zijn speciaal ontworpen om de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld te tonen.

Omdat hun schepen de 'Regatta, Insignia, Nautica, Sirena, Marina en Riviera' allemaal intiem en luxueus zijn, kan elk schip een beroep doen op 's werelds meest wenselijke havens, van historische steden tot moderne meccas tot charmante dorpjes aan de kust genesteld langs glinsterende kustlijnen. Oceania Cruises biedt elke dag de spannende gelegenheid om de geschiedenis, cultuur, kunst en cuisine van een wonderbaarlijke nieuwe bestemming te ervaren.

Welke hoek van de wereld u ook waagt om te verkennen, Oceania Cruises brengt u er in comfort en stijl. Ontspan aan boord van hun luxe schepen en geniet van de voortreffelijke gerechten die niet alleen bekend staan ​​als de beste op zee, maar ook de beste restaurants aan wal tegenspreken. Geïnspireerd door chef-kok Jacques Pépin zijn deze culinaire hoogstandjes altijd een kenmerk geweest dat de Oceania Cruises-ervaring onderscheidt van anderen. Gratis voorzieningen zijn er in overvloed; er zijn nooit extra kosten in één van de 4 tot 6 specialiteitenrestaurants aan boord en alle softdrinks, gebotteld water en koffie specialiteiten zijn inbegrepen. Waardepakketten zorgen ervoor dat het drinken van een glas vintage wijn, surfen op het internet of genieten van een excursie langs de kust zowel gemakkelijk als betaalbaar is. 

De sfeervolle schepen zijn het beste te vergelijken met een Engelse Country Club op zee: casual (dus geen gala-avonden), relaxed, en vooral huiselijk, zonder valse pretenties.De elegantie vindt u overal terug: in de 8 verschillende lounges en bars, de echte Engelse bibliotheek, het high-tech internetcafé, de verschillende restaurants met de beste keuken op zee en natuurlijk in uw eigen comfortabele hut. U kunt genieten van cabaret, een klassiek vioolkwartet, flamencogitaristen, een jazzband en nog veel meer ...en uiteraard van de mooiste routes.

Oceania maakt cruisen tot een van de meest comfortabele manieren van vakantievieren!

Bestemming: Wereldwijd

Schepen van Oceania Cruises

Ontdek de vloot

 • Insignia
   
 • Marina
   
 • Nautica
   
 • Regatta
   
 • Riviera
   
 • Sirena
   
Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen