Star Clippers

Lopende Actie(s)

Star Clippers heeft op dit moment de onderstaande actie(s) lopen. Het kan zijn dat deze actie(s) voor uw gewenste cruise geldt, informeer naar de afvaarten & voorwaarden. Wijzigingen onder voorbehoud.
 

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Star Clippers

The Informal Elegance of Star Clippers.

Het is duidelijk dat dit geen cruiseschip is in de gewone zin van het woord. Op Star Clippers zult u merken dat er geen strakke schema's zijn. U bent vrij om te doen wat u wilt met uw dagen - en avonden. Om u te vermaken, brengen ze lokale artiesten aan boord om passagiers een authentieke smaak van de lokale muziek & kunst te geven.

Kapitein en bemanning weten u op een fantastische manier te vermaken wat u alleen bij Star Clippers vindt. De dagelijkse briefing van de kapitein op het dek is zeer informatief en tegelijk de gelegenheid om een interessante verteller aan het woord te laten.

Als een goed resort zijn hier alle voorzieningen aanwezig. Er is niets zo gemakkelijk en plezierig als het in slaap vallen met de zachte ritmes van het schip en de zee. De inrichting is smaakvol traditioneel. U vindt de uitrusting van een luxe klassiek jacht, waar alles op ingenieuze wijze is ontworpen voor comfort, gemak en efficiëntie. Gepolijste koperen fittingen en mahoniehouten lichtwerk herinneren aan ons nautisch erfgoed. Zachte natuurlijke stoffen weerspiegelen de kleuren van de zon, zee en lucht. Prints van de beroemde klipper schepen en zeiljachten sieren de muren. Naar model van het legendarische grote zeilschip Preussen kan de nieuwe 'Royal Clipper' er op bogen de grootste en enige zeilende vijfmaster te zijn die werd gebouwd sinds zijn voorganger te water werd gelaten aan het begin van de vorige eeuw. Alles is onberispelijk onderhouden en uw steward weet precies wanneer hij moet verschijnen of verdwijnen.

Bestemming: Caribbean, Middellandse zee, Transatlantisch Oversteek en Frans Polynesië 

Schepen van Star Clippers

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen