Scenic

Lopende Actie(s)

SCENIC heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

 

 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Scenic

In 2008 startte een nieuw en historisch hoofdstuk toen Scenic de spannende wereld van de scheepsbouw op zich nam na jarenlang als toonaangevend touringcarbedrijf wereldwijd gewerkt te hebben. Het Scenic team heeft onvermoeibaar gewerkt aan een reputatie van wereldklasse als het gaat om het creëren en leveren van de ultieme cruise- en tourroutes voor reizigers die op zoek zijn naar wonderlijke ervaringen en uitzonderlijke 5-sterren service. Lees snel verder over het leven aan boord tijdens een cruise met Scenic.

Scenic Cruises & Tours: de geschiedenis

Nadat in 2008 de eerste exclusieve, all inclusive Scenic riviercruiseschepen, of eigenlijk ‘space ships’, werden gelanceerd op de Europese waterwegen duurde het niet lang voordat de gasten tijdens een cruise met Scenic een privé-balkon, een restaurant van wereldklasse, butlerservice en lokaal Scenic cruise entertainment in de vorm van traditionele muziek of boeiende natuurlezingen konden ervaren.

De daaropvolgende zeven jaar is de Scenic vloot verder uitgebreid en zijn bestaande schepen geüpgraded om alle gasten die een Scenic cruise wilden maken de ultieme luxe te bieden. In 2016 had Scenic in totaal twintig schepen in Europa varen, met als programma de volgende prachtige Scenic cruises Europa:

 • Scenic cruise op de Main
 • Scenic cruise op de Rijn rivier van Zürich naar Amsterdam
 • Scenic cruise Donau van Boekarest, Neurenberg of Praag naar Boedapest
 • Scenic cruise naar Rusland, ofwel een Wolga cruise van Sint Petersburg naar Moskou
 • Scenic cruise in Frankrijk op de rivier de Seine van Parijs naar Normandië, naar Bordeaux of over de Rhône rivier én Saône
 • Scenic cruise naar Portugal over de Douro rivier

In januari 2016 maakte de Scenic Spirit haar eerste Scenic cruise op de Mekong. Met schitterende afvaarten van een ongeëvenaard niveau van luxe werd dit dé Scenic cruise naar Vietnam en Cambodja.  

De volgende in de reeks Scenic cruiseschepen was de Scenic Aura. Dit riviercruiseschip is in september 2016 in Myanmar te water gelaten voor het uitvoeren van Scenic cruises op de Irrawaddy rivier met ultieme verwennerij aan boord.

Het cruiseschip Scenic Eclipse, grenzeloos in ervaringen van wereldklasse

Robinson Cruises focust zich als specialist in zeecruises op de cruises met de Scenic Eclipse. Het cruiseschip Scenic Eclipse, ’s werelds eerste Discovery Yacht, zet de standaard in het oceaancruisen wat betreft technologie, grootte en luxe. Door de nieuwste veiligheidsfuncties die aan boord zijn geïmplementeerd, is het mogelijk om tijdens een cruise met de Scenic Eclipse bestemmingen te ontsluiten waar anderen alleen maar van kunnen dromen. De Scenic Eclipse is ontworpen om de ultieme once-in-a-lifetime ervaring te bieden aan slechts 228 gasten (zelfs slechts 200 op de Noordpool en Antarctica) en brengt de beleving van een oceaancruise naar een heel nieuw niveau door luxe, avontuur en veiligheid te combineren en gasten de kans te geven om verder te reizen dan voorheen denkbaar was. Van natuurpracht tot culturele interactie, van historische steden tot oude monumenten, een cruise met de Scenic Eclipse is een reis die u in vervoering brengt. De Scenic Eclipse is uitgerust met twee helikopters en een zevenpersoonsonderzeeër, unieke vervoermiddelen die de gasten meenemen naar plaatsen die eerder ontoegankelijk werden geacht. Met een Discovery Team aan boord, een scala aan excursies en ongeëvenaarde luxe en service overtreft World’s First Discovery Yacht werkelijk alle verwachtingen.

Lees meer over cruiseschip Scenic Eclipse

Een cruise met Scenic maken? Boek bij Robinson Cruises!

Bent u ook enthousiast geworden over de rederij Scenic? Op onze website en in onze brochure vindt u een selectie van het aanbod Scenic cruises met de Scenic Eclipse, maar alle andere cruises van Scenic, met de Scenic Eclipse, zijn ook bij ons te boeken. Robinson Cruises maakt uw boeking graag in orde. Onze cruisespecialisten kunnen u op basis van hun ervaring van meer dan 25 jaar uitgebreid informeren over de Scenic cruise prijzen, vaarschema’s en alles wat u verder nog wilt weten. Wanneer u geïnteresseerd bent in een Scenic cruise in Europa neemt u contact op met ons zusterbedrijf Friendship Cruises. Bel of mail ons en maak ook een Scenic cruise naar Noorwegen, Italië, Griekenland, de USA of zelfs Antarctica met cruiseschip Scenic Eclipse, het summum als het gaat om het bevaren van de wereldzeeën!

Bestemmingen: wereldwijd

Schepen van Scenic

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen