Silversea

Lopende Actie(s)

Silversea heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.

10 % Early Booking Bonus:
Boek en betaal de volledige reissom voor 31 augustus 2018 en ontvang 10% korting op geselecteerde afvaarten.
(uitgezonderd Full World Cruise & Grand Voyages).

Boek voor 31 juli 2018 één van de geselecteerde cruises van de onderstaande bestemmingen en ontvang een korting op uw cruise:
Azië: €1.250,- p.p. korting  //  Middellandse Zee: €500,- p.p. korting  //  Noord Europa: €500,- p.p. korting  //  Galapagos: €600,- p.p. korting  //  Caribbean: €1.000,- p.p. korting  //  Arctic: €1.000,- p.p. korting  //  Canada & New England: €1.000,- p.p. korting  //  Expeditie: €2.000,- p.p. korting  //  Antarctica: € 1.000,- p.p. korting - LET OP: in sommige afvaarten/pakketen reeds verwerkt!

Slechts 25% toeslag voor gasten die alleen reizen!
Silversea biedt, op geselecteerde afvaarten van cruises, single-supplementen van slechts 25%, in aanvulling op haar Silver Privilege tarieven aan. Elke reis begint met een gastvrij ontvangst waardoor u snel contact maakt met de andere gasten aan boord. Vraag de flyer aan met de afvaarten die hiervoor in aanmerking komen.

Last minute kortingen! 
Boek voor 15 juli 2018 en ontvang een boordtegoed van $1.000 per suite én een upgrade van 1 suite categorie! Geldig op geselecteerde afvaarten van mei t/m oktober 2018.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Silversea

'Every Silversea voyage is a journey of discovery...Benvenuti a bordo' Silversea Cruises biedt u de ultieme reiservaring waar (bijna) geen enkele andere rederij of luxe hotel aan kan tippen. Geloof ons, we schrijven uit ervaring.

De kleine luxe schepen van Silversea zijn ontworpen voor diegenen die dol zijn op ontdekkingen, terwijl ze hun  lichaam & geest in de meest weelderige omgeving te goed doen. Alle accommodaties zijn ruime suites met uitzicht op de oceaan - meeste suites hebben een eigen veranda - met een butlerservice. Silversea-cruises & -expedities varen naar meer dan 800 bestemmingen op alle 7 continenten, meer dan enige andere cruisemaatschappij. De intieme, ultra-luxe schepen kunnen op smalle waterwegen varen in het hart van een stad, of vastbinden direct bij de pier terwijl anderen voor de kust moeten ankeren. En voor degenen die smachten naar het nieuwe en het onbekende, kan Silversea Expeditions u naar de uiterste grenzen van onze planeet brengen.

De luxe cruises van Silversea staan ​​bekend om haar culinaire uitmuntendheid en innovatieve geest en bieden een keuze aan open-seating restaurants in de hele vloot. De gerechten bereid door hun meesterskoks, worden gecreëerd in samenwerking met de 'chefs' van hun culinaire partner Relais & Châteaux. Adembenemend in ieder opzicht, verwennerij tot in het kleinste detail. Geniet van het gemak &  waarde van een all-inclusive cruisetarief dat bijna al uw uitgaven aan boord omvat.

In een wereld van multinationale conglomeraten is Silversea Cruises eigendom van en wordt beheerd door één familie - de Lefebvres van Rome. Dit betekent oprechte trots op het eigenaarschap en een echte Italiaanse passie voor het omarmen van het beste van het leven en een persoonlijk engagement om de hoge normen van cruiseproductie te handhaven die vanaf het begin de hoeksteen van Silversea zijn geweest.

Bestemming: wereldwijd 

Aanbiedingen van Silversea

Al vanaf

 • Singapore - Bali
  Incl. GRATIS vluchtpakket!
  v.a.
  € 3.950,--
  All inclusive cruises
   

  Azië

  Singapore - Bali
  8 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 13-12-2018
  Schip: Silver Muse

 • Singapore - Singapore
  Incl. GRATIS vluchtpakket!
  v.a.
  € 4.100,--
  All inclusive cruises
   

  Azië

  Singapore - Singapore
  13 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 21-03-2019
  Schip: Silver Shadow

 • Bangkok - Singapore
  Incl. GRATIS vluchtpakket!
  v.a.
  € 4.400,--
  All inclusive cruises
   

  Azië

  Bangkok - Singapore
  15 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 08-12-2018
  Schip: Silver Shadow

 • Hong Kong - Singapore
  Incl. GRATIS vluchtpakket!
  v.a.
  € 4.450,--
  All inclusive cruises
   

  Azië

  Hong Kong - Singapore
  15 dagen - Silversea
  Vertrekdatum: 05-01-2019
  Schip: Silver Shadow

Schepen van Silversea

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen