Silversea

Lopende Actie(s)

Silversea heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

10% Early Booking Bonus:
Boek en betaal de volledige reissom  ontvang 10% korting op geselecteerde afvaarten. (uitgezonderd Full World Cruise & Grand Voyages). Informeer naar de voorwaarden.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Silversea

'Every Silversea voyage is a journey of discovery...Benvenuti a bordo' Silversea Cruises biedt u de ultieme reiservaring waar (bijna) geen enkele andere rederij of luxe hotel aan kan tippen. Geloof ons, we schrijven uit ervaring.

De kleine luxe schepen van Silversea zijn ontworpen voor diegenen die dol zijn op ontdekkingen, terwijl ze hun  lichaam & geest in de meest weelderige omgeving te goed doen. Alle accommodaties zijn ruime suites met uitzicht op de oceaan - meeste suites hebben een eigen veranda - met een butlerservice. Silversea-cruises & -expedities varen naar meer dan 800 bestemmingen op alle 7 continenten, meer dan enige andere cruisemaatschappij. De intieme, ultra-luxe schepen kunnen op smalle waterwegen varen in het hart van een stad, of vastbinden direct bij de pier terwijl anderen voor de kust moeten ankeren. En voor degenen die smachten naar het nieuwe en het onbekende, kan Silversea Expeditions u naar de uiterste grenzen van onze planeet brengen.

De luxe cruises van Silversea staan ​​bekend om haar culinaire uitmuntendheid en innovatieve geest en bieden een keuze aan open-seating restaurants in de hele vloot. De gerechten bereid door hun meesterskoks, worden gecreëerd in samenwerking met de 'chefs' van hun culinaire partner Relais & Châteaux. Adembenemend in ieder opzicht, verwennerij tot in het kleinste detail. Geniet van het gemak &  waarde van een all-inclusive cruisetarief dat bijna al uw uitgaven aan boord omvat.

In een wereld van multinationale conglomeraten is Silversea Cruises eigendom van en wordt beheerd door één familie - de Lefebvres van Rome. Dit betekent oprechte trots op het eigenaarschap en een echte Italiaanse passie voor het omarmen van het beste van het leven en een persoonlijk engagement om de hoge normen van cruiseproductie te handhaven die vanaf het begin de hoeksteen van Silversea zijn geweest.

Bestemming: wereldwijd 

Schepen van Silversea

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen