Oceania Cruises

Lopende Actie(s)

Oceania Cruises heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

O'Life Choice -> keuze uit 1 extra:
-gratis tot 8 excursies|
-gratis drankpakket (House beverage package)
-tot US $ 800,- boordkrediet

 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Oceania Cruises

'Your World, your Way' 

Een spectaculaire menagerie van diverse en exotische bestemmingen. Uw wereld wacht erop om ontdekt te worden en er is geen betere manier om die te verkennen dan op de elegante schepen van Oceania Cruises. De unieke routes van Oceania Cruises zijn speciaal ontworpen om de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld te tonen.

Oceania Cruises biedt elke dag de spannende gelegenheid om de geschiedenis, cultuur, kunst en cuisine van een wonderbaarlijke nieuwe bestemming te ervaren. Welke hoek van de wereld u ook kiest om te verkennen, Oceania Cruises brengt u er in comfort en stijl. Ontspan aan boord van de luxe schepen en geniet van de voortreffelijke gerechten van Oceania Cruises die niet alleen bekendstaan ​​als de beste op zee, maar ook de beste restaurants aan wal overtreffen. Geïnspireerd door chef-kok Jacques Pépin zijn deze culinaire hoogstandjes altijd een kenmerk geweest dat de Oceania Cruises-ervaring onderscheidt van andere. Daarnaast geniet u van waanzinnig Oceania Cruises entertainment, van cabaret tot een klassiek vioolkwartet, flamencogitaristen of een jazzband. En daar houdt het nog niet op… Oceania Cruises maakt cruisen tot een van de meest comfortabele manieren van vakantievieren!

De vloot van Oceania Cruises

De Oceania Cruises vloot bestaat uit zes schepen:

 • Insignia
 • Marina
 • Nautica
 • Regatta
 • Riviera
 • Sirena

De Marina en Riviera hebben een capaciteit van 1250 passagiers, de overige schepen een capaciteit van 684 passagiers. Omdat de schepen van Oceania Cruises allemaal intiem en luxueus zijn, kan elk schip een beroep doen op 's werelds meest wenselijke havens, van historische steden tot moderne mekka’s en charmante dorpjes aan de kust genesteld langs glinsterende kustlijnen. De sfeervolle schepen zijn het beste te vergelijken met een Engelse Country Club op zee: casual (dus geen gala-avonden), relaxed en vooral huiselijk, zonder valse pretenties. Overal vindt u de elegantie terug: in de acht verschillende lounges en bars, de echte Engelse bibliotheek, het high-tech internetcafé, de verschillende restaurants met de beste keuken op zee en natuurlijk in uw eigen comfortabele hut.

Het cruiseprogramma van Oceania Cruises

Van welke bestemming u ook droomt, het (ei)land is opgenomen in het vaarprogramma van Oceania Cruises.

Degenen die relatief dichtbij huis willen blijven, hebben de keuze uit talloze Oceania cruises naar de Middellandse Zee, waar u in één reis de hoogtepunten van Spanje, Portugal, Griekenland (het vasteland en de Griekse eilanden) en zelfs Egypte en Turkije (waaronder Istanbul) afvinkt, ofwel de boeiende cruises rond Noord-Europa (UK, IJsland, Noorwegen en de Baltische Staten).

Tijdens Oceania cruises naar Alaska ziet u hoe walvissen oprijzen uit de stille wateren waarin majestueuze gletsjers uitmonden. Een machtig avontuur in een ruige, ongerepte wildernis. Aan de oostkant van de Verenigde Staten vaart Oceania Cruises van New York naar Montreal langs de kust van de Amerikaanse staat New England en Canada. In Afrika ontdekt u het bijzondere dierenrijk in iconische safarilandschappen en uitgestrekte woestijnen. De Oceania cruises doen vooral Zuid-Afrika en buurland Namibië aan, maar nemen u ook mee naar unieke eilanden als de Seychellen, La Réunion en Sao Tomé en Principe. Azië is een intrigerende wereld vol wonderen. Het meest uitgebreid is hier het aanbod aan Oceania cruises naar Japan, maar er is ook een ruime keuze aan Oceania cruises naar India, Indonesië, Maleisië, Thailand en Vietnam. Een reis door deze landen is in één woord overweldigend.

Het zijn de tropische, exotische gebieden waar Oceania Cruises havens aandoet die weinig andere rederijen in het vaarschema opnemen. Vaar bijvoorbeeld met Oceania Cruises vanuit Miami naar Bermuda en de rest van de Caribbean, of van de ene kant van Amerika naar de andere kant via het Panamakanaal en Mexico. De Zuid-Pacific is een waar paradijs op aarde. Fiji, Bora Bora, Moorea, Samoa, Hawaii en Vanuatu, u komt er allemaal tijdens Oceania cruises van en naar Tahiti. Uiteraard gaat Oceania Cruises ook naar Zuid-Amerika. Hier reist u dwars door het machtige Amazonegebied en laat u zich meeslepen door de swingende cultuur in prachtige koloniale steden.

Of kies voor een van de ongekend veelzijdige Oceania cruises naar Australië en / of Nieuw-Zeeland, waar uitgestrekte natuur en bruisende, kosmopolitische steden elkaar moeiteloos afwisselen.

Daarnaast biedt Oceania Cruises trans-Atlantische cruises van Europa (Amsterdam, Londen, Rome of Barcelona) naar Amerika (New York of Miami) en tal van Grand Voyages over de hele wereld. Maar de ultieme cruise van Oceania Cruises is de exclusieve wereldcruise Around The World.

Veel inbegrepen in de cruises van Oceania Cruises

Bij Oceania Cruises boekt u een volledig verzorgde cruise. Gratis voorzieningen zijn er in overvloed en er zijn nooit extra kosten in een van de vier tot zes specialiteitenrestaurants aan boord. De cruises van Oceania Cruises zijn inclusief het eten (ontbijt, lunch, diner en snacks) en zelfs alle non-alcoholische dranken zoals gebotteld water en frisdranken, koffie- en theespecialiteiten, roomservice, havengelden en Wi-Fi.

Wat niet is inbegrepen in de prijzen van Oceania Cruises zijn de drankenpakketten, excursies en fooien. Waardepakketten zorgen er echter voor dat het drinken van een glas vintage wijn, surfen op het internet of genieten van een excursie langs de kust zowel gemakkelijk als betaalbaar is. Fooien worden automatisch aan uw boordaccount toegevoegd, maar kunnen desgewenst worden aangepast.

Boek uw cruise met Oceania Cruises bij cruisespecialist Robinson Cruises

U boekt elke cruise uit het programma van Oceania Cruises bij Robinson Cruises, al meer dan 26 jaar dé specialist in zeecruises over de hele wereld. Uw boeking bij Oceania Cruises is bij ons in vertrouwde handen. Neem contact met ons op en wij informeren u over alle cruises van Oceania Cruises voor 2021 en 2022, zodat u straks kunt genieten van een onvergetelijke cruisevakantie met een van de luxe schepen van Oceania Cruises.

Bestemmingen: wereldwijd

Schepen van Oceania Cruises

Ontdek de vloot

 • Insignia
   
 • Marina
   
 • Nautica
   
 • Regatta
   
 • Riviera
   
 • Sirena
   
Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen