De 'crème de la crème' onder de cruiseschepen

All inclusive cruises

Wat houdt een all inclusive cruise in? Nou, als u oog hebt voor detail, ervaart u tijdens all inclusive cruises dat alles op kleinschalige schepen tot in de finesse is geregeld. In de meest aangename omgeving die u maar kunt wensen, hoeft u maar één ding te doen: genieten! De 5-sterren luxe van all inclusive cruises reikt ver. Tongstrelende gerechten, alcoholische dranken, havengelden en fooien, het is allemaal inclusief. U verblijft in de meest comfortabele accommodatie op zee: ruime en luxueus aangeklede suites waarvan vele over een eigen balkon beschikken. Perfectie van tijd en het beste wat de wereld u te bieden heeft op cruisegebied, dat zijn onze all inclusive cruises!

Voor wie zijn all inclusive cruises geschikt?

All inclusive cruises zijn geschikt voor iedereen, of het nu gaat om all inclusive cruises voor singles, twee personen (bijvoorbeeld (jonge) stellen) of jongvolwassenen. Er bestaan zelfs speciale all inclusive cruises voor families, terwijl andere all inclusive cruises adults only zijn.

Welke all inclusive rederijen zijn er?

De volgende 5-sterren rederijen bieden all inclusive cruises in 2020 en 2021 aan:

 • Silversea
 • Crystal Cruises
 • SeaDream Yacht Club
 • Regent Seven Seas Cruises
 • Seabourn

Met Silversea maakt u all inclusive cruises naar Alaska en de Middellandse Zee (onder andere Griekenland), maar ook expeditiecruises over de gehele wereld naar Antarctica, de Amazone, de Galápagos-eilanden en Melanesië. 

Crystal Cruises heeft een ruim aanbod aan all inclusive cruises naar de Caribbean vanuit Florida, all inclusive cruises naar Canada / New England vertrekkend vanaf New York, all inclusive cruises naar de Middellandse Zee (onder andere van / naar Venetië) en all inclusive cruises door het Panamakanaal van Miami naar Los Angeles. De echte liefhebbers maken met Crystal Cruises de all inclusive cruise rond de wereld vanuit Los Angeles in Californië, United States, een Grand Voyage van 124 dagen, of de trans-Atlantische all inclusive cruise Europa – Canada, in 14 dagen. Of kiest u voor een van de all inclusive cruises naar Azië (Japan) of de mooiste afvaart uit het aanbod riviercruises Europa

SeaDream Yacht Club is dé specialist in all inclusive cruises naar de Caribbean en all inclusive cruises Venetië – Rome in de Middellandse Zee.

De mooiste all inclusive cruises van Regent Seven Seas Cruises zijn de all inclusive cruises vanaf Southampton langs de westkust van Europa, de all inclusive cruises Panamakanaal vertrekkend vanaf Florida (Miami) en eindigend in Lima, en de trans-Atlantische all inclusive cruises. Ook de andere reizen staan garant voor onvergetelijke ervaringen:

 • De stranden en vulkanen van de zonovergoten Canarische Eilanden
 • De fjorden en wijnen langs de Zuid-Amerikaanse kust van Lima tot aan Ushuaia
 • De tempels in exotisch Azië (met name Japan)
 • De architectuur in de cultuurrijke steden aan de Middellandse Zee (onder meer Venetië en Griekenland)

Seabourn vaart letterlijk van het hoogste noorden tot aan het uiterste zuiden van onze aarde. Zowel Groenland, IJsland & Spitsbergen als Antarctica betoveren u tijdens uw all inclusive cruise met een magische natuur van eindeloze ijsvlakten, besneeuwde bergen, gletsjers en fjorden. Het kraken van ijs is het enige geluid dat u hoort in dit ongerepte stukje aarde. Totdat de ijsberen, orka’s en pinguïns tevoorschijn komen… Of ervaar het tegenovergestelde klimaat in het dichte Amazone regenwoud van Zuid-Amerika, waar de toekans en ara’s u toeroepen, de apen in de bomen spelen en de dolfijnen voor het schip uit springen.

Wat is inbegrepen in de all inclusive cruises prijzen?

Robinson Cruises biedt u de mooiste all inclusive cruises inclusief vluchten, drankjes met en zonder alcohol, maaltijden, havengelden en fooien. Op de all inclusive cruises van de rederij Regent Seven Seas zijn zelfs de excursies inbegrepen. In sommige gevallen zijn er op all inclusive cruises aanbiedingen van toepassing, waardoor wij onze all inclusive cruises pakketten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden.

Hoe boekt u een all inclusive cruise?

De beste all inclusive cruise boekt u bij Robinson Cruises. Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod aan all inclusive cruisevakanties 2020 en 2021. Gaat uw voorkeur uit naar all inclusive cruises Europa, Zuid-Afrika of de Caribbean, of maakt u liever een van de bijzondere all inclusive riviercruises, all inclusive cruises met Nieuwjaar of all inclusive yacht cruises in de Middellandse Zee? Neem contact met ons op en beleef de prachtige wateren op onbezorgde luxe wijze!

De periode: het gehele jaar door - afhankelijk van de bestemming.Ontdek samen de wereld met onze All inclusive cruises

Al vanaf € 4.150,--

 • Barcelona - Barcelona
  v.a.
  € 4.150,--
  All inclusive cruises
   

  Middellandse Zee (West)

  Barcelona - Barcelona
  14 dagen -
  Vertrekdatum: 20-10-2020
  Schip: Seven Seas Voyager

 • Barcelona - Lissabon
  v.a.
  € 4.581,--
  All inclusive cruises
   

  Canarische Eilanden

  Barcelona - Lissabon
  13 dagen -
  Vertrekdatum: 02-11-2020
  Schip: Seven Seas Voyager

 • Rio de Janeiro - Barcelona
  v.a.
  € 5.071,--
  All inclusive cruises
   

  Transatlantische oversteek

  Rio de Janeiro - Barcelona
  11 dagen -
  Vertrekdatum: 26-03-2021
  Schip: Seven Seas Voyager

 • Venetië - Rome
  v.a.
  € 5.239,--
  All inclusive cruises
   

  Middellandse Zee (West)

  Venetië - Rome
  1 dagen -
  Vertrekdatum: 17-10-2020
  Schip: Seven Seas Explorer

Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

 • Sinds 1993

 • Persoonlijk advies

 • Rechtstreeks contact met rederijen

 • Wereldwijd cruise aanbod

 • Maatwerk

Rederijen met als thema All inclusive cruises

De 'crème de la crème' onder de cruiseschepen