Windstar Cruises

Lopende Actie(s)

Momenteel zijn er geen lopende acties.

Robinson Cruises werkt met betrouwbare rederijen

Windstar Cruises

"180º from ordinary".

U bent dichter bij afgelegen baaien, kleine dorpjes, mistige fjorden, ongerepte stranden, onbekende culturen en  onontdekte atollen.  U bent dichter dan ooit bij het soort authentieke en onvergetelijke ervaringen. U bent dichter bij alle plaatsen die grotere schepen niet kunnen bereiken. U staat op het punt om aan boord van Windstar in te stappen. 

Met 148-310 gasten is een Windstar-schip groot genoeg om te verwennen, maar toch klein genoeg om afgelegen baaien en dokken te verkennen in het hart van charmante dorpjes, bruisende steden en afgelegen eilanden. Het kleine gezelschap aan boord van de schepen kan 24 uur per dag rekenen op de ultieme gastvrijheid. Met een verhouding gasten/bemanning van bijna 1 op 1,5 bent u verzekerd van een perfecte service. De sfeer aan boord is informeel; uw smoking en avondjurk kunt u rustig thuislaten

Aan boord ervaart u een elegante en sportieve sfeer. Bij mooi weer gaat bovendien het watersportplatform neer. Vanaf hier kunt u diverse watersporten beoefenen zoals; surfen, zeilen, waterskiën en snorkelen. Tegen betaling kunt u onder deskundige leiding duiksprongen maken. Windstar is dé rederij voor wie jong of jong gezind is.

Eenmaal aan boord kunt u van al het mogelijke comfort van uw varend topresort genieten. In minder dan een dag waant u zich al weken op vakantie. Een ruime buitenhut voorzien van alle faciliteiten staat garant voor een verblijf op hoog niveau. Cruisen op een klein Windstar-schip is net alsof u naar uw favoriete restaurant in de buurt gaat, waar u aan de andere kant vrienden ziet aan tafel en het personeel precies weet wat u bestelt. Het is een intieme ervaring waarbij u verhalen deelt met gelijkgestemde reizigers terwijl u samen de wereld verkent. U zult nieuwe culturen ervaren met de lokale bevolking, samen maaltijden bereiden en meer te weten komen over hun tradities en het dagelijks leven. Kom naar de open brug voor een praatje met de kapitein en koffie met de eerste stuurman, of om alleen de zonsopgang boven de boeg te zien komen. Of u nu natuur of cultuur zoekt, Windstar brengt u naar de mooiste en rustigste plekjes, ver weg van de massa.

Bestemming: Middellandse zee, Caribbean, Costa Rica/Panamakanaal, Transatlantisch Oversteek 

Schepen van Windstar Cruises

Ontdek de vloot

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Kijk ook eens naar deze rederijen

Alternatieve cruisemaatschappijen