Seabourn

Lopende Actie(s)

Seabourn heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Seabourn

Wensen in vervulling doen gaan ... daar draait het bij Seabourn om!

Seabourn verwelkomt u aan boord om een cruise-ervaring op te doen in de meest verfijnde en pure vorm.  Zorgvuldig geselecteerde routes brengen u naar plaatsen die buiten het bereik van grotere schepen liggen. Intuïtieve service overtreft uw verwachtingen.

Vanaf het moment dat u voor het eerst aan boord van Seabourn stapt, maakt u deel uit van een exclusieve cirkel. U bent één van de weinig bevoorrechten, die de ware geneugten van het cruisen heeft ontdekt. Aan boord van één van hun intieme schepen, voelt u zich een graag geziene gast. De kapitein en officieren lijken oude vrienden. Iedereen van het professioneel opgeleide personeel - meer dan één per suite - kent u niet alleen bij naam, maar kent ook binnne no-time uw persoonlijke voorkeuren.

De dagen en nachten zijn zorgeloos en ultra luxueus. Persoonlijke service is een manier van leven. Uw 'thuis weg van huis' is een prachtig ingerichte luxe suite. Hier kunt u genieten van subliem comfort terwijl de wereld voorbij trekt.  De zee is altijd in beeld, omlijst door de uitgestrektheid van een groot raam of de deuren van uw eigen veranda. Fijn beddengoed van Egyptisch katoen, een donzige dekbed & kussens moedigen de verwennerij van middagdutjes aan. Sunshine komt elke dag uw suite binnen in de vorm van uw persoonlijke stewardess. Of ze nu het warme, geurende bad van uw keuze uit het Pure Pampering-menu haalt of u 's avonds verrast met een paar rozenblaadjes op uw bed, ze helpt uw wensen waar te maken. Van de gratis in-suite bar die dagelijks wordt gevuld met uw persoonlijke favorieten tot de flatscreen-tv's en stereo-installaties, niets wordt over het hoofd gezien.

De bekroonde keuken van Seabourn begint met de beste kwaliteit ingrediënten, doordrenkt met authentieke regionale smaken, bereid door onze bekwame chef-koks en geserveerd met trots. Elk Seabourn-schip biedt een keuze aan restaurants om aan uw stemming van het moment te voldoen, in open zitting en nodigen u uit om te dineren waar, wanneer en met wie u maar wilt. Gratis fijne wijnen worden geserveerd bij de lunch en het diner en er is nooit een toeslag voor eventuele eetgelegenheden. U kunt zelfs genieten van een maaltijd in uw suite of op uw veranda, met hun complimenten. Seabourn is een trots lid van Chaîne des Rôtisseurs, een van 's werelds meest prestigieuze gastronomische verenigingen die zich toelegt op de kunst van het gastronomisch eten.

Bestemming: Wereldwijd

Aanbiedingen van Seabourn

Al vanaf 6500.00

 • Rio de Janeiro - Manaus
  Amazone
  v.a.
  € 6.500,--
  Expeditiecruises
   

  Zuid-Amerika

  Rio de Janeiro - Manaus
  13 dagen - Seabourn
  Vertrekdatum: 17-03-2022
  Schip: Seabourn Venture (juli 2021)

 • Manaus - Iquitos
  Amazone
  v.a.
  € 9.500,--
  Expeditiecruises
   

  Zuid-Amerika

  Manaus - Iquitos
  11 dagen - Seabourn
  Vertrekdatum: 29-03-2022
  Schip: Seabourn Venture (juli 2021)

 • Iquitos - Manaus
  Amazone
  v.a.
  € 10.000,--
  Expeditiecruises
   

  Zuid-Amerika

  Iquitos - Manaus
  11 dagen - Seabourn
  Vertrekdatum: 08-04-2022
  Schip: Seabourn Venture (juli 2021)

 • Lima - Santiago
  EXPEDITIE
  v.a.
  € 10.000,--
  All inclusive cruises
   

  Zuid-Amerika

  Lima - Santiago
  13 dagen - Seabourn
  Vertrekdatum: 26-10-2021
  Schip: Seabourn Venture (juli 2021)

Schepen van Seabourn

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen