SeaDream Yacht Club

Lopende Actie(s)

SeaDream Yacht Club heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

SeaDream Yacht Club

'IT’S YACHTING, NOT CRUISING - ENJOY THE DIFFERENCE'

Bij SeaDream Yacht Club ervaart u elegante informaliteit en gepersonaliseerde luxe, in tegenstelling tot andere cruisevakanties. Het ‘yachting’ concept van SeaDream is uniek en een must-experience voor diegenen die op zoek zijn naar een verborgen, verfijnde stijl van cruisen in een casual sfeer. Dit is uw jacht. Dit is uw SeaDream. Ontdek zelf het geheim van ‘It's Yachting, Not Cruising’ waar cruiseadviseurs, terugkerende gasten en andere cruiseliefhebbers al enthousiast over zijn. 

De SeaDream Yacht Club schepen

Het begrip ‘yachting' doet niet alleen een uitspraak over de grootte, het beschrijft een levensstijl aan boord van de intieme SeaDream schepen. Beide chique en stijlvolle cruiseschepen van SeaDream, de tweelingjachten SeaDream I en SeaDream II, tellen slechts 56 suites en staan bekend om hun elegante informaliteit, persoonlijke bekroonde service geboden door 95 bemanningsleden, accommodaties met uitzicht op de oceaan, een luxe Thai-gecertificeerde spa en gerechten van wereldklasse. 

Met slechts 112 gasten tegelijk voelt een reis met SeaDream aan als een persoonlijk uitje met die ene speciale persoon, een groep vrienden of familie, of voor die individuele reiziger die op zoek is naar de broodnodige ‘me-time’. Ontspan en laat u verwennen of beleef onvergetelijke actieve avonturen tijdens een luxe yacht cruise met SeaDream.

De SeaDream jachten varen vooral 's nachts, wat u de mogelijkheid geeft om 's avonds nog aan land te gaan terwijl de meeste schepen dan al lang zijn uitgevaren. Het bijzondere is tevens dat u bij SeaDream Yacht Club niet alleen 's ochtends en 's middags maar ook 's avonds buiten aan dek in een open zitting kunt eten. Onder de sterrenhemel eet u op uw gewenste tijdstip met de tafelgenoten die u zelf uitkiest. U verblijft in een van de staterooms van 18 m² of suites tot maar liefst 41 m² compleet met minibar gevuld met bier, frisdrank en water.

De SeaDream Yacht Club cruises

Tijdens SeaDream reizen vaart u naar enkele van de meest intieme havens en bestemmingen in de Middellandse of Caribische Zee.  

De 7-, 9-, 10- of 11-daagse SeaDream cruises over de Middellandse Zee beginnen en eindigen in de meeste gevallen in Athene of Rome, maar ook in Venetië, Nice, Marseille, Barcelona, Sevilla en Dubrovnik. Geniet van de Franse en Italiaanse rivièra, vaar langs de Spaanse kust en de Balearen tijdens een SeaDream cruise van Nice naar Barcelona of van Barcelona naar Malaga, of stap aan boord voor een van de Griekenland cruises van SeaDream, een SeaDream cruise langs de Griekse eilanden Kreta, Rhodos en Santorini met als bonus het prachtige Cyprus!

SeaDream heeft in de Caribbean Bridgetown op Barbados als uitvalsbasis voor schitterende cruises. Tijdens deze SeaDream Yacht Club cruises van vaak 7 dagen bezoekt u onder meer Charlotte Amalie (St. Thomas), San Juan (Puerto Rico), Palm Beach (Florida) en Marigot (St. Martin).

Naast de cruises in Europa en de Caribbean biedt SeaDream ook trans-Atlantische cruises aan.

De SeaDream Yacht Club cruiseprijzen

De exclusieve SeaDream reizen aan boord van deze jachten zijn niet alleen geschikt voor echtparen en families die de term ‘savoir-vivre’ weten te waarderen maar ook voor groepen, incentives of als volledige charter. Een charter is ideaal voor groepen tot maximaal 110 personen. U hebt het gehele SeaDream schip voor uzelf; u bepaalt de route, de keuken, alles.

En doordat SeaDream Yacht Club een all inclusive rederij is, zal het u aan niets ontbreken. Geniet van een all inclusive ervaring waarbij alles is inbegrepen in de SeaDream prijzen: premium select spirits, vijfsterrendiners, fooien, en nog veel meer…

Boek uw cruise met SeaDream Yacht Club bij cruisespecialist Robinson Cruises

Bent u enthousiast geworden of had u al plannen voor een cruise met SeaDream Yacht Club en wilt u deze nu daadwerkelijk gaan maken? Alle SeaDream cruises voor 2021 zijn boekbaar bij Robinson Cruises. Neem contact met ons op en geniet binnenkort zelf in een luxe maar informele setting van een van de onvergetelijke SeaDream reizen naar de Middellandse Zee of Caribbean.

Bestemmingen: Middellandse Zee en Caribbean

Schepen van SeaDream Yacht Club

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen