SeaDream Yacht Club

Lopende Actie(s)

SeaDream Yacht Club heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

SeaDream Yacht Club

'IT’S YACHTING, NOT CRUISING  - ENJOY THE DIFFERENCE'

Casual en gepersonaliseerde luxe in tegenstelling tot andere cruisevakanties. Dit is uw jacht. Dit is uw SeaDream.

De uitdrukking ýachting' is niet alleen een uitspraak over de grootte, het beschrijft een levensstijl aan boord van deze intieme schepen. Chique en stijlvol, de twinjachten van SeaDream met slechts 56 suites hebben de voorkeur vanwege hun elegante informaliteit, persoonlijke bekroonde service geboden door 95 bemanningsleden, inclusief open bar en fooien, accommodaties met uitzicht op de oceaan, een luxe Thai-gecertificeerde Spa en gerechten van wereldklasse. Met slechts 112 gasten tegelijk voelt een reis met SeaDream aan als een persoonlijk uitje met die ene speciale persoon, een groep vrienden en familie of voor die individuele reiziger op zoek naar de broodnodige "me-time". Laat u verwennen en ontspannen, of actief en avontuurlijk tijdens het reizen naar enkele van de meest intieme havens en bestemmingen in de Middellandse of Caribische Zee.  

Ontdek het geheim van "It's Yachting, Not Cruising" waar cruiseadviseurs, loyale past-passengers gasten en andere cruise-enthousiastelingen al enthousiast over zijn. Het is uniek concept en een must voor diegenen die op zoek zijn naar een verborgen, verfijnde stijl van cruisen in informele stijl. Geniet van een inclusieve ervaring met premium select spirits, vijfsterrendiners, fooien en meer. 

Deze jachten vooral 's nachts varen, dat u de mogelijkheid geeft om 's avonds nog aan land te gaan terwijl de meeste schepen dan al lang zijn uitgevaren. Het bijzondere is tevens dat u niet alleen 's ochtends en 's middags maar ook 's avonds buiten aan dek in een 'open seating' kunt eten. Onder de sterrenhemel eet u op uw gewenst tijdstip met de tafelgenoten die u zelf uitkiest. En doordat SeaDream Yacht Club een all-inclusive product is, zal het u aan niets ontbreken

SeaDream is niet alleen voor echtparen en families, die de term 'savoir-vivre' weten te waarderen maar ook voor groepen, incentives of als volledige charter. Een charter is ideaal voor groepen tot max.110 personen. U hebt het gehele schip voor uzelf; u bepaalt de route, de keuken m.a.w. een vorm van 'team-building' om niet te vergeten.

Bestemmingen: Middellandse Zee en Caribbean

Schepen van SeaDream Yacht Club

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen