Ponant

Lopende Actie(s)

Ponant heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Excursies inclusief: Op geselecteerde afvaarten zijn excursies inbegrepen!

Geen single supplement: Op geselecteerde afvaarten geldt geen single supplement of slechts 10-15%. 

Ontvang $300 of $400 korting: Als u als klant van Ponant een nieuwe klant aanbrengt, ontvangt u $400 korting op uw cruise en de nieuwe klant $300 korting op zijn cruise.

5% groepskorting: Bij een groep van 5 volbetalende personen ontvangt men 5% korting.

$300 Jubileumkorting: 5, 10, 15, 20, 25, 30... (etc) jaar getrouwd?! Ontvang dan $300 korting op uw cruise.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Ponant

Ervaar het comfort van een privé jacht aan boord van de intieme en gemoedelijke schepen van Ponant, met een maximum capaciteit van 264 gasten. U geniet aan boord van een ongedwongen elegantie in een uniek kader. Ontdek de schatten van het land over zee aan boord van luxe jachten die zijn gebouwd op een intieme, menselijke schaal. Cruisen met Ponant betekent een Franse bemanning, expertise, attente service en gastronomie. Vaar in een vijfsterren-omgeving en geniet van een reiservaring die tegelijkertijd authentiek en verfijnd is.

De Ponant schepen

Met een capaciteit van maximaal 264 passagiers laten de schepen van Ponant u uw privacy behouden; u heeft het gevoel alsof u met uw eigen privé jacht vaart. Een Ponant jacht is een jacht voor de legendarische havens en geheime havens die alleen toegankelijk zijn voor kleine schepen.

Op de cruiseschepen en expeditieschepen van Ponant is het natuurlijk dat een bepaalde Franse levenskunst resoneert door de gesproken hoofdtaal, de toegankelijke bemanning, het Franse design, de keuken en wijnen, en de discrete service. Passagiers van alle nationaliteiten genieten echt van deze ontspannen, beschaafde sfeer. Uiteraard is op elk Ponant schip Engels de tweede voertaal aan boord voor de internationale gasten.

De Ponant cruises en expedities

Van vijfsterren-cruises en ontspanningscruises tot echte Ponant expeditiecruises, de rederij creëert exclusieve routes die u naar nieuwe horizonten brengt. De Ponant schepen bieden u de mogelijkheid om elk continent te verkennen.

Reizen naar twee van deze continenten bevatten schitterende tropische verrassingen. Zo bezoekt u tijdens Ponant cruises naar Afrika en het Midden-Oosten midden in de Indische Oceaan Zanzibar, de Seychellen, Mauritius, Madagaskar, de Malediven en Sri Lanka, en belandt u tijdens Ponant cruises in Oceanië, naar onder andere de Kimberley in Australië en de vulkanen in Nieuw-Zeeland, ineens op paradijselijke eilanden(groepen) als Tahiti, Bora Bora, Vanuatu, Papoea-Nieuw-Guinea en Hawaii.

Bent u een echte ontdekkingsreiziger die bovendien tegen kou kan, ga dan mee op een van de Ponant expedities naar Antarctica (vanaf Ushuaia), of trotseer de Northeast of Northwest Passage op een van de Arctic cruises met Ponant naar Groenland, IJsland en Spitsbergen. Een geweldig avontuur tussen de ijsschotsen.
Daartegenover staan de hoge temperaturen gedurende exotische Ponant cruises naar Azië, van Halong Bay in Vietnam tot Mount Fuji in Japan en alles wat daartussen ligt, van India tot aan de Filipijnen en van China tot aan Indonesië.

Maar ook de Ponant cruises en expedities in Noord-Amerika (Canada, Alaska en de United States met daartussen de Great Lakes), Midden-Amerika, de Caribbean en Zuid-Amerika zorgen voor onvergetelijke belevenissen. Of ervaar zelf eens die beroemde trans-Atlantische cruise van Ponant, van Ushuaia naar Kaapstad.

Voor wie dichter bij huis wil blijven zijn er ook voldoende Ponant cruises, van natuurvakanties in Noord-Europa (o.a. Scandinavië) tot zonvakanties aan de Atlantische kust (inclusief Madeira, de Azoren, Kaapverdië en de Canarische eilanden), de Middellandse Zee (o.a. Griekenland) of de Rode Zee (een prachtige cruise van Athene naar Aqaba).

Hoeveel kosten Ponant cruises en wat is inbegrepen?

Ponant is een all inclusive rederij. Dit betekent dat vele extra's zijn inbegrepen tijdens Ponant cruises: alle maaltijden aan boord, mineraalwater, thee, koffie, wijnen geserveerd tijdens de lunch en het diner, 's avonds entertainment en evenementen. U geeft bij Ponant fooien naar eigen inzicht.

Boek uw cruise met Ponant bij cruisespecialist Robinson Cruises

Wilt u een cruise met Ponant maken? Boek deze dan bij Robinson Cruises, dé cruisespecialist sinds 1993. Uw Ponant reserveringen zijn bij ons in vertrouwde handen. Alle Ponant cruises voor 2021 en 2022 zijn bij Robinson Cruises te boeken, dus neem contact met ons op en beleef die bijzondere, exclusieve Ponant cruise of expeditie naar uw droombestemming.

Bestemmingen: wereldwijd - expedities 

Schepen van Ponant

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen