Ponant

Lopende Actie(s)

Ponant heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Excursies inclusief: Op geselecteerde afvaarten zijn excursies inbegrepen!

Geen single supplement: Op geselecteerde afvaarten geldt geen single supplement of slechts 10-15%. 

Ontvang $300 of $400 korting: Als u als klant van Ponant een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt u $400 korting op uw cruise en de nieuwe klant $300 korting op zijn cruise.

5% groepskorting: Bij een groep van 5 volbetalende personen ontvangt men 5% korting.

$300 Jubileumkorting: 5, 10, 15, 20, 25, 30... (etc) jaar getrouwd?! Ontvang dan $300 korting op uw cruise.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Ponant

Ervaar het comfort van een privé jacht aan boord van deze intieme en gemoedelijke schepen met een maximum capaciteit van 264 gasten. U geniet aan boord van een ongedwongen elegantie in een uniek kader. Ontdek de schatten van het land over zee aan boord van luxe jachten die zijn gebouwd op een intieme, menselijke schaal. Franse bemanning, expertise, attente service, gastronomie: vaar in een vijfsterrenomgeving en geniet van een reiservaring die tegelijkertijd authentiek en verfijnd is.

Met een capaciteit van maximaal 264 passagiers, laten de schepen van Ponant u uw privacy behouden; u hebt het gevoel alsof u op uw eigen privéjacht vaart. Een jacht voor de legendarische havens en geheime havens die alleen toegankelijk zijn voor kleine schepen.

Op de cruiseschepen van Ponant is het natuurlijk dat een bepaalde Franse levenskunst resoneert door de gesproken hoofdtaal, de toegankelijke bemanning, het Franse design, de keuken en wijnen, en de discrete service. Passagiers van alle nationaliteiten genieten echt van deze ontspannen, beschaafde sfeer. Uiteraard is Engels de 2e voertaal aan boord voor de internationale gasten. 

Van vijfsterren cruises en ontspanning cruises tot expeditiecruises. PONANT creëert exclusieve routes die u naar nieuwe horizonten brengt. Hun schepen bieden u de mogelijkheid om elk continent te verkennen: een natuurvakantie in Noord-Europa, een ontdekkingsreis in Zuid-Amerika, een idyllische cruise in het Caribisch gebied of een geweldig avontuur tussen de Antarctische ijsschotsen.

Vele extra's zijn inbegrepen: alle maaltijden aan boord, mineraalwater, thee, koffie, wijnen geserveerd tijdens de lunch en het diner, 's avonds entertainment en evenementen. 

Bestemming: wereldwijd - expedities 

Schepen van Ponant

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen