Regent Seven Seas Cruises

Lopende Actie(s)

Regent Seven Seas heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Single supplement vanaf 50%:
Op geselecteerde afvaarten geldt een single supplement vanaf 50%. 

Gratis wasservice:
Geniet van gratis wasservice in alle suite categorieën op geselecteerde afvaarten in de Middellandse Zee. Deze actie kan te allen tijde worden ingetrokken.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Regent Seven Seas Cruises

IT'S ALL INCLUDED - The Most Inclusive Luxury Experience!

Cruisen zoals cruisen bedoeld was - een weelderige en zeer persoonlijke ervaring waarbij aan iedere wens  tegemoet gekomen wordt zodat uw reislust volledig wordt vervuld.  Stap aan boord op een onvergetelijke cruise naar 's werelds beste bestemmingen waar alles is inbegrepen, zonder uitzondering en zonder compromis!

De luxe cruiseschepen zijn namelijk allen op basis van all-inclusive; entertainment, dranken, gevulde minibar in de suite, havengelden, fooien maar daarnaast zijn ook een groot aantal excursies inclusief, hetgeen uniek is!  Excursies langs de kust vormen het hart van elke bestemming, zodat de gasten de geschiedenis, de cultuur en de keuken van de opwindende havens kunnen ervaren, met behulp van deskundige lokale gidsen en comfortabel vervoer. Door het aanbieden van onbeperkte excursies aan land, kunt u zoveel tours per dag en tijdens uw hele cruise maken als de tijd en uw drang naar avontuur toestaat.

Elke cruise is van uitzonderlijke klasse en vooral een onvergetelijke ervaring! Ook als u nog nooit eerder heeft gecruisd, zult u merken, dat u zich vanaf het moment dat u aan boord stapt, thuis voelt en begint met relaxen.  Het enthousiasme waarmee de bemanning haar werk uitvoert is indrukwekkend. Zij zullen zich geen enkele moeite besparen om het u zo aangenaam mogelijk te maken en tegelijkertijd ontbreekt het hen niet aan respect voor uw privacy. De schepen van deze luxe rederij vormen een ultieme combinatie van de comfortabele ruimte van een middengroot schip en de gezelligheid van een luxe jacht.

Bestemming: wereldwijd Voor meer info: www.rssc.com

Schepen van Regent Seven Seas Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen