Beroemde wijnhuizen, unieke wijnproeverijen en een uitzonderlijke keuken!

Wijncruises

SeaDeam vaart naar de mooiste havens in de Middellandse Zee. Hun yachten in combinatie met de betovering van de regio, vormen de ideale gelegenheid om uw passie en kennis van wijn te laten groeien.

De Wine Yoyages van SeaDream zijn ontwikkeld om uw culinaire en yachtexperience te verbeteren. Ontmoet de persoonlijkheden achter een aantal van de meest beroemde wijnmakerijen, evenals van een aantal minder bekenden maar even opmerkelijke wijnhuizen en verken hun smaken en geschiedenis.

Exclusieve wijnproeverijen worden aangevuld door het Winemaker's Dinner.  Hierbij wordt het degustatiemenu van SeaDream's Executive Chef's rijkelijk aangevuld met de beste cuvées van onze bezoekende Winemaker. Een avond die uniek is voor onze Wine Voyages, gaat over een onvergetelijke culinaire ervaring die onvergelijkbaar is met andere wijncruises. Proef alleen de beste, meest exculsieve en meest memorabele rode & witte  wijnen en champagnes.

Op alle reizen met SeaDream zijn drankjes in de bar en geselecteerde wijnen gratis. Bij het Winemaker's Dinner en de Wine Land Adventures wordt een wijnarrangement per glas aangeboden tegen extra kosten. Tijdens de Wine Voyages zal een vertegenwoordiger van de bezoekende wijnmakerij aanwezig zijn om de geplande wijnproeverijen en het  Winemaker's Dinner te organiseren.Daarom Robinson cruises

Daarom Robinson cruises

Ontdek de wereld

  • Sinds 1993

  • Persoonlijk advies

  • Rechtstreeks contact met rederijen

  • Wereldwijd cruise aanbod

  • Maatwerk

Rederijen met als thema Wijncruises

Beroemde wijnhuizen, unieke wijnproeverijen en een uitzonderlijke keuken!