Royal Caribbean Int.

Lopende Actie(s)

Royal Caribbean heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

35% Korting & extra boordtegoed tot $ 200 per hut!
Boek voor 31 maart 2018 en ontvang 35% korting voor alle personen in de hut. Alle categorieën komen in aanmerking voor deze korting. Deze actie is geldig op een geselecteerd aantal afvaarten.
Actie geldig voor nieuwe boeking gemaakt tussen 1 en 31 maart 2018.

Boek tussen 19 en 29 maart 2018 en geniet van een boordkrediet van $ 100 op een balkonhut en $ 200 voor een suite. Boordkrediet geldt per hut. Aanbod is geldig voor nieuwe boekingen en combineerbaar met de korting van 35%.

 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Royal Caribbean Int.

'Veel meer dan een cruise!' Royal Caribbean is door het brede aanbod en goede service geschikt voor jong en oud. Men zit altijd goed, juist ook voor klanten die voor het eerst gaan cruisen.

Royal Caribbean staat bekend om haar innovatieve voorzieningen aan boord van haar schepen. De rederij is de enige die een licentie heeft voor het opvoeren van volledige Broadway Shows als Mama Mia, Hairspray, Cats, Chicago en Saturday Night Fever. Ervaar de spanning van de FlowRider, de surfsimulator, zweef aan een kabelbaan hoog boven de Boardwalk en geniet van het uitzicht vanaf de klimwand. Maar ook schaatsen op een heuse schaatsbaan, winkelen in de Royal Promenade of een terrasje pikken in Central Park behoren tot de verbazingwekkende mogelijkheden aan boord van Royal Caribbean.

Harmony of the Seas, 22 mei 2016 in de vaart genomen is het grootste cruiseschip ter wereld. Voorzien van bekende Royal Caribbean faciliteiten in combinatie met nieuwe features.

Met de komst van Ovation of the Seas, zusterschip van de Quantum Class Quantum of the Seas & Anthem of the Seas onderstreept de rederij nogmaals waarom zij de meest innovatieve rederij is. Denk hierbij aan de introductie van de mogelijkheid om te sky diven, een cocktail te krijgen van een robot, een 360 graden uitkijk over de oceaan in North Star en een volledig nieuwe manier van inchecken. 

Bestemmingen: Alaska, Azië, Australië/Nieuw Zeeland, Bahamas, Bermuda, Canada/New England, Caribbean, Dubai/Emiraten, Europa Hawaï, Panamakanaal, Zuid Amerika en Transatlantisch. 

Aanbiedingen van Royal Caribbean Int.

Al vanaf v.a.

 • Rome - Barcelona
  Kennismakingscruise!
  v.a.
  € 558,--
  Minicruises
   

  Middellandse Zee (Oost)

  Rome - Barcelona
  4 dagen - Royal Caribbean Int.
  Vertrekdatum: 11-10-2018
  Schip: Symphony of the Seas

Schepen van Royal Caribbean Int.

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen